#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kaptan bu takım biryerlere gelecekse yine senden gelecek performansla gelecek.

Ne ruhu ya? Eğer ruhsa da hiç asil değil... Kaptanlık bandını aptal bir pozisyon yüzünden yere fırlatan kaptan olurmu? Ben arda'yı ilk defa eleştirmiyorum.Skor taraftarlığıyla alakası yok... Ben beğenmiyorum şuanki futbolunu...

Bişey demeyecektim ama birader sende sacmalayıp duruyorsun nerdeyse her mac Arda kötü oynuyor azıcık eleştirene sallıyorsun sanane millet sanamı soracak

İnan kötü oynaması da o kadar umurumda değil.. Her oyuncu belli dönemlerde kötü oynayabilir.. Ama Galatasaray kaptanının bu kadar lakayıt ve umursamaz olmaya hakkı yoktur.. Bazen bu çocuğun içine Sergen mi kaçti diye düşünmeden edemiyorum... Son naneyi de dün gece kaptanlık bandını yere fırlatarak yedi zaten.. Böyle bir hareketi Galatasaray kaptanlarından görmedik bugüne kadar.. beğenmediğimiz Sabri bile daha çok ciddiye alırdı kaptanlığı...

Artık yeteneğinin üstüne birşey ekleyemediğini düşünüyorum. Umarım yanlıştır bu düşünce. Ayrıca bu haliyle formda olsa bile yeter bize ama...

1 kanat oyuncusuna göre fazla ağır . Ortada oynamalı bence Mesela Kasımpaşa maçında oynadığımız diziliş gibi

1 kanat oyuncusuna göre fazla ağır . Ortada oynamalı bence Mesela Kasımpaşa maçında oynadığımız diziliş gibi

Şöyle bir kadro mükemmel olur.

Leo

Sabri - Neill - Servet - Hakan

Mehmet

Elano - Arda

Keita - Jo (Baros) - Gio (Kewell)

Hersene çıkar böyle birkaç 'furtbolu bilen taraftar' yok arda şımardı yok bilmemne..Ama hiçbirini sezon sonunda göremeyiz..

2 sene önce sivas maçında servet için ardayı ağlattınız şimdi servetide sövüyosunuz..İşte böyle sizin zihniyetiniz tamaiyl iyi gün dostu..

Arda yı hep savundum ama artık çok göze bakıyor.Çok hareketsiz sorumluluk almıyor.

çoğu önemli maçta olduğu gibi bu önemli maçta da ardayı göremedik...

Galatasaray'ın artık bayrak oyuncusu olduğuna inandığım adamdır. Benim için Arda demek, Galatasaray demektir şuandan itibaren. Rijkaard'ın geçtiğimiz günlerde Galatasaray Tv'ye verdiği bir röportajında "Arda'nın Galatasaray ruhu" olduğunu ve "Arda o gün iyiyse Galatasaray'da iyi, takımdaki herkes onun ruhundan etkileniyor" açıklamasından sonra Eskişehirspor maçı ile bu tezi artık kabullendim. Rijkaard harbiden futbolu bilen adam. Bunu kısa sürede çözmüş.

Puan kaybedilen maçtan sonra herkes gelip Arda'ya sallamalı. "Bu çocuk düzgün oynamıyor. Büyük maçlarda yok. Yürüyerek top oynuyormuş efenim duyduğumuza göre. Bir maçla yere göğe sığdıramayıp yine bir maçla yerin dibine sokanlardan nefret ediyorum. Futbolu çirkinleştirenlerden, her b.ka bir kılıf arayan futbol otoritelerinin yazılarını görmekten de nefret ediyorum. Arda'nın tırnağı olamaz hiç biri. Biraz duygusal belki, maç sonunda üstüne vazife olmayan konuşmalar yapıyor doğru. Ama her zaman Galatasaray'ın çıkarlarını düşünür, ona göre hareket eder. Bırakın konuşsun. Bazen bu da tecrübe kazandırır. Galatasaray'ın kaptanı o, tabiki konuşacak. Boşversene yalaka Rıza Çalımbayı. 9.sırada iken ve hiç bir iddiası yokken Galatasaray maçını ölüm kalım maçı zihniyeti ile düşünerek sahada kendini tatmin edenlerin Arda'ya verdiği cevaplar onu alakadar etmemeli. Arda futboluna baksın, herkes kıskanıyor onu. Bunu her geçen gün daha iyi anlıyorum.

Bu sezon şuana kadar oynadığı maç sayısı burada ona saydıranların yaşının 2-3 hatta 4 katı eder. Herkes rütbesini bilerek konuşsun. Puan kaybı olur, olacaktır. Ama bu takım şampiyon olacak. Canı gönülden inanıyorum buna. Arda bu takımı şampiyon yapacak.

eline saglik adminim daha bisey yazmiyorum ben sen cok guzel yazmissin

Kaptanlık pazubandını yere atmakta neyin nesi? Onu takmak o kadar kolay mı sandın? Dünkü oyununa göre veya genel oyununa göre değerlendirme yapmayacağım. Ama hal, hareketleri ve sorumsuzluğunu göz önünde bulundurduğumuzda acaba bu çocuk bu kadar değeri hakediyor mu? Diye sormadan edemiyorum. Arda iyice antipatik olmaya başladı, kendine çeki düzen vermesi lazım.

Kaptanlık pazubandını yere atmakta neyin nesi? Onu takmak o kadar kolay mı sandın? Dünkü oyununa göre veya genel oyununa göre değerlendirme yapmayacağım. Ama hal, hareketleri ve sorumsuzluğunu göz önünde bulundurduğumuzda acaba bu çocuk bu kadar değeri hakediyor mu? Diye sormadan edemiyorum. Arda iyice antipatik olmaya başladı, kendine çeki düzen vermesi lazım.

Sari kart görmesi gerekiyordu. Belki o yüzden biraz abartili bi tepki verdi.

O kaptanlık bandını fırlatırken emre çolak gördü...belki gelecekteki kaptanımız olucak kendisi...Tabiki Emre arda öyle yaptı diye aynısını yapmıycaktır ama hiçbir GALATASARAY kaptanından görülmemiş birşey bu...Kötü bir örnek olarak not almak lazım...

Felsefe yapmanın manası yok.Arda "Kaptan" olmayı fazlasıyla hakediyor.5 saniyelik görüntüyle değerlendirme yapmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt