10.000 TL'ye Kadar Gaming Laptop Önerisi

12000₺ civarında 3060'lı modelleri vardı Monster'ın. Takip edebilirsiniz fiyatları. Diğer markaların da 3060 bulunan modelleri yavaş yavaş yerini alacaktır. Belki 10000₺'nin biraz üstüne 3060'lı bir laptop bulabilirsiniz yakında. Yakında 11. nesil Intel işlemciler de piyasaya çıkacak. Bütçenize uygun beklentinizin de üstünde bir model yakalayabilirsiniz belki.

Arkadaşlar işim gereği sürekli geziyorum, o nedenle laptop olması lazım, yoksa masaüstü konusunda hemfikiriz ama iş için de kullanacağım için mecburen laptop.
Hocam o zaman monster serisine bak. 5 yıl bayiliğini yaptım pişman olmazsın. Aynı zamanda martı bekle vaktin varsa fiyatlar yeni cihazlar çıktığı zaman düşer

bence de beklemelisin bu sürede bütçeni 13-14 arasına çıkartırsan 3000 serisi bir laptop alabilirsin

bende Abra A5 V15.8.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook bunun bir farklı modeli var a5 v15 8.4 benim laptopun modeli bende hali hazırda memnunum monsterdan

ayrıca monster genelde diğer markalardan daha erken çıkartıyor monsteri bekleyebilirsin

gtx 1650 bende var. giris seviyesi grafik karti olarak satiliyor almanya'da. beni rahatlikla götürüyor ama üst düzey oyunlari son ayarda oynatmayabilir. oynadiginiz oyunlara göre tercih yapmanizi öneririm. 2060 ve üstü kart olursa daha iyi olur.

Geri
Üst Alt