#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

Açtığı 10 ortadan 9'u adrese teslim orta olduğu için her duran topun başına geçmesini isterim Arda'nın eğer şut çekilmeyecekse :)

Sahada olsunda nerde oynarsa oynasın.Takım içinde Arda,Uğur gibi gerçek Galatasaraylı'lara ihtiyacımız var çünkü.Ha ortada oynamış ha sağ-sol da.Herşeye alışır..

Arda zaten hem hücumda hem de defansta pres yapıyor. Oyun kurucu görevini üstlenecek. 10 numarayı taşıyor. Kaptan oldu. Bu kadar yük ağır gelmez mi?

Umarım üzerinde stres ve baskı oluşmaz. Geçen sezon 1. yarı Arda'ya yapılan akılalmaz eleştirileri ve hakaretleri kimse unutmasın.

Arda zaten hem hücumda hem de defansta pres yapıyor. Oyun kurucu görevini üstlenecek. 10 numarayı taşıyor. Kaptan oldu. Bu kadar yük ağır gelmez mi?

Umarım üzerinde stres ve baskı oluşmaz. Geçen sezon 1. yarı Arda'ya yapılan akılalmaz eleştirileri ve hakaretleri kimse unutmasın.

umarım ağır gelmez. eğer bütün yükleri kaldırırsa o zaman tamam deriz.galatasarayı hak eden bi kaptanımız var die ;)

Lincoln geçen sene duran toptan 4 asist yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, arda 2 resmi maçta 2 tane yaptı. Ayrıca 5-10 dakika değil sürekli maçın içinde, top saklıyor adam geçiyor, defansif görevinin de gayet güzel yerine getiriyor. Lincoln den tek eksiği ara pasları ama onları da geliştirebilir zira böyle bir yeteneği de var. Çok iyi oldu bence ardanın ortaya kaydırılması, uzun vadede çok kazançlı çıkacağımızı düşünüyorum. Orta sahanızın ortasında, böyle çalım atabilen, pas yapabilen, uzun, kısa savunmanın arkasına top bırakabilen, her daim duvar, topuk pası yapabilecek aynı zamanda koşup top kapan, pres yapan bir adamın olması harika birşey. Böylece serdar gibi bir adamın önü açıldı belki de. Sorumluluğunun artmasının olumlu yansıyacağını düşünmüştüm, şu ana kadar beni yanıltmadı Kaptan. Umarım böyle devam eder...

-Tekrar söylemeden de geçemeyeceğim; ben arda ortada oynamalı kanatta sıkışıyor diye 2 sene önce söylemiştim. Ortaya çekilmeli bir fabregas gibi oynatılmalı demiştim. Hatta buralara da yazdım. Neyse sonunda gerçek oluyor. Kazanan GS olacak...

Arda iyidin.İyi yanlarını yazsak uzar.

Eksi yönlerin çok temposuzdun, geriye gelip top çıkartmadın; geriye gelmeye başladığın ana takım rahatladı. Tempoyu arttırıp 90 dk bunu yapman lazım.

Oyuna ağırlığını koyduğu anda maçın gidişi değişti bugün.Temposunu arttırırsa müthiş bir Arda izleriz yine.

Ortada oynayamaz arda'nın yeri sol çizgi diyen arkadaşlar nerede?Birde ayhan'ın yerine oyunun yönünü hızlıca değiştirebilen bir adam alınırsa süper olur...

Bugün gercekten cok güzel oynadi. Cok güzel calimlar, paslar, sutlar, vs... gördük kendisinden. Böyle bir Arda süper! Dahada iyi olacaktir!

Harikaydi bugün ben cok begendim. Mevkiisi itibari ile biraz daha zamana ihtiyaci var.

Alissin bakin nasil oynayacak. Birtane o birtane, aslanim benim.

Her zamanki gibi harikaydin kaptan.

Ahh bide o uzaktan vurusun gol olsaydi....:(

5 kisiyi gectikten sonra barosa verdigi pas'ta baros atsaydi sevincten aglayacaktim :D

-----------Topal-------

----Tobbe-------------

-------------Arda-----

Orta sahamiz

B_1ad06d71b665ff2d7a6c9612ec4920c0.jpg

kaptan bi tanesin seni başka yabancı oyuncularla kıyaslıyorduk, oyun sitilinle ilgili ama anladımki sen kendi sitilini oluşturmussun.

artık sana benzemeye çalışanlara arda nın tarzında denilecek şimdiden efsanesin.

Sutlarinida gelistirse 100 milyonluk adam olur :D

İyi şutta atıyo aslında Arda cidden kendine güvense bu hareketleri sıklaştırsa(ki artık görevi icabıyla sık sık atıcak) efsane doğdu büyüyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt