- 23 Kasım 2008
- 2.930
- 10
- 1.308
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Kaptan bu takım biryerlere gelecekse yine senden gelecek performansla gelecek.
Kaptan bu takım biryerlere gelecekse yine senden gelecek performansla gelecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana da malzeme cikti arda kötü oynadi ya bugun doya doya sallayabilirsin
Bişey demeyecektim ama birader sende sacmalayıp duruyorsun nerdeyse her mac Arda kötü oynuyor azıcık eleştirene sallıyorsun sanane millet sanamı soracak
1 kanat oyuncusuna göre fazla ağır . Ortada oynamalı bence Mesela Kasımpaşa maçında oynadığımız diziliş gibi
Şöyle bir kadro mükemmel olur.
Leo
Sabri - Neill - Servet - Hakan
Mehmet
Elano - Arda
Keita - Jo (Baros) - Gio (Kewell)
Şöyle bir kadro mükemmel olur.
Leo
Sabri - Neill - Servet - Hakan
Mehmet
Elano - Arda
Keita - Jo (Baros) - Gio (Kewell)
servetin yerine emre güngöru koydumu tamam
defansif oynamanin ne anlami var sanki zaten nasil oynarsak oyniyalim bir gol kesin yiyoruz
Servet de olsa fark etmez.İş orta sahada bitiyor. :bgking1:
Kaptanlık pazubandını yere atmakta neyin nesi? Onu takmak o kadar kolay mı sandın? Dünkü oyununa göre veya genel oyununa göre değerlendirme yapmayacağım. Ama hal, hareketleri ve sorumsuzluğunu göz önünde bulundurduğumuzda acaba bu çocuk bu kadar değeri hakediyor mu? Diye sormadan edemiyorum. Arda iyice antipatik olmaya başladı, kendine çeki düzen vermesi lazım.
Kaptanlık pazubandını yere atmakta neyin nesi? Onu takmak o kadar kolay mı sandın? Dünkü oyununa göre veya genel oyununa göre değerlendirme yapmayacağım. Ama hal, hareketleri ve sorumsuzluğunu göz önünde bulundurduğumuzda acaba bu çocuk bu kadar değeri hakediyor mu? Diye sormadan edemiyorum. Arda iyice antipatik olmaya başladı, kendine çeki düzen vermesi lazım.