#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kim demişti, ne zaman demişti bilmiyorum ama;

''Arda bu zamana kadar o kadar büyük işler yaptı ki, bu oynadığı futbol bize çok kötü görünüyor.''

Bu tarz bi teması vardı işte. Söz net aklımda değil ama. Kim demişti harbiden bunu? Bi forum üyesi mi, yoksa gazeteci falan mı? :D

Ben söyledim.

Arda'nin haftaya oynayamamasi iyi oldu. Biraz dinlensin. Bu macta yorgunlugu cok belli oldu.

Arda'nın futbolu bize kötü görünmüyor, Arda'nın futbolu kötü. Bir adam geçemiyor artık. Çigiye inip fake atma hareketi vardır ezberinde, onu yaptığı an pozisyon olur, meşhur, o hareketi bile yaptığını göremiyoruz haftalardır.. Trabzon'u sever Arda, o maçta iyi döner umarım.

Bugün canlı izledim maçı ve arda sahanın en kötüsüydü...Herkes koştu birşeyler yapmaya çalıştı arda kıoşmadı bile...

bu futbolunla Liverpool sadece hayal Arda.Malesef acı ama gerçek

Ben mi yanılıyorum, yoksa hala Elano Arda'dan pas almak için bir tarafını yırtmaya devam mı edecek?

Bu takımdan Elano gider Ayhan kalırsa. Mutlu olur taraftar.

Ne kadar meraklısınız adam yollamaya.Kim nereye gidiyor arkadaş ?

Arda'nın gitmesine çok meraklıyım var mı ? GS'da oynuyor diye herkesi sevmek zorundamıyım. Ben GS'ı seviyorum gerisi ilgilendirmez ! Oynamayan adamın aklı havada olan adamın GS'da işi yok. İstediği yere gitsin, bu Liverpool Reserves'de oynar artık bu haliyle.

bu adamdan birşey olmaz arkadaşlar. boşuna büyük beklentilere girmeyin bence. her zaman aynı hikaye alıyor ayağına topu geveliyoda geveliyo, sadece zaman kaybı. arada bir gol atıyor diye dünya yıldızı falan ilan etmeye gerek yok.

Ben bi fener taraftarını böyle sanardım.10 maçı tek başına alır 1 maçta kötü oynarsa sevilmez,kötü futbolcu olur.Yazık...

bu adamdan birşey olmaz arkadaşlar. boşuna büyük beklentilere girmeyin bence. her zaman aynı hikaye alıyor ayağına topu geveliyoda geveliyo, sadece zaman kaybı. arada bir gol atıyor diye dünya yıldızı falan ilan etmeye gerek yok.

Bu mudur olay. Bu mudur eleştiri. Bu mudur Arda'nın 5 senelik şaaşalı (yükselen) kariyerini özetleyen cümle. Helal olsun kıskanıyorum sizi. Mükemmelsiniz ya :)

Ben bi fener taraftarını böyle sanardım.10 maçı tek başına alır 1 maçta kötü oynarsa sevilmez,kötü futbolcu olur.Yazık...

Çok değişti bu taraftar profili yıldız oyuncular felanda gelince iyice 'fenerbahçelileştiler'

Birazdan keitayada sallarlar.. :D

Kardeşim mesajlarımı gösterdirtme. Kaç mesajdır burda bi yerimizi yırtıyoruz. Gidersin gerilere görürsün ne zamandır dediğimi. Bilmiş bilmiş skor taraftırısın yorumları yapma. Arda'nın en son iyi oynadığı maç Estonya maçından önceki hangi maçsa artık oydu. Ondan sonra hiç iyi oynadığını hatırlamıyorum ben.

Çok değişti bu taraftar profili yıldız oyuncular felanda gelince iyice 'fenerbahçelileştiler'

Birazdan keitayada sallarlar.. :D

Keita adam mı abi ya? Hızlı koşuyor sadece adamda hiçbir şey yok.Usain Bolt'u koysan topla kaleye girer en azından daha faydalı olur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt