#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

baska spor bilen adam sporcunun upper body kuvvetinin ne kadar onemli oldugunu bilir , agirlik merkezini dusurerek, yikilmasini engelledigini dengesini arttirdigini bilir

eger sagda solda balkonlar varsa agirlik merkezin dagilir

daha anlatimmi

halk arasinda 6- pack denen sey ilk adim hizini etkileyen en onemli kas grubudur cunku gobek deliginin sag ve sol tarafindan yana acilarak ust bacak adelelerine baglanir

bizim yavas dedigimiz sey aslinda bu ilk adimin yavaslamasidir, adamin yaninda kosarken orta yapabilmek icin explosive bir adim atip onun bosaltip orta yapmasini saglar

bunlari anlatmanin cok ta bir manasi yoktur

kewelin resmine bakarsin ardanin resmine bakarsin anlarsin

bu arada yarin maca gidiyorum

insallah guzel oynariz, ardayida goruruz sahada

kafasini toparlamis olmasi ve yazin kilo vermesi en buyuk dilegim

evime cok yakin bir yerde kamp yapiyorlar

Arda'nın vücut yapısı bu arkadaşım. Anlamıyor musun? Zayıfken de böyle, şişmanken de öyle olacak. Kas da yapsa böyle. Gençken de böyleydi.

banane ben o programlari izlemiyorumki ben bi tek maclari izleyebiliyorum

mactaki performansina gore yorum yapiyorum

gerisi kendi sorunu malzeme olacak sekilde davranmazsan onlarda bayar oturur yerine

ha bide canerle kavgasini gordum

O zaman konuşma. Çünkü buradaki tipler o programları izleyip Arda'ya sallıyorlar. Sen izlemiyor olabilirsin, ne mutlu sana. Dediğini çevirme. Adam davul gibi gerildi işte. Sabriyle falan da ölçülemez bu senin söylediklerinin aksine.

Arda'nın vücut yapısı bu arkadaşım. Anlamıyor musun? Zayıfken de böyle, şişmanken de öyle olacak. Kas da yapsa böyle. Gençken de böyleydi.

genc derken?

veteran gibi oldugunu kabul ediyorsun gibi bir his var icimde

yapisi boyle diye takilsin ya

ekmek arasi poaca yesin hatta yaz boyu

o zmn bu adam niye dunya yildizi olamiyor diye hayiflanmayin

genc derken?

veteran gibi oldugunu kabul ediyorsun gibi bir his var icimde

yapisi boyle diye takilsin ya

ekmek arasi poaca yesin hatta yaz boyu

o zmn bu adam niye dunya yildizi olamiyor diye hayiflanmayin

Ha ha ha. Çok da esprilisin. Daha gençti 4 yıl önce. Kapiş?

Dediğin gibi balkonlar falan yok onu söylüyorum çevirip duruyorsun. Kendine iyi baksın. Daha güçlü olsun. En çok ben sevinirim.

O zaman konuşma. Çünkü buradaki tipler o programları izleyip Arda'ya sallıyorlar. Sen izlemiyor olabilirsin, ne mutlu sana. Dediğini çevirme. Adam davul gibi gerildi işte. Sabriyle falan da ölçülemez bu senin söylediklerinin aksine.

niye konusmim sahada yuruyor

magazin isi kendi bilecegi is beni baglamaz gitsin sinema kapatti diyen adamlari bulsun onlardan ocunu alsin banane

ben sinema kapatti diye tezahurat yapmadimki

uA dedigin protestoyyu dogru yere yoneltmis fakat kafasi calismadigi icin onu bile beceremeyen bir grup

adamin futbolunu zekice protesto etseler bunlar olmazdi

ama dedigim gibi taraftar yuzunden basin yuzunden boyle oldu arda demek cok basit

belliki arda da boyle dusunuyor

bu arada yarin maca gidiyorum

insallah guzel oynariz, ardayida goruruz sahada

kafasini toparlamis olmasi ve yazin kilo vermesi en buyuk dilegim

evime cok yakin bir yerde kamp yapiyorlar

Kewellın fiziği kaslı ve gençliğindeki çevikliği yok.Ronaldoda öyle baston yutmuş gibi oynuyorlar.Keita,Ronaldo tarzında hücüm oyuncuları kaslı olabilir çünkü onlar çalımlarını bilek hareketliliğiyle atıyorlar..Ama Messi Arda tarzında vücüt çevikliğini kullanarak çalım atan adamların kaslı olması iyi bişey değil.Arda nın o resmine kilolu kaslı değil diyorsun mesela.Resmi sitede Ardanın boyu 176 kilosu 72 Messi 169 67 kilo.

niye konusmim sahada yuruyor

magazin isi kendi bilecegi is beni baglamaz gitsin sinema kapatti diyen adamlari bulsun onlardan ocunu alsin banane

ben sinema kapatti diye tezahurat yapmadimki

uA dedigin protestoyyu dogru yere yoneltmis fakat kafasi calismadigi icin onu bile beceremeyen bir grup

adamin futbolunu zekice protesto etseler bunlar olmazdi

ama dedigim gibi taraftar yuzunden basin yuzunden boyle oldu arda demek cok basit

belliki arda da boyle dusunuyor

Tövbe... Sıkıştıkça yeni kapılar açıyorsun. Dediğin yerde bir dakika durmuyorsun. Bu adam niye gerilsin dedin onu açıkladım. Şimdi ona hiç değmeden sahada yürüyora dönüyorsun. Ben bu döngüye girmem arkadaş işim gücüm var.

Haydi...

Kewellın fiziği kaslı ve gençliğindeki çevikliği yok.Ronaldoda öyle baston yutmuş gibi oynuyorlar.Keita,Ronaldo tarzında hücüm oyuncuları kaslı olabilir çünkü onlar çalımlarını bilek hareketliliğiyle atıyorlar..Ama Messi Arda tarzında vücüt çevikliğini kullanarak çalım atan adamların kaslı olması iyi bişey değil.Arda nın o resmine kilolu kaslı değil diyorsun mesela.Resmi sitede Ardanın boyu 176 kilosu 72 Messi 169 67 kilo.

Rakam verme Onur. İstatistik diye atlıyorlar hemen:asd:

Tövbe... Sıkıştıkça yeni kapılar açıyorsun. Dediğin yerde bir dakika durmuyorsun. Bu adam niye gerilsin dedin onu açıkladım. Şimdi ona hiç değmeden sahada yürüyora dönüyorsun. Ben bu döngüye girmem arkadaş işim gücüm var.

Haydi...

Rakam verme Onur. İstatistik diye atlıyorlar hemen:asd:

n_f_c_barcelona_lionel_messi-61146.jpg

ciplak resmini bulamadiniz sallayin

dogru hic iyi degil messinin flexibility sini azaltiyor

bunlara urban myth denir:)

hadi devam et kilosu su kilosu bu demeye bakalim bu resimden sonra

bunun altina ardanin resmini siz ekleyin fabregasi da ben eklerim

daha ayni tarz futbolcu istermisiniz

sanki adam sizin takimda oynuyor biz adami atmak istiyoruz a getirmeyin olayi

sahada gordugunuze gore yorum yapin, psikolojisinden falan demeyin bana bahane degil bunlar

dunyada en cok stres altinda olan adam arda degil

n_f_c_barcelona_lionel_messi-61146.jpg

ciplak resmini bulamadiniz sallayin

dogru hic iyi degil messinin flexibility sini azaltiyor

bunlara urban myth denir:)

hadi devam et kilosu su kilosu bu demeye bakalim bu resimden sonra

Ben devam ederim de sen anlamazsın. Bir kere patladığını kabul etmiyorsun. Oradan oraya atlıyorsun. Normalde uğraşırım da sen hakikaten beni de aştın. Seni Serhat Türkel'e havale ediyorum.

Edit: Cevap vereceğim kendimi tutamıyorum; Ulan Messiii o adam be Messiii. Milletin uzaylı dediği adam. Belki de gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olacak. Pes!!!!

Arda'nın vücudu Xavi kadar iyi. Bu da sana yeter.

Haydi artık bu sefer...

onur evet bekliyorum messinin kasli olmasi kotu diyordun oradan devam edelim

Ben devam ederim de sen anlamazsın. Bir kere patladığını kabul etmiyorsun. Oradan oraya atlıyorsun. Normalde uğraşırım da sen hakikaten beni de aştın. Seni Serhat Türkel'e havale ediyorum.

Edit: Cevap vereceğim kendimi tutamıyorum; Ulan Messiii o adam be Mesiiii. Milletin uzaylı dediği adam. Belki de gelmiş geçmiş en büyük futbolcu olacak. Pes!!!!

Arda'nın vücudu Xavi kadar iyi. Bu da sana yeter.

Haydi artık bu sefer...

messsiyi ben ornek vermedim

nasil okuyorsun anlamadim:)

siz verdiniz onu ornek:) guya tezinizi dogruluyordu

messsiyi ben ornek vermedim

nasil okuyorsun anlamadim:)

siz verdiniz onu ornek:) guya tezinizi dogruluyordu

Ben onunla ilgili örnek vermedim. Sadece rakamlar konusunda takıldım Onur'a.

Ben Arda'nın bu tarz(Xavi) bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. 3 yıl önce de böyle söylüyordum. Bilen bilir;

]
o_f_c_barcelona_xavi_hernandez-811206.jpg

Ha birde Messi kaslı değil hala söylüyorum adamda omuz genişliği felanda yok zayıf olduğu için o kadar olucak heralde.Bana o boy kiloda herhangi bir adam getir Messiyle aynı fiziktedir.

Kaslı derken şunları kastediyoruz

cristiano-ronaldo_01.jpg

Messinin bacakları çok kalın değil mi Serdar.? :asd:

buradan bacaga nasil geldin onur?

biz upper body deki fazla kilolarindan bahsediyoruz

agzimdan cikmadi bacagi kalin ince diye birsey onu karsilastiramam

BMI testine girerse goruruz 25 yasinda her gun antreman yapan adamin bacaginin kalinlasmasi incelmesi ancak sakatlikla hareketsizlikle olur

neyse o dur

ama kuvvetsiz bir upperbody basina bela olur, bunu duzeltmek senin elindedir sporcu olarak

her dakka ben avrupaya gidecegim diyorsan

(hele hele sampiyonlug oynadigin onemli haftalarda)

ona gore bakacaksin kendine

buradan bacaga nasil geldin onur?

biz upper body deki fazla kilolarindan bahsediyoruz

agzimdan cikmadi bacagi kalin ince diye birsey onu karsilastiramam

BMI testine girerse goruruz 25 yasinda her gun antreman yapan adamin bacaginin kalinlasmasi incelmesi ancak sakatlikla hareketsizlikle olur

neyse o dur

ama kuvvetsiz bir upperbody basina bela olur, bunu duzeltmek senin elindedir sporcu olarak

her dakka ben avrupaya gidecegim diyorsan

(hele hele sampiyonlug oynadigin onemli haftalarda)

ona gore bakacaksin kendine

Yahu kafa buluyorum senle işte.Ardada olsa kalın derdin.Malum adamın basenleri bile var dediniz. :D

Yakında göğüsleri iri felan demenizden korkuyorum :asd:

evet tartismada geriye dusen gruplar genelde ya noktalama isaretlerine dikkat et der yada boyle zekice resimler post eder

alistik artik:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt