1. YCK Hard&Heavy Şarkı Yarışması | Şampiyon Mustafa Özbaş !

popülarite değilde , ballad , pop-rock , alternative rock , soft rock gibi kısıtlamalar olabilir

yada

hard rock , trash , speed, power , heavy metal , progresive metal vs.. türler arasından olmak zorunda gibi bir kıstas olabilir ;)

Tamam o güzel olur ama ben katılıyorum 100 milyon izlenen şarkı ile bazı arkadaşlar az bilinen şarkılar ile katılmış mesela.Efsane şarkılardan daha fazla olabilirdi o yüzden 20 milyon + view fln olabilir.

@Alpay Asma kavgada düşmana soylenmez

Taktik bilmediği için arkadaş çok fazla konuşmaya gerek yok. @Serkan Şakrak 'ın sarkastik ifadeleri ile ilgili.

Ayrıca tarih kazananları yazar kaybedenleri değil.

Eurovision listesine biri gelip baktığında Honor List'de

Tolga Aybakan-3

Alpay Asma-3

B. Arda Aycan-2

yazacak.

Serkan'ın defalarca girdiği ilk 5.'i değil.

Ek olarak belirtmek isterim.

Her yarışma da derece yapacak şekilde yarışırsam

1. Antipatik olurum

2. Milletin önünü keserim

Yeri gelir bir 10 yarışma daha bekleriz yine ama o liste de bir şekilde olacağım hep. :D

Serkan'ı da bekleriz, göndersin efso parçalarını kapıştıralım.

Taktik bilmediği için arkadaş çok fazla konuşmaya gerek yok. @Serkan Şakrak 'ın sarkastik ifadeleri ile ilgili.

Ayrıca tarih kazananları yazar kaybedenleri değil.

Eurovision listesine biri gelip baktığında Honor List'de

Tolga Aybakan-3

Alpay Asma-3

B. Arda Aycan-2

yazacak.

Serkan'ın defalarca girdiği ilk 5.'i değil.

Ek olarak belirtmek isterim.

Her yarışma da derece yapacak şekilde yarışırsam

1. Antipatik olurum

2. Milletin önünü keserim

Yeri gelir bir 10 yarışma daha bekleriz yine ama o liste de bir şekilde olacağım hep. :D

Serkan'ı da bekleriz, göndersin efso parçalarını kapıştıralım.

@Serkan Şakrak

mortal_kombat___sub_zero_fatality_animation_by_thefoxcutter-d6d0if7.gif

serkan layk atma verebılıyosan cevap ver adam senı yok etti

o lafları bana dıycek ihracımı ısterım.

Hep bir çete örgütünün içinde yer almak istemişimdir,illegal işler falan :D

Araya girmiş gibi oldum ama çok derin bir örgüt hazırlığı içindeyiz Ayberk Abi. :D

Sizi de aramızda görmek isteriz.

Bütün yarışmalarda ilk 7, her 5 yarışmanın 1'inde şampiyonluk en az 1'inde de derece garantisi verebiliriz sizlere.

Örgütümüz tamamen

[attachment=10893:upload_2014-6-14_2-5-44.jpeg]

yapılanması olup hak ettiği yere gelememiş bütün üyelere açıktır.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-14_2-5-44.webp
    upload_2014-6-14_2-5-44.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 69
Araya girmiş gibi oldum ama çok derin bir örgüt hazırlığı içindeyiz Ayberk Abi. :D

Bütün yarışmalarda ilk 7, her 5 yarışmanın 1'inde şampiyonluk en az 1'inde de derece garantisi verebiliriz sizlere.

Örgütümüz tamamen

Ekli dosyayı görüntüle 15265

hemen gerekli testlerden geçir yeni üye adayımızı. çok kan kaybettık bu aralar deli gibi üye katmalıyız

resmımızı paylasırken bunu kullanmaya dıkkat edelım

paralel-yapi_559100.jpg

Örgütümüz tamamen

Estağfurullah gir tabii....Amblemi sevdim...Zaten lisede en sevdiğim ders geometri olmuştur, Paralelkenar falan :D

hemen gerekli testlerden geçir yeni üye adayımızı. çok kan kaybettık bu aralar deli gibi üye katmalıyız

resmımızı paylasırken bunu kullanmaya dıkkat edelım

paralel-yapi_559100.jpg

Teste gerek yok. Ayberk Abi'nin güvenirliğine kefilim ben. Tam eksik bölgeye flaş transfer olacak inan. :)

Rakip güçlü ve elinde yetkiler var Osman unutma. Sağlam bir İRADE'ye ihtiyacımız var bizim.

Örgütümüz tamamen

Üsluba dikkat edersek sevinirim iyi forumlar

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-14_2-12-1.webp
    upload_2014-6-14_2-12-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 50
Teste gerek yok. Ayberk Abi'nin güvenirliğine kefilim ben. Tam eksik bölgeye flaş transfer olacak inan. :)

Rakip güçlü ve elinde yetkiler var Osman unutma. Sağlam bir İRADE'ye ihtiyacımız var bizim.

olay sadece guvenılılrlık değilkı. baskı altında sır tutabılme ve aç susuz 1 hafta dayanabılme gıbı çok önemli hususlarda var.

ama abımız ben 1 hafta ac susuz kalabılırım sıkıntı olmaz dıyorsa anında basvuruları ımzalayalım onaylayalım diğer yarısmaya cok az kaldı cunku.

olay sadece guvenılılrlık değilkı. baskı altında sır tutabılme ve aç susuz 1 hafta dayanabılme gıbı çok önemli hususlarda var.

ama abımız ben 1 hafta ac susuz kalabılırım sıkıntı olmaz dıyorsa anında basvuruları ımzalayalım onaylayalım diğer yarısmaya cok az kaldı cunku.

1-2 gün içinde Eurovision olacaktır bence de.

5-6 sağlam kişi var sen merak etme. O işi bağladım sayılır, raad ol sen.

1-2 gün içinde Eurovision olacaktır bence de.

5-6 sağlam kişi var sen merak etme. O işi bağladım sayılır, raad ol sen.

ozaman onaylanmıştır.

okullarin-resmi-muhur-siparislerine-iliskin-aciklamalar.jpg

sen yol haritamızı iyice anlatırsın.benım görüşmem gereken mason arkadaşlar var. bi kaç ayin falan

tumblr_lof3zsog061qeuiujo1_500.gif

Geri
Üst Alt