Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Valla bence gayet iyi oynadı gözüme batan bi hareketi olmadı
Valla bence gayet iyi oynadı gözüme batan bi hareketi olmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence çok iyi top dağıttı. Hep istenilen şeyi yaptı işte. Tek pas. Neredeyse istediği her pozisyonda rakibini geçti 3-4 tane net pozisyon hazırladı. 4-5 tane top çaldı. Bunlar zaten bildik şeyler Arda için. Kafa topu aldığını, iyi kafaya çıktığını da biliyordum ama böyle psikopat gibi her topa vurabildiğini bilmiyordum yahu. Baros'dan Nonda'dan falan çok daha iyi hava topu alıyor![]()
Bunu bir programda acıklamıstı altyapıdayken sanırım Müfit Erkasap yurtdısından sarkaç top getirip Arda'yı kafa topu çalıştırmıs.Bu sebeble Arda kafa toplarında iyi oldugunu söylüyordu eğer youtube bulursam eklerim videoyu![]()
Ben de izlemiştim o röportajıSarkaç topun etkisi vardır tabii ama sonuçta adam futbolu biliyor. Takımdaki herkesten daha iyi top çalıyor mesela. Zamanlama meselesi en çok.
Abi naptı arda yahu..
Bi hareketi vardı bir iki garibanı geçip şut attı başkada bir olumlu hareketi yok.Seyircilerle dalaşıyor oyuncularla felan (bu maç içişn değil) yok melodi çalar karışır felan..Bıraksın artık bu işleri
Sezon başındaki Arda'nın yerinde yeller esiyor; toparlan artık!