#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kewellda gece uyumamış 6 maçtır kötü gidin onada b.k atın hazır yakın topicteyken..

yok renkdas arda bugunki mactan once butun takimi kotu emellerine alet etmis hepsinu gece bara goturmus saat 5 de gelmisler ondan takim halinde boyle kotuyduk

Çok zekisin! Sana dedim ama onu bile anlayamıyorsun, üstüne birde gelip belirli bir zekadan bahsediyorsun, ilginç.

Ben orda ardanın açıklamasını koydum..Beniim söylediğim bişey yokki bana açıklayacaksın..

Evet bekliyorum ya açıkla yada sus..

O açıklamanın üzerine iddalarını elinde belgelerinle saat 4-5 dedin her gün dedin kanıtlayamazsan iftira atmış olursun..

Mesela bende senin hakkında kanıtlanmayan şeyler söylerim o zaman..

Gerçekten gece hayatın var mı?

Özel hayatımda kız arkadaşımı alıp gezdirebilmeliyim. Ben gece kulübüne gidersem, her şeyi göze alıp gidiyorumdur. Zaten gece dışarı çıkıyorsam, Haldun Abi, Murat Abi, Adnan Abi bundan haberdardır. İzin günümde neden çıkmayayım? Saat 23’te benim fotoğrafım çekiliyor. Sonra deseler ki yapacakları haberde, “Arda 23’te kız arkadaşı ile yemekten çıktı”, zaten bir problem olmaz. Öyle demiyor ki, “Sabaha kadar kızlarla eğlendi” yazıyor fotoğrafın altına. .

Hadi Arda uykusuna dikkat etmiyor,geceleri karılarla dolaşıyor,o bar senin bu bar benim diyerek yaşıyor,derdi bize mi düştü ? Hadi düştü,niye birbirimizi kırıyoruz,ben burda Arda bara gitme diye yazdığımda Arda kendine çeki düzen mi verecek ? Başka bir arkadaşa hakaret ettiğimde veya kendimce kapak taktığımda bütün sorunlar düzelecek mi ?

Rahatlayın,gevşeyin biraz.

Bütün foruma sor..Düne kadar kafa bulunan forumda ben değilim..

Nonda baros kewell say say bitmez..

Topic açtın nondayla uefa olmaz sonra gol attı avatarınına koydun resmini..

Ben Nonda sempatik ve efendi oldugu için seviyorum ve stilini begendigim için 2 gol attıgı için değil

Ayrıca Rennesten beri takip ediyorum begendigim bir oyuncu

Ama eski gücünde degil

Barosta hiçbirzaman dönmedim atma mücadelesinden dolayı tebrik ettim sadece bana 2 senedir saç baş yolduruyor bana

Ve Kewellın eski gücünde olmadığını söyledim sezon başından beri ve dansöz gibide dönmedim bu konuda

İstiyorsan mesajlarım konusunda derin bir araştırma yapabilirsin

Bu da iftar yemeği görüntüleri.......

ttp://www.youtube.com/watch?v=1HSkSZpfokU

ben baska ece gursel video su hatirlamiyorum sarhosmuydun o goruntuleri izlediginden karistirmis olmayasin

Ben orda ardanın açıklamasını koydum..Beniim söylediğim bişey yokki bana açıklayacaksın..

Evet bekliyorum ya açıkla yada sus..

Ardanın açıklamasını alıntılayıp altına "Belli bi zeka lazım anlamak için tabi..Birazdan çıkıp arda yalan söylüyo derler şimdi bekliyorum.." demişsin. Zekamıza atıfta bulunmuşsun bende ona istinaden "Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye." şeklinde cevap vermiştim ama bunu bile idrak edememişsin veya idrak etmek istememişsin.

Laftan kastım senin söylediğin zeka ile ilgili olan bölümdü, Ardanınki değil.

O açıklamanın üzerine iddalarını elinde belgelerinle saat 4-5 dedin her gün dedin kanıtlayamazsan iftira atmış olursun..

Mesela bende senin hakkında kanıtlanmayan şeyler söylerim o zaman..

Turgay Şeren; "Yok ebenin xyzt Ali sami".

Kanıtları tvlerde yayınlanan görüntüler ve gazetelerdeki boy boy resimlerdir. Onları bulup, getirip senin önüne koymak için harcayacak vaktim yok. Çok merak ediyorsan kendin araştır.

Sen de bana Ardanın hergün 12den önce yattığını kanıtla bakalım, bekliyorum.

İftira değil gerçek. Hergün lafın gelişi söylenmiş bir kavramdır, tabiiki bu idrak meselesidir. Bundan sonra yanında parantez içinde belirtirim lafın gelişi diye.

Sen Ardanın hergün 12den önce yattığını kanıtlayamazsan ben de senin hakkında kanıtlanmayan güzel şeyler söylerim.

Ben bu görüntüleri inkar etmedim ki. Benim gördüğüm görüntüler bunlar değil.

Şu görüntüleri bulup bize göstersen de herkes rahatlasa. Ben arıyorum ama bulamıyorum. İçinde hem Arda hem Ece Gürsel olan görüntülerin internete düşmemesi imkansız. Bir arayıp bulsan da ben de görsem.

Ardanın açıklamasını alıntılayıp altına "Belli bi zeka lazım anlamak için tabi..Birazdan çıkıp arda yalan söylüyo derler şimdi bekliyorum.." demişsin. Zekamıza atıfta bulunmuşsun bende ona istinaden "Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye." şeklinde cevap vermiştim ama bunu bile idrak edememişsin veya idrak etmek istememişsin.

Kanıtları tvlerde yayınlanan görüntüler ve gazetelerdeki boy boy resimlerdir. Onları bulup, getirip senin önüne koymak için harcayacak vaktim yok. Çok merak ediyorsan kendin araştır.

İftira değil gerçek. Hergün lafın gelişi söylenmiş bir kavramdır, tabiiki bu idrak meselesidir. Bundan sonra yanında parantez içinde belirtirim lafın gelişi diye.

Sen Ardanın hergün 12den önce yattığını kanıtlayamazsan ben de senin hakkında kanıtlanmayan güzel şeyler söylerim.

sende arda nin hergun 12 den sonra gecelerde oldugunu ispatla bi bakayim gordugun iki goruntuyle arda hergun gecelerde diyorsun

Hiç mahkemede bilirmisin delil yetersiliğinden serbest diye bişey..Ben Ardaya bi suç atmıyorum ki kanıtlamak zorunda olayım atan sensin sen kanıtla..Hergünn gece kulübünde adresi biliyosun al saati yanına bekle çıkarken saatle fotosunu çek..Ben arda gece dışarı çıkmıyor demiyorum ardada böyle demiyo zaten ama sizin dediğiniz gibi 4-5 lere kadar bir durum yok..

Bu olmadıkça istediği yere gider seni ilgilendiren bir durum yok..Evet kanıtlayamazsan sözümün arkasındayım..

...

Bu kusurlu bir "tatışma" biçimi...Öncelikle "birşeyi iddia eden tarafın" kanıt sunması gerekir, senin yaptığını genellikle köşeye sıkışmış insanlar yapar.

Mesela ben "Ejderhalar gerçektir" diye bir iddiada bulunursam, buna inanmayan birisine cevap olarak "Ejderhaların gerçek olmadığını kanıtla!" demem, diyemem. Madem ben bir iddiada bulunuyorum, onu kanıtlarla desteklemem gerekir.

Aksi takdirde benim iddiam bir teoriden öteye gidemez, ve yalanlanmasına gerek bile olmaz.

Özel hayatımda kız arkadaşımı alıp gezdirebilmeliyim. Ben gece kulübüne gidersem, her şeyi göze alıp gidiyorumdur. Zaten gece dışarı çıkıyorsam, Haldun Abi, Murat Abi, Adnan Abi bundan haberdardır. İzin günümde neden çıkmayayım? Saat 23’te benim fotoğrafım çekiliyor. Sonra deseler ki yapacakları haberde, “Arda 23’te kız arkadaşı ile yemekten çıktı”, zaten bir problem olmaz. Öyle demiyor ki, “Sabaha kadar kızlarla eğlendi” yazıyor fotoğrafın altına.

Okumadin sanirim...

Hiç mahkemede bilirmisin delil yetersiliğinden serbest diye bişey..Ben Ardaya bi suç atmıyorum ki kanıtlamak zorunda olayım atan sensin sen kanıtla..Hergünn gece kulübünde adresi biliyosun al saati yanına bekle çıkarken saatle fotosunu çek..Ben arda gece dışarı çıkmıyor demiyorum ardada böyle demiyo zaten ama sizin dediğiniz gibi 4-5 lere kadar bir durum yok..

Bu olmadıkça istediği yere gider seni ilgilendiren bir durum yok..Evet kanıtlayamazsan sözümün arkasındayım..

Sen de kanıtlamak durumundasın benim tezimi çürütmek için. Evet kanıtlayamazsan sözümün arkasındayım.

Konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyin. Birbirinize söyleyeceklerinizi lütfen özel mesaj yoluyla iletin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt