#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

son haftalarda performansı düşmüş olabilir. ama sorumluluktan hala kaçmıyor. sonuna kadar güveniyoruz, sonuna kadar destekçisiyiz, kim n derse desin.

Kesinlikle Ankara macinda kotu oynamadi.Diger oyuncular ona ayak uyduramadi.

Ardanın mükemmel oynamasına alışkın olduğumuz için kötü gözüküyor fakat gene sahanın en iyilerindendi.

Çok fazla yürekten oynuyor.Bu hem bazı pozisyonlarda bencil davranmasını sağlıyor,hemde gücünün 70lerde tükenmesine.Zamanla aklıyla oynamasını öğrenecek Arda.Ama alışkanlıklarında bir anda geçmesini beklemeyelim lütfen.

Hala şut atmasını bilmiyor

Ayrıca

7 Korner kazandık yanlış hatırlamıyorsam 5 ini Arda kullandı ve hepsi ön direğe

Hala şut atmasını bilmiyor

Ayrıca

7 Korner kazandık yanlış hatırlamıyorsam 5 ini Arda kullandı ve hepsi ön direğe

İyi hatırlattın.

Yahu 1 denersin, 2 denersin olmadı 3. denersin baktın olmuyor atacağın yeri değiştirirsin. Kazandığın bütün kornerlerin ön direğe atılarak bir sonuç çıkmamasına rağmen bu ön direk ısrarı niye ?

Nolur söyle hepsi nereye atılmalı ..

Bjk maçında olduğu gibi Arka Direğe Kesilebilir

Yada Kavisli kesebilir

Ön Direkte bekleyen oyuncumuz bile yok Hala ön direğe atıyor

Kewell oyunda olsa ön direğe koşan tek futbolcu ama oda yok

Bazen çok şaşırtıyor beni Arda

ARda candır canandır ya, gereksiz şeyler yapsada kazanmak isteyen tek isimdi sahada..

Vatan gazetesi spor yazarı Sergen Yalçın Arda için şunları yazmış: ARDA ile ilgili görüşlerim hâlâ geçerli.. Çok kötü oynuyor.. Çünkü boyundan büyük işlere kalkışıyor.. Ve bunu sürekli yapıyor.. Her ayağına aldığı topta ‘5 kişiye çalım atayım, driplingle topu karşı kalenin önüne getireyim’ demesi tek kelimeyle acemilik.. Dünyada böyle bir futbol kalmadı.. diye yazmış.

Arda buna mecbur kalıyor. Çünkü verkaç yapabileceği kafa dengi bir takım arkadaşı yok. Şu anda hala resmi oyuncumuz olan fotoğrafı resmi sitede mevcut bir Brazilyalı futbolcumuz var adını hatırlayamadım, işte o futbol şairi sahada olsaydı Arda ile beraber futbol resitali yaparlardı. Futbola küsen Baros ve Kewell tekrar gol üstüne gol atarlardı. Kendimiz yani Galatasaray olamadıktan sonra hala Barcelona pembe rüyalarıyla kendimizi avutmaya devam ederiz.

Vatan gazetesi spor yazarı Sergen Yalçın Arda için şunları yazmış: ARDA ile ilgili görüşlerim hâlâ geçerli.. Çok kötü oynuyor.. Çünkü boyundan büyük işlere kalkışıyor.. Ve bunu sürekli yapıyor.. Her ayağına aldığı topta ‘5 kişiye çalım atayım, driplingle topu karşı kalenin önüne getireyim’ demesi tek kelimeyle acemilik.. Dünyada böyle bir futbol kalmadı.. diye yazmış.

Arda buna mecbur kalıyor. Çünkü verkaç yapabileceği kafa dengi bir takım arkadaşı yok. Şu anda hala resmi oyuncumuz olan fotoğrafı resmi sitede mevcut bir Brazilyalı futbolcumuz var adını hatırlayamadım, işte o futbol şairi sahada olsaydı Arda ile beraber futbol resitali yaparlardı. Futbola küsen Baros ve Kewell tekrar gol üstüne gol atarlardı. Kendimiz yani Galatasaray olamadıktan sonra hala Barcelona pembe rüyalarıyla kendimizi avutmaya devam ederiz.

valla takım 4-0 5-0 kazanırken bu sene senin şair dediğin kişi yoktu bu takımda. Hayal konuşmayalım olsaydı kalsaydı gibi cümleler hayal...

ARda candır canandır ya, gereksiz şeyler yapsada kazanmak isteyen tek isimdi sahada..

İşte bunu görmek lazım. Sonra eleştirin istediğiniz kadar. Ama durduk yere ..k atmalar olmuyor. Bu gece barda gönlü hovardaymış, her gece dışardaymış, kendini birşey zannetmiş vs... İki kişinin arasından çıkıp vurduğunda yazsaydı o golü buradaki yorumları görmek isterdim.

Ben Arda'yı çok iyi anlıyorum. Maç boyu sağa sola ve ortaya pas verdi ama o toplar orada kayboldu. Hücumda hiçbirşey üretemedik. Baktı maç gidiyor insiyatif alıp kendi oynamaya başladı hatta Nonda'ya çıkardığı toptan önce yaptıklarını Türkiye'de belkide tek o yapar.

Takımı için çabalıyor. Ben çok memnunum performansından.

Doğru bildiğin neyse yapmaya devam et Arda.Messi de çok top kaptırıyor.Önemli değil.Eleştirilmesi gereken son kişisin sen.

Top kaptırıl da Arda gibi keyfi kaptırılmaz.Takım oyunundan habersiz, kendi içinde basit hesaplar yaparken o'na pas at, buna pas atma derse, Hasan Şaş gibi takım atağa kalkarken topu ayağına alır eveler geveler sonra kaptırırsa, açısı darken arkadaşına vermek yerine saçma şutlar çekmeye devam ederse takıma zarar vermeye başlar ve ileride hiçbir yere gidemez!

Top kaptırıl da Arda gibi keyfi kaptırılmaz.Takım oyunundan habersiz, kendi içinde basit hesaplar yaparken o'na pas at, buna pas atma derse, Hasan Şaş gibi takım atağa kalkarken topu ayağına alır eveler geveler sonra kaptırırsa, açısı darken arkadaşına vermek yerine saçma şutlar çekmeye devam ederse takıma zarar vermeye başlar ve ileride hiçbir yere gidemez!

Valla benim dilim varmıyor eleştirmeye kim ne derse desin.

Arda baroşa neden pas atmıyor :(:(

Aralarında kötü bir durum yoktur umarım.

Maç bitimindede baroşun kaçırdığı golü ön plana çıkardı üstelik.:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt