- 17 Ağustos 2009
- 44.194
- 33.309
- 3.448
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Arda'nın burnu değil değeri büyüyor. Sen uyuyorsun.
Çok seviyorum bildiğin gibi değil(!) Söylediğim ya da yazdığım şeyleri uydurmuyorum kusurunu görüpte yazıyorum. Arkadaş böyle konuşan bir futbolcu benim takımımın kaptanı olamaz "taraftar homurdanıyormuş"! Sanki fener taraftarından bahsediyor herhalde homurdanır insanlar senin ve sevgilinin selameti için maça gelmiyor ki!
Rahmetli Başkan Özhan Canaydın çok çirkin, galiz küfürlerin olduğu bir maç sonrası küfürler hakkında ne düşünüyorsunuz diye soran basın mensubuna "Bilet alıp maça gelen herkes dilediğini yapabilir" demişti. Paşam eleştirilmeye katlanamıyor, burnu büyüdü ben böyle bir futbolcuyu niçin seveyim? Bu taraftarı nasıl oynarsa oynasın hatta oynamasın, ağzımız bir karış açık alkışlayan şakşakçılar zannediyor. "En büyük Arda" diye tribünde kendisini alkışlamakla mükellef animasyonel çöp adamlar olarak görüyor sanırım!
Hakkını veriyormuş 10 numara ve pazu bandanın bunun kararınıda kendisi verebiliyor nasıl oluyorsa. Bir taraftar olarak şahsi görüşüm hiçbirinin hakkını veremiyor. Bu aşırı güveni zarar verecek kendisine. 4-4-2'yi bilmiyormuş bilenlere rüyasında mı malum oluyor? Futbol oynamayanlar yorum yapıyorsa benimde yorum yapmaya hakkım var demiş Mourinho'nun dediği gibi jokey olmak için at olmak gerekmez Arda paşa...
Arda'nın burnu değil değeri büyüyor. Sen uyuyorsun.