#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Dünyada Hİçbir Futbolcuya Değişmem....AT 10

Arda nolur git.Git ki kurtar kendini şu medyadan,ülkeden .. Sen çok büyük adam olacaksın daha.26-27 yaşında senin de haberlerini duyalım GALATASARAY'lı Arda şimdi 100 milyon dolar karşılığı Liverpool'dan sonra Madrid'de falan .. :)

21975_236487257144_160881032144_3111813_2074216_n.jpg

Yavaşşş Arda :D

Sanki biraz ağır demi.Merak ediyorum gelişine uzaktan bir vole , uçak kafa gölü atabilir mi ? Sanırım bu golleri atacak yuncumuz Elano.Birazda Caner.

Ardadaki performans düşüklüğünü selana ya bağlıyorum , gece cok mesai yapıyorlar sanırım :o

the sun gazetesinin haberine göre yılmaz vural arda turan'ı kasımpasaspor'a istemis

Sinem her maça gelsin bence,bu kadar çok mücadele edecekse Arda :D

İstediği kadar Galatasaraylıyım formam için mücadele ediyorum desede,sevgilim tribündeyse eğer,ben biraz da onun için oynarım kardeşim,Arda'nın o isteğini biraz da ona bağladım,hiç ayıp değil aksine güzel birşey al manitanı getir hacı :D Sen yeter ki motive ol!

Bu maçtan sonra aldığı eleştirilerin ağırlığı, beklentinin aslında ne kadar yüksek olduğunu gösterir. Beklentimiz Messi, Xavi düzeyinde ama onlardan bahsedince hemen burnu büyük bir tavır ve dalga geçen bir üslup. Burada bile büyük bir ikiyüzlülük var.

YouTube - arda vs bosnia

Bu maçta son 15 dakika inanilmaz oynamıştı,bir bu maç birde çek cumhuriyeti maçının son 15 dakikası inanılmazdı

Belki Messi gibi seri çalım atamıyor onun kadar hızlı degil ama inanın bana Arda kadar bir takımı etkisi altına alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt