Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN
Lincoln geçen sene duran toptan 4 asist yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam, arda 2 resmi maçta 2 tane yaptı. Ayrıca 5-10 dakika değil sürekli maçın içinde, top saklıyor adam geçiyor, defansif görevinin de gayet güzel yerine getiriyor. Lincoln den tek eksiği ara pasları ama onları da geliştirebilir zira böyle bir yeteneği de var. Çok iyi oldu bence ardanın ortaya kaydırılması, uzun vadede çok kazançlı çıkacağımızı düşünüyorum. Orta sahanızın ortasında, böyle çalım atabilen, pas yapabilen, uzun, kısa savunmanın arkasına top bırakabilen, her daim duvar, topuk pası yapabilecek aynı zamanda koşup top kapan, pres yapan bir adamın olması harika birşey. Böylece serdar gibi bir adamın önü açıldı belki de. Sorumluluğunun artmasının olumlu yansıyacağını düşünmüştüm, şu ana kadar beni yanıltmadı Kaptan. Umarım böyle devam eder...
-Tekrar söylemeden de geçemeyeceğim; ben arda ortada oynamalı kanatta sıkışıyor diye 2 sene önce söylemiştim. Ortaya çekilmeli bir fabregas gibi oynatılmalı demiştim. Hatta buralara da yazdım. Neyse sonunda gerçek oluyor. Kazanan GS olacak...