#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İlk maçlarda ağzımıza 3 parmak bal basıp sonra yatışa geçti. Her maç asisti var deyip savunmaya geçene kafa göz dalarım. Korner, serbest atış ve açılan orta sonucu yapılan golleri asist saymayın lütfen. Arda her maç ceza sahası içine 10-15 tane top dolduruyor, bu topların 1-2'sinin gol olması o topçunun asist yaptığını göstermez. Kaldı ki dünkü maçta düzgün yaptığı 1 ortaya karşılık (o da gol oldu) yapamadığı bir sürü orta vardı. Sabri olsaydı forumda hemen idam kararı verilirdi. Arda'nın şu anda takıma zarar verdiğini düşünüyorum. Ayağında gereğinden fazla top tutuyor. Top ondayken boşa koşu yapan Keita, Kewell gibi oyuncuların da gardını düşürüyor. Tek top, bilemedin bir çalım sonrası boşa kaçan ve çok da müsait olan adama vereceği pası 3-5 çalımdan sonra vermeye kalkınca hem rakip toparlanıyor, hem de boşa kaçan oyuncunun başına rakipten biri bitiyor. Keita, Kewell gibi adamlar da 2 defa depar atıp top alamayınca 3. deparı yapmıyor. Dünkü maçta buna benzer bir sürü pozisyon bulabilirsiniz. Eskişehir maçında ya kesik yiyecektir , ya da oynarsa ayağında top tutmayacaktır. Diyelim ki oynadı ve dünkü maç gibi oynadı, o taktirde ondan sonraki maçlarda ancak yedekten oyuna girecektir, taa ki tek top (diğer bir deyimle ayağında gereksiz yere top tutmayana kadar) oynayana kadar.

Bu arada asist nedir: Dün Keita'nın 2 asisti, Pana maçında Elano'nun asisti, geçen seneki Trabzon maçında Arda'nın asisti gibi. Onlardır asist. Dünkü maçta çıkan Elano değil de Arda olsaydı maç çok daha rahat geçerdi.

Arda'yı gereğinden fazla övgüye boğdunuz.. Olacağı budur... Gerek basın gerek taraftar...

Fizik kondisyonu çok ama çok yetersiz Arda'nın... Yeteneği bunu örtüyor şu an, ancak artık kendine çeki-düzen vermeli.

Sayın Satriani daha 1 yada 2 gün önce Linderoth bir dönsün bu takım uçar diye yorumunuz vardı,2.5 yıldır oynamayan Linderoth'u fizik olarak yeterli görüyorsunuz da neden Arda'yı yeterli görmüyorsunuz ?

Bana mantıksız cevaplar yazmayın ahali.. kötü birşey söylemiyorum, gereğinden fazla övüyorsunuz, Arda daha 22,23 yaşında... bu ona kötü etki etkiyor.. yönetim zaten kaptanlığı Arda'ya verdi, bu ona yeteri kadar övgüdür... Performansının bu denli düşmesinde rol oynuyor bu yapılanlar... bırakın daha çok övgü için daha çok çalışsın, daha yükseklere çıkmaya çalışsın... "tamam oldum ben" dedirtirseniz birine, bundan ne siz karlı çıkarsınız ne o...

Kaptanımızda düşüş var..Ama 10 numaranın,kaptanlığın sorumluluğuna ve yorgun olmasına bağlıyorum..

Ya takım olarak kötüyüz bu aralar bu yüzden Arda ne yapsa göze batıyor çünkü beklenti büyük toparlanacaktır

Arda'da düşüş falan yok 3 net gol pozisyonuna girdi.

Asist yaptı.Bir topu direkten döndü.Orta sahada, sağda, solda çabaladı.

Bence Çok formda. Üstüne gitmeyin çok iyi oynuyor şuan.

Bana mantıksız cevaplar yazmayın ahali.. kötü birşey söylemiyorum, gereğinden fazla övüyorsunuz, Arda daha 22,23 yaşında... bu ona kötü etki etkiyor.. yönetim zaten kaptanlığı Arda'ya verdi, bu ona yeteri kadar övgüdür... Performansının bu denli düşmesinde rol oynuyor bu yapılanlar... bırakın daha çok övgü için daha çok çalışsın, daha yükseklere çıkmaya çalışsın... "tamam oldum ben" dedirtirseniz birine, bundan ne siz karlı çıkarsınız ne o...

50 milyon euro fiyat biçen sen değil miydin Emir?

Biraz dinlenmesi bu ara hem onun hem takim icin iyi olacaktir

Nerden baksaniz 13 14 mactir ust performans oynuyor.

Yeni mac trafigine girmeden bir kac gunluk tatil ona iyi gelecektir.

Bence gayet iyi oynuyor.Takim olarak iyi oynamiyoruz bence,boyle kaliteli bir kadromuz var daha iyi olabiliriz.

Bitirici vuruşlarını düzeltmesi lazım. Kasımpaşa maçında ilk yarının sonundaki pozisyonda topa ayağının üstüyle vurma tercihi beni düşüncelere gark etti.

Arda Turan bu akşam frikikten gol atacak :D

Cristiano Ronaldo'yu da 2 kişi marke ederse o da anca bu kadar oynar.

Arda'ya top gelmemesi için ellerinden geleni yaptılar

ama Arda yine Metin gibi oynadı.

Arda'nın şuanda tek eksiği şut çekmek gibi gözükürken,

bu eksiğini kapatması gerekirken

3 yıldır şutlarında hiçbir değişim olmaması

Arda'nın çalışmadığı anlamına mı geliyor

yoksa şut çekmek konusunda yeteneksiz olduğuna mı?

Bu kadar isabetli orta açan bir kanat oyuncusunun bu kadar kötü şut çekmesi

Allah kimseyi 4-4lük yaratmaz anlamına mı geliyor acaba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt