#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Ne komik adamlar var yahu. Arda 2 maçta Kral olmadı, 2 maçta tahttan inmez;)

Gio Arda dan iyi bence.Sene başındaki kampa gelsin düzenli olarak oynasın çok daha iyide olacak

Ne bu kendi oyuncularımızı küçümseme sevdası?

Elano gelmeden öncede ardadan iyi diyordunuz gördük sonucu..Brezilya milli takımımn yıldızıymış cityde oynuyormuş felan.

O yüzden sen şimdi 'git işine'

Ne bu şimdi. Niye her başlık altında Elanoya laf atıyorsun :mad: problemlerin mi ? var arkadaşım. Bu yaptıkların kapak tadı vermeye başladı.

Gio Arda dan iyi bence.Sene başındaki kampa gelsin düzenli olarak oynasın çok daha iyide olacak

Dos Santos Arda´nın yarısı bile değil . Dos Santos çevikliği ve hızı ile buralarda Arda komple bir oyuncu yetenek , zeka , takım oyunu , pas yüzdesi herşey var . Şut ve süratinde eksiklik var sadece biraz

Gourcuff, Aguero oynadıkları ligler dolayısıyla göz önündeler.Ayrıca Avrupa kupalarında da daha çok yer alıyorlar.Bir de milli takımlar var bla bla bla.. Arda hem TSL'de oynaması hem bizim kaç senedir Cl'ye katılamamız, üstelik Afrika'ya da gidemiyoruz gibi sebepler dolayısıyla piyasanın odağında değil bu oyuncular gibi.Euro 2008'den sonra Arda nasıl bir popülerite yakalamıştı çok iyi hatırlıyoruz.Kaptan kalsın isteriz tabi ki ama ola ki Allah korusun Cl'ye katılamazsak bu sene, iyi teklif varsa kesinlikle gitsin zira hali hazırda taraftarımızın yemesinden korkuyorum.

Dos Santos Arda´nın yarısı bile değil . Dos Santos çevikliği ve hızı ile buralarda Arda komple bir oyuncu yetenek , zeka , takım oyunu , pas yüzdesi herşey var . Şut ve süratinde eksiklik var sadece biraz

Sürat ve şutta birazmı eksiklik var:o Dur Gio da biraz daha büyüsün hepsi olacak onda:D

Gio´yu Arda´dan üstün görmek resmen yabancı hayranlığıdır . Bunun bende başka bir açıklaması yok

Ardayı Aguerodan iyi görüp Gioyu Serdar Özkana benzetenler sadece bu forumdadır umarım:D

Yok deve gio ardanın tırnağı olamaz.

2 maç iyi oynadı diye messi yaptınız adamı ilk geldiğinde neler diyodunuz biliyoruz.

Yok deve gio ardanın tırnağı olamaz.

2 maç iyi oynadı diye messi yaptınız adamı ilk geldiğinde neler diyodunuz biliyoruz.

Tabiki öyle ama ilk geldiğinde Gio nun maç eksiği vardı o açığını biraz kapatınca son maçlarda takımı sırtlayan isim oldu.

Evet olamaz Arda her bakıma üstün bir oyuncudur.Birkaç maç iyi oynadı diye ardayı yerin dibine sokmaya gerek yok.

Ayrıca ben gioyu beğeniyorum ama ardadan iyi felan değil.

Ben iyi veya kötü demedim zaten.

Neye göre tırnağı olamaz.Saçma laf.

Gio bi kamp dönemi geçirsin her maç dikine dikine yardırır:asd:

Belki D.Kupasında izleriz muhteşem futbolunu:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt