#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sanirim sezon artik 100% satilmasi gerektigi konusunda herkes hemfikir. Bundan sonra sürekli geriye gidecektir performansi. aman diyorum. satmanin tam vakti. her sey vakti var. Servet, Topal, Arda bu yil satilmali. yönetim gör bunu.

bi kız buldu diye futbolu bu kadar geriye gittiyse hiçbirşey olmaz o adamdan...

En iyisi Türkiye'de kalsın,avrupaya hiç açılmasın..

Arda'nın çalımları iyice Hasan Şaş'ın çalımlarına

benzemeye başladı.

Korkmuyor değilim.

Arda santrfor oynayamıyor

Ah Arda Ah kaç maçtır sabır çekiyoruz

Silkelen artık Kupa gitti Elde kaldı 2 kulvar

hey allahım adamın kız arkadaşına da bağlanmazki konu, kıskanıyor musunuz napıyonuz anlayamadım

Sezon sonu sattık para kazandık yoksa sonu hasan şaş gibi olucak...

Amacımıza ulaşamadığımız her maçtan sonra Arda'ya sallamaya devam. Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum. Yönetimin Kaptana biraz saygısı varsa!

Kaptan diye kötüm oyununu eleştiremeyecekmiyiz peki Utku?Kaptan diye herşeyini olumlu,hoş mu görmemiz gerekir.Keita eleştiriliyorsa Arda da pekala kötü oyunu nedeniyle eleştirilir.Konu kitlenince Arda'nın çok kötü oyunu düzelecek mi?

Arda öyle bir adam ki işte

iğrenç olduğunu düşündüğünüz maçta bile

takıma katkısı büyüktür.

Bosna-Hersek maçından sonra form tutamadı ki o maç taa ne zaman oynanmıştı yazındı sanırım. Sene başı ne güzeldi oysaki, her maç asist yada gol atıyordu ve süper oynuyordu. Bu sene acayip istikrarsız. Kaptan diye laf etmeyecek değiliz, ama ben ümidi kestim yani. Bir maç iyi bir maç kötü oynuyor felan form tutmasını bekleyemiyor insan haliyle. Hep bekledik ama yazdan beridir form tutamadı gitti o Bosna-Hersek maçından beri.

Bu haliyle 15 M € satarsak bile güzel fiyat...

İnşallah toparlar kendini diyeceğim. Yoksa Kewell geldiğinde imkanı yok 11'e giremez bu haliyle...

Haftalardır kötü oynuyor,çok ağır,eskiden biraz yavaş ama bunu aşacaktır,yani uçmasını beklemiyorum ama biraz daha hızlı olabilir,olacaktırda diyordum...Maalesef bu konuda dahada geriye gitti...Bu temposuyla zor maalesef,yani mahalle terimiyle adama 10 çalım atsan nolacak tekrar yetişip önüne geçer deriz ya,biraz abartıyorum ama hakikaten çok yavaş....Bence biraz dinlendirilmeli diyecem ama kenarda adamımız yok...

Arda eger kanatlarda veya orta da serbest (ama onunda santrafor ile) oynayabilse cok daha iyi performans sergiler. Ne yazik ki santrafor eksikliginden Arda'da ne yapicagini sasiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt