#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Valla bence gayet iyi oynadı gözüme batan bi hareketi olmadı

22 Yaşındaki birinden beklenmeyecek Olgunluk; Emre'yi Galatasaray'ımıza kazandırdığın için teşekkürler Kaptan(!)

Oyununu konusmaya gerek yok arda bu macların adamı degil zaten ama adamlıgı icin cok buyuk bi alkısı hakketi gercekten

Bu gun çok iyi görünmedi.Ama eski Ardadan çook farklıydı.Dripling üzerine fazla gitmedi.Pas oynamaya çalıstı sürekli.Bunu daha da mükemmelleştirirse kople bir futbolcu olacak.Tabiki Fizik gücü ve temposunu yukseltmesi şartıyla.Sonra ver elini Barça:)

Arda'nın egosunun olmadığını bugün gördük,büyüksün Kaptan!

Bence çok iyi top dağıttı. Hep istenilen şeyi yaptı işte. Tek pas. Neredeyse istediği her pozisyonda rakibini geçti 3-4 tane net pozisyon hazırladı. 4-5 tane top çaldı. Bunlar zaten bildik şeyler Arda için. Kafa topu aldığını, iyi kafaya çıktığını da biliyordum ama böyle psikopat gibi her topa vurabildiğini bilmiyordum yahu. Baros'dan Nonda'dan falan çok daha iyi hava topu alıyor:)

Bence çok iyi top dağıttı. Hep istenilen şeyi yaptı işte. Tek pas. Neredeyse istediği her pozisyonda rakibini geçti 3-4 tane net pozisyon hazırladı. 4-5 tane top çaldı. Bunlar zaten bildik şeyler Arda için. Kafa topu aldığını, iyi kafaya çıktığını da biliyordum ama böyle psikopat gibi her topa vurabildiğini bilmiyordum yahu. Baros'dan Nonda'dan falan çok daha iyi hava topu alıyor:)

Bunu bir programda acıklamıstı altyapıdayken sanırım Müfit Erkasap yurtdısından sarkaç top getirip Arda'yı kafa topu çalıştırmıs.Bu sebeble Arda kafa toplarında iyi oldugunu söylüyordu eğer youtube bulursam eklerim videoyu:)

Bunu bir programda acıklamıstı altyapıdayken sanırım Müfit Erkasap yurtdısından sarkaç top getirip Arda'yı kafa topu çalıştırmıs.Bu sebeble Arda kafa toplarında iyi oldugunu söylüyordu eğer youtube bulursam eklerim videoyu:)

Ben de izlemiştim o röportajı:) Sarkaç topun etkisi vardır tabii ama sonuçta adam futbolu biliyor. Takımdaki herkesten daha iyi top çalıyor mesela. Zamanlama meselesi en çok.

Abi naptı arda yahu..

Bi hareketi vardı bir iki garibanı geçip şut attı başkada bir olumlu hareketi yok.Seyircilerle dalaşıyor oyuncularla felan (bu maç içişn değil) yok melodi çalar karışır felan..Bıraksın artık bu işleri

Yahu ne top ezmesi adam sürekli tek top oynadı ben beğendim seni anlayamadım hala

Ardanın futbol stili değişmeye başladı

Bence Arda'da herhangi bir değişiklik yok. Total futbola ayak uydurmaya çalışıyor ve başarıyorda. Önceden ilk yapacağı şey karşısındaki rakibi çalım atarak geçmekti şimdi ise paslarla geçmeye çalışıyor.

Ama şunda herkes hemfikirdir; Arda kötü de oynasa takımdaki farkını belli eden bir oyuncu. Gerçi bu maçta kötü de oynamadı sadece kendini yormadı ya neyse.

Arda dün tam bir lider gibiydi. Ama en önemlisi penaltı olduğunda topu Barış tan alıp Emre ye vermesi ve frkik başına geçip Emre yi yanına çağırıp ona kullandırmasıydı.Arda dün oynamasaydı Emre Çolak a ne penaltıyı kullandırırlardı ne de frikiği. Maç içindede ısrarla Emre yle paslaştı. Arda genç futbolcular için büyük şans onların üzerine çok düşüyor...

Arda çok başka bir oyuncu onu bir kere eleştirdim oda ligin ilk yarısında ki derbi maçıydı,onun dışında kötü ya da vasat oynadığını görmedim,hep sivrilen bir adam,takım rezil oynasa bile her zaman takımın en iyilerinden olmayı başarıyor.

Sezon başındaki Arda'nın yerinde yeller esiyor; toparlan artık!

Sezon başındaki Arda'nın yerinde yeller esiyor; toparlan artık!

senin Galatasarayin maclarini izlediginde süphe ediyorum, bugün cok kötüydü(yinede asistin yapti) bu tabiki sahanin zeminin iyi olmadigindanda kaynaklaniyor, ama gecen maclarda cok iyi bir futbol ortaya koydu Trabzon macini kendi basina aldi !

Arda nın oynadığı futbol bu değil......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt