#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ahmet Çakar Arda'nın kafası vücuduna göre büyük, ve bacakları da kısa(bodur) dedi. Bu yüzden dünya yıldızı olamazmış. Yani 3 maç 5 maç değil. Bir maç bile olamaz ahmet hoca(!) nın söylediklerine göre, çünkü adamın bahsettiği şey fizik kondüsyon veya psikolojik sağlık değil(bunlar süreçle ilgilidir) birebir fizik. Arda estetik ameliyat olmadıkça değişmeyecek birşey. Arda istediği kadar çalışsın bir colin kazım ya da barış özbek gibi bir fiziğe sahip olamaz. Futboldan çakmayan bir adam olduğunu da kanıtladı sevgili ahmet çakar böylece.

Hayir,pana maci sonrasi izledigim programdan bahs ediyorum,soyledigin seyi bir kac hafta once soylemis,sonra da kivirip durmusdu

ama bahs ettigimiz,Arda fizik olarak haftada 3 mac cikaracak durumda degil cumleyi kendisi soyledi.hakli da.arada dogru konusuyor bu adam.

Hayir,pana maci sonrasi izledigim programdan bahs ediyorum,soyledigin seyi bir kac hafta once soylemis,sonra da kivirip durmusdu

ama bahs ettigimiz,Arda fizik olarak haftada 3 mac cikaracak durumda degil cumleyi kendisi soyledi.hakli da.arada dogru konusuyor bu adam.

Doğrudur. Yalnış anlamışım o zaman.

2.golde Nonda'ya asisti Arda yaptı ortayı Arda açtı 3.goldede asist yaptı mı ?

Arda her maç asistini yapıp sahneye çıkıyor kendisini tebrik ediyorum.Her hafta kayıpsız devam edeceğine inanıyorum.

Yalnız Estonya maçı ardından Arda'da inanılmaz bir düşüş görüyorum ben.Oynun sahiplenmiyorum, sorumluluk almaktan çekiniyor.Oysaki sezon başında top ona değil o topa gidiyordu.Sorunun Arda'nın ruhsal halinden çok fiziksel durumundan kaynaklandığını düşünüyorum.Teknik heyetin Arda'ya özel bir çalışma düzenlemesi, ilgi ve alaka göstermesi gerek.

Arda her maç asistini yapıp sahneye çıkıyor kendisini tebrik ediyorum.Her hafta kayıpsız devam edeceğine inanıyorum.

Yalnız Estonya maçı ardından Arda'da inanılmaz bir düşüş görüyorum ben.Oynun sahiplenmiyorum, sorumluluk almaktan çekiniyor.Oysaki sezon başında top ona değil o topa gidiyordu.Sorunun Arda'nın ruhsal halinden çok fiziksel durumundan kaynaklandığını düşünüyorum.Teknik heyetin Arda'ya özel bir çalışma düzenlemesi, ilgi ve alaka göstermesi gerek.

Bu hafta avrupa maci yok ve butun hafta dinlenecegiz,bu Arda'ya ve butun takimimiza iyi gelecekdir.

Helal olsun Arda.Adamın asist yapmadığı maç yok.:D

Bu hafta avrupa maci yok ve butun hafta dinlenecegiz,bu Arda'ya ve butun takimimiza iyi gelecekdir.

Evet, bu önemli bir süre.Takıma katkısı mutlaka olacaktır ama Arda'ya özel olarak bir ilgi gösterilmesi lazım.Kaptanımız en büyük kozumuz bu nedenle aldığımız verimi en üst seviyeye çıkaralım ki bugünkü gibi başka maçlarda da zorlanmayalım.

Yalnız o 2. tane gol nasıl kaçar anlayamadım.Tamam çok iyi oyuncu Arda bişey demiyoruz ama Avrupada özellikle büyük takımlarda oynucaksan bu tarz pozisyonları affetmiceksin.

Yani kacırdı degilde asist yaptı diyorsunuz bos iki pozisyonda atamadı oda var

Yalnız o 2. tane gol nasıl kaçar anlayamadım.Tamam çok iyi oyuncu Arda bişey demiyoruz ama Avrupada özellikle büyük takımlarda oynucaksan bu tarz pozisyonları affetmiceksin.

Büyük takımlardaki en iyi hücum oyuncuları dahil herkes kaçırıyor, önemi yok o kadar. Bazen atar, bazen kaçırır.

Geceleri Sinem'e çok takıldığı için yorgun düşmüş olmalı.

Kötü de oynasa 2.ci golün asistini yaptı, kendisinin de dediği gibi diğer maçlara çok konsantre olmaktan, konsantre eksiliği yaşıyor, gerçi takımın hepsi öyle.

hava toplarındaki en etkili oyuncumuz.rıdvan dilmen kazması bu maçtada boş bıraktılarmı ardayı.o yüzdenmi yine kafa topuna çıktı hemde köşelerde değil tam ortada vurdu topa.

Geceleri Sinem'e çok takıldığı için yorgun düşmüş olmalı.

59484.jpg

Arda'yı gereğinden fazla övgüye boğdunuz.. Olacağı budur... Gerek basın gerek taraftar...

Fizik kondisyonu çok ama çok yetersiz Arda'nın... Yeteneği bunu örtüyor şu an, ancak artık kendine çeki-düzen vermeli.

Arda'yı gereğinden fazla övgüye boğdunuz.. Olacağı budur... Gerek basın gerek taraftar...

Fizik kondisyonu çok ama çok yetersiz Arda'nın... Yeteneği bunu örtüyor şu an, ancak artık kendine çeki-düzen vermeli.

:eek: Sen Emir Satriani başkalarına oyuncu övemeyi dersini vereceksin?!Sen Lincoln'ü tanrı ilan eden,terini içerim diyen...Arda hak etti kadar övgü alır,az bile.Yıllar geçtikçe daha iyi olacaktır ve daha çok övgü alıcaktır ve sadece Türkiye'den değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt