Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 83.639
- 44.621
- 4.333
Peh herkes @Tuna Kose gibi olamaz doktor.Bu arada puan tabloları çok mu kötü olmuş. Ne güzel sarı kırmızı yapmıştım. Hem şarkıyı hem katılanı yazmıştım. Neden beğenilmedi ki acaba.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peh herkes @Tuna Kose gibi olamaz doktor.Bu arada puan tabloları çok mu kötü olmuş. Ne güzel sarı kırmızı yapmıştım. Hem şarkıyı hem katılanı yazmıştım. Neden beğenilmedi ki acaba.
Peh herkes @Tuna Kose gibi olamaz doktor.![]()
![]()
Sana puan vermişmiyim başkan takip edemedimBu forumda en çok haksızlığa uğrayan sanatçı kesinlikle Cem Karaca başkandır.
Şimdi gördüm derecelik şarkı 7. olmuş.
Sana puan vermişmiyim başkan takip edemedim
Sent from my SGH-I337M
Yok başkan kararım karardır ya şampiyon yapacaksınız yada yarışma yok4 puan çalışmış. Ters köşe yapıp 10-12 alayım diye senden Sezen Aksu ile girdim yine de az geldi neyse aldık en azından 3-4 de olsa.
Ben de verdim sanırsam 3 falan.
Olum gel yarışma yap şampiyon olmanı bekleyene kadar yaşlanacağız.
Yok başkan kararım karardır ya şampiyon yapacaksınız yada yarışma yok
Sent from my SGH-I337M
Yok başkan kararım karardır ya şampiyon yapacaksınız yada yarışma yok
Sent from my SGH-I337M
Biliyorum abi sen öyle birşey yapmazsın kardeşineTuncay, yarışmayı açarım, seni de almam haberin olsun![]()
Ben başka kişinin organize ettiği bir yarışmada şampiyon olmadan olmazSen nasil şampiyon olacan Herve Tum. Gel 53. eurovisyonda sende yariş öyle eurovisyon yap
Sana 7 puan verdim vicdansiz. BaNa 2 VERMİŞSİN. gİtmişsin aslana 10 vermişsin hain![]()
Senin şampiyon olman fbnin clyi kazanmasiyla eşdeger.Ben başka kişinin organize ettiği bir yarışmada şampiyon olmadan olmaz![]()
![]()
Sent from my SGH-I337M
1. Geleneksel GSCimbom Şampiyon Tuncay Şarkı Yarışması yapalım olsun bitsin o zamanYok başkan kararım karardır ya şampiyon yapacaksınız yada yarışma yok
Sent from my SGH-I337M
Hayır abi ben dogal olarak şampiyon olmak istiyorum bazı arkadaşlarımız benim şarkımı bile bile oy vermiyorlar (bknz Alpay Asma1. Geleneksel GSCimbom Şampiyon Tuncay Şarkı Yarışması yapalım olsun bitsin o zaman![]()
Bu nedir arkadaş :asd22:
Hayır abi ben dogal olarak şampiyon olmak istiyorum bazı arkadaşlarımız benim şarkımı bile bile oy vermiyorlar (bknz @Alpay Asma)
![]()
![]()
Sent from my SGH-I337M
Geçen yarışma biliyordun Barış Manço benim olduğunu ama vermemiştin nedenseLan nereden bileceğim de puan vermeyeceğim. Bilsem direk veririm de bitsin şu ızdırap diye.![]()
Geçen yarışma biliyordun Barış Manço benim olduğunu ama vermemiştin nedense
Sent from my SGH-I337M