#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

İstekli oyununu 2. yarıda devam etmesi dileğiyle..

Sanki sorunu solda oynamak zorunda kalmış olması (Elano nedeniyle)

Tabi 3-4 senedir oynadığı mevkisini şuan yadırgıyor olması da ayrı bir konu:(

Kaptan özletmişin kendini ya :)

Maçtan önceki "Forvet arkası çok etkili" ana temalı yazımdan sonra böyle bir oyun oynaması enteresan oldu. Tekrar söylüyorum forvet arkası oynasın demiyorum, uzun vadede orta sahaya montesi şart. Ama Alex, Lincoln falan diyenler vardı hala onun için yazdım. Yani koy sen Arda'yı ileri de ki geçme orta çizgiyi(Ki geçti toplar da çaldı, müthiş bir pres de yaptı), seni her türlü pozisyona sokar, skor da üretir(Oyunu bir futbolcunun üzerine kurmak). Ama hiç gerek yok. Bu kadar yetenekli bir "takım oyuncumuz" var. Onun orta sahaya montesine sabır göstermek de bizim görevimiz.

arda da trabzon maclarini cok seviyor her trabzon macinda kesin bi golu var

Son maçlarda toparlandı. Sezon başındaki Arda ya döndü. Baros'ta döndü mü bizi kimse tutamaz.

21975_236426242144_160881032144_3111441_759090_n.jpg

Resmi ben de facebook da gördüm.Bilmiyorum İnşallah kötü durumlar olmaz da Arda hep iyi olur.Sinem'e sesleniyorum ; Sakın ha kaptanımızı üzme,o bize lazım :)

Arda Turan gerçekten iyi bir futbolcu ama .. sadece Messi benzetmesini UEFA maclarından sonra yapabiliyoruz .. Lig'dede aynı performansı bekliyoruz Arda Turan!

sinem kobal fenerliymis artik arda sinemi galatasarayli yapar belki coktan yapmistir da

Sinem Kobalı sık sık AliSamiYen e bekliyoruz son maç Arda coştu valla :)

Bu maçtan sonra aldığı eleştirilerin ağırlığı, beklentinin aslında ne kadar yüksek olduğunu gösterir. Beklentimiz Messi, Xavi düzeyinde ama onlardan bahsedince hemen burnu büyük bir tavır ve dalga geçen bir üslup. Burada bile büyük bir ikiyüzlülük var.

YouTube - arda vs bosnia

"Liverpool'un işi kolay değil"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Avrupa'da en çok Liverpool forması giymek istediğini belirtti.

İngiliz gazetesi News of the World'de yer alan haberde, 22 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma hizmet ettikten sonra futbol hayatını yurtdışında sürdürmekten ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.

Avrupa'da Liverpool'un formasını giymek istediğini belirten milli futbolcu, ''En çok Liverpool'da oynamak istiyorum. Çünkü kulübün kültürü, taraftarlar ve kırmızı forma giyiyor olmaları ilgimi çekiyor'' ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu için daha önce 9 milyon sterlin teklif eden Newcastle United'ın Arda'yı transfer edemediğini hatırlatan gazete, ocak ayındaki ara transfer döneminde mali sıkıntılardan dolayı Liverpool'un da işinin kolay olmayacağını yazdı.

25.12.2009

Kaynak : AA

"Liverpool'un işi kolay değil"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Avrupa'da en çok Liverpool forması giymek istediğini belirtti.

İngiliz gazetesi News of the World'de yer alan haberde, 22 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma hizmet ettikten sonra futbol hayatını yurtdışında sürdürmekten ve Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.

Avrupa'da Liverpool'un formasını giymek istediğini belirten milli futbolcu, ''En çok Liverpool'da oynamak istiyorum. Çünkü kulübün kültürü, taraftarlar ve kırmızı forma giyiyor olmaları ilgimi çekiyor'' ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu için daha önce 9 milyon sterlin teklif eden Newcastle United'ın Arda'yı transfer edemediğini hatırlatan gazete, ocak ayındaki ara transfer döneminde mali sıkıntılardan dolayı Liverpool'un da işinin kolay olmayacağını yazdı.

25.12.2009

Kaynak : AA

Ben ardanın en geç sene sonunda satılması taraftarıyım onun yerine serdar takıma kazandırılmalıdır.:2_thumbs_up_-_anima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt