1. UNOFFICIAL GSC Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Arslaner!

Bu forumda en çok haksızlığa uğrayan sanatçı kesinlikle Cem Karaca başkandır.

Şimdi gördüm derecelik şarkı 7. olmuş.

Sana puan vermişmiyim başkan takip edemedim :D

Sent from my SGH-I337M

4 puan çalışmış. Ters köşe yapıp 10-12 alayım diye senden Sezen Aksu ile girdim yine de az geldi neyse aldık en azından 3-4 de olsa.

Ben de verdim sanırsam 3 falan. :D

Olum gel yarışma yap şampiyon olmanı bekleyene kadar yaşlanacağız.

4 puan çalışmış. Ters köşe yapıp 10-12 alayım diye senden Sezen Aksu ile girdim yine de az geldi neyse aldık en azından 3-4 de olsa.

Ben de verdim sanırsam 3 falan. :D

Olum gel yarışma yap şampiyon olmanı bekleyene kadar yaşlanacağız.
Yok başkan kararım karardır ya şampiyon yapacaksınız yada yarışma yok :D

Sent from my SGH-I337M

Yok başkan kararım karardır ya şampiyon yapacaksınız yada yarışma yok :D

Sent from my SGH-I337M

Sen nasil şampiyon olacan Herve Tum. Gel 53. eurovisyonda sende yariş öyle eurovisyon yap:D

Sana 7 puan verdim vicdansiz. BaNa 2 VERMİŞSİN. gİtmişsin aslana 10 vermişsin hain:D

Sen nasil şampiyon olacan Herve Tum. Gel 53. eurovisyonda sende yariş öyle eurovisyon yap:D

Sana 7 puan verdim vicdansiz. BaNa 2 VERMİŞSİN. gİtmişsin aslana 10 vermişsin hain:D
Ben başka kişinin organize ettiği bir yarışmada şampiyon olmadan olmaz :D :)

Sent from my SGH-I337M

Beyler unoffical bir yarışma açıyorum, Tuncay' ın şarkısını hepinize pm atacam, 12 puanlarınızı verin de bitsin bu eziyet :D

Tuncay sen şuna açıkça yarışma yapmaya gönlüm yok desene :D

Yok 1.lik yok maç yok Zimbabwe ligindeki derbi... Yarışma yaptığın yok milletle dalga geçme bari :)

Aslında herkesin yarışma duyurusu yapıldığı an dinlediği şarkı ile katıldığı bir yarışma yapalım :D Herkes kendine dürüst olsun bakalım nasıl bir liste çıkacak o an :D Güler eğleniriz :D

Geri
Üst Alt