1. YCK Hard&Heavy Şarkı Yarışması | Şampiyon Mustafa Özbaş !

Yiğit Abi eğer mümkünse senin ilk 10'un nasıl olurdu bu şarkılar arasından yazabilirsen mutlu oluruz.

Manowar - Warriors of the World

Iron Maiden - Rainmaker

Iron Maiden - Blood Brothers

Axel Rudi Pell - Snake Eyes

Accept - Kill The Pain

Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You

IronMaiden - Only The Good Die Young

Judas Priest - Nostradamus

Airbourne - Live It Up

Metallica - Enter Sandman

;)

açıkça konusmak gerekırse içeriden aldığım istihbarattan dolayı senın olduğunu öğrendiğim için dinlemedim.

dinlenmemesi içinde gerekli çabayı sarfettim

fazla bilinmeyen sadece 75 bin tıklanmış bir parçayla ilk 10 a girmek büyük başarı bence, led zeppelin gibi efso grubun kolaya kaçılmış bir parçasını geride bırakmak yeterlidir benim için @Alpay Asma

fazla bilinmeyen sadece 75 bin tıklanmış bir parçayla ilk 10 a girmek büyük başarı bence, led zeppelin gibi efso grubun kolaya kaçılmış bir parçasını geride bırakmak yeterlidir benim için @Alpay Asma

olaya yanlıs bakıyorsun önemli olan aslında efso guruplar ile ilk 5e giremeyi başaramamak. Alpay olayı bana anlattı bu yarısmada bişey denedi ve başardı sayılır.

O yarışmada popülarite kıstası olsa?

popülarite değilde , ballad , pop-rock , alternative rock , soft rock gibi kısıtlamalar olabilir

yada

hard rock , trash , speed, power , heavy metal , progresive metal vs.. türler arasından olmak zorunda gibi bir kıstas olabilir ;)

Manowar - Warriors of the World

Iron Maiden - Rainmaker

Iron Maiden - Blood Brothers

Axel Rudi Pell - Snake Eyes

Accept - Kill The Pain

Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You

IronMaiden - Only The Good Die Young

Judas Priest - Nostradamus

Airbourne - Live It Up

Metallica - Enter Sandman

;)

Judas Priest çok aşağıda kaldı bence de. Snake Eyes'i da ilk kez dinledim ama hoşuma gitti.

Daha popüler şarkılar olmasa ben de daha yüksek vermek isterdim. O da hak ettiği puanı alamamış.

Queen'in şampiyonluğu yoktu şimdiye kadar yapılan yarışmalarda, iade-i itibar yapılmış oldu bu sayede

Geri
Üst Alt