1. YCK Hard&Heavy Şarkı Yarışması | Şampiyon Mustafa Özbaş !

Yiğit Abi eğer mümkünse senin ilk 10'un nasıl olurdu bu şarkılar arasından yazabilirsen mutlu oluruz.

Manowar - Warriors of the World

Iron Maiden - Rainmaker

Iron Maiden - Blood Brothers

Axel Rudi Pell - Snake Eyes

Accept - Kill The Pain

Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You

IronMaiden - Only The Good Die Young

Judas Priest - Nostradamus

Airbourne - Live It Up

Metallica - Enter Sandman

;)

açıkça konusmak gerekırse içeriden aldığım istihbarattan dolayı senın olduğunu öğrendiğim için dinlemedim.

dinlenmemesi içinde gerekli çabayı sarfettim

fazla bilinmeyen sadece 75 bin tıklanmış bir parçayla ilk 10 a girmek büyük başarı bence, led zeppelin gibi efso grubun kolaya kaçılmış bir parçasını geride bırakmak yeterlidir benim için @Alpay Asma

fazla bilinmeyen sadece 75 bin tıklanmış bir parçayla ilk 10 a girmek büyük başarı bence, led zeppelin gibi efso grubun kolaya kaçılmış bir parçasını geride bırakmak yeterlidir benim için @Alpay Asma

olaya yanlıs bakıyorsun önemli olan aslında efso guruplar ile ilk 5e giremeyi başaramamak. Alpay olayı bana anlattı bu yarısmada bişey denedi ve başardı sayılır.

olaya yanlıs bakıyorsun önemli olan aslında efso guruplar ile ilk 5e giremeyi başaramamak. Alpay olayı bana anlattı bu yarısmada bişey denedi ve başardı sayılır.

ite kaka şampiyon oldu nese susayım:oops: yoksa bir 14 yarışma daha beklerdi şampiyonluğu:D

Manowar - Warriors of the World

Iron Maiden - Rainmaker

Iron Maiden - Blood Brothers

Axel Rudi Pell - Snake Eyes

Accept - Kill The Pain

Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You

IronMaiden - Only The Good Die Young

Judas Priest - Nostradamus

Airbourne - Live It Up

Metallica - Enter Sandman

;)

Judas Priest çok aşağıda kaldı bence de. Snake Eyes'i da ilk kez dinledim ama hoşuma gitti.

Daha popüler şarkılar olmasa ben de daha yüksek vermek isterdim. O da hak ettiği puanı alamamış.

Queen'in şampiyonluğu yoktu şimdiye kadar yapılan yarışmalarda, iade-i itibar yapılmış oldu bu sayede

Geri
Üst Alt