#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu topic tuhaflaşmaya başladı noluyoruz lan Arda'yı tartışın,niye cıbıldak heriflerin resimlerini koyup duruyorsunuz?:D

Neyse konuyu değiştirelim Arda Tottenham'a gider mi sizce? :o

Arda'ya protein tozu hediye edeceğim. Tottenham'a gidebilir o zaman.

Bu topic tuhaflaşmaya başladı noluyoruz lan Arda'yı tartışın,niye cıbıldak heriflerin resimlerini koyup duruyorsunuz?:D

Neyse konuyu değiştirelim Arda Tottenham'a gider mi sizce? :o

:)

bu dunyada hersey olur. gitmez diyemem cocuk cok yetenekli

keske gitsede pohpohlanmadigi sahadaki oynuna gore deger veren insanlarin oldugu bir yerde oynasa

Hala kaslarda mısınız :D

gel buyur caner

mert bitirdi tartismayi:)

biz ahmetle cok tartisiriz daha

is birazda geyik aslinda uzadikca uzuyor

maksat muhabbet olsun birbirimiz kirdiysak ozur dilerim ben kendi adima simdiden ve sonrasi icin

egleniyoruz iste burada mesai saati patron yok ortalikta bende forumdayim:)

Ha birde Messi kaslı değil hala söylüyorum adamda omuz genişliği felanda yok zayıf olduğu için o kadar olucak heralde.Bana o boy kiloda herhangi bir adam getir Messiyle aynı fiziktedir.

Kaslı derken şunları kastediyoruz

cristiano-ronaldo_01.jpg

bu adamda abartti her mac daha bir gucleniyor

Kaslı adamın kafası çalışmaz,oyun zekası düşüktür.

Alın size bomba :D hadi ben kaçtım :asd:

saçmalama onur kaslı işte:o,senin ölçütlerin nedir

O kiloda o vücutta biri için normal.O zayıflıkta vücüt kasların meydana çıkar zaten.

Kas yapmış demen için vücüdundaki yağın kasa dönüşmesi lazım.Ronaldoya baksanıza vücüdu ne kadar kalın? Messide kaslıysa neden ince?

Kaptanlar kesinlikle gemisini terketmez. Boğulursada gemisinde boğulur, amacına ve hedefine ulaşırsa da kendi gemisinde ulaşır. Bu nedenle Arda Turan'ın bırakın gitmesini, gidecek sözlerinin söylenmesi bile çok yanlıştır. Elbette ki Futbol bir Endüstridir. Fakat her Endüstriyel faaliyette, sürekli başarıyı getirecek kişiler kalıcıdır ve kalmalıdır. Çünkü bu kişiler semboldür ve Arda'da bu takımın sembolüdür..

Kaptanlar kesinlikle gemisini terketmez. Boğulursada gemisinde boğulur, amacına ve hedefine ulaşırsa da kendi gemisinde ulaşır. Bu nedenle Arda Turan'ın bırakın gitmesini, gidecek sözlerinin söylenmesi bile çok yanlıştır. Elbette ki Futbol bir Endüstridir. Fakat her Endüstriyel faaliyette, sürekli başarıyı getirecek kişiler kalıcıdır ve kalmalıdır. Çünkü bu kişiler semboldür ve Arda'da bu takımın sembolüdür..

kapatanya gemiyi terketmicek

bu nedenle en onemli maclar sirasinda mukemmel zamanlamayla bir roportaj verip ben gidecegim der

Abdullah Abinin o gun bir yorumu vardi ardanin demecinden sonra, bu bizi sampiyonluktan eder tarzinda bir yorumdu

bende altina imzami atmistim

O kiloda o vücutta biri için normal.O zayıflıkta vücüt kasların meydana çıkar zaten.

Kas yapmış demen için vücüdundaki yağın kasa dönüşmesi lazım.Ronaldoya baksanıza vücüdu ne kadar kalın? Messide kaslıysa neden ince?

bak onurum daha toysun bu kas konularında beni dinle:D,messi zayıf tamamda 1.69 a 67 kilo zayıf değildir,boy kilo orantısı diye bişey var,1.76 67 kilo falan olur o zaman zayıflıktan dersin,ronaldo da çok kalın değil vücudu,ama bol parçalı olduğu için iri duruyor:o

bak onurum daha toysun bu kas konularında beni dinle:D,messi zayıf tamamda 1.69 a 67 kilo zayıf değildir,boy kilo orantısı diye bişey var,1.76 67 kilo falan olur o zaman zayıflıktan dersin,ronaldo da çok kalın değil vücudu,ama bol parçalı olduğu için iri duruyor:o

Yağ oranı olmadan kas olmaz.Messide yağ yok.

Messi o yağ oranıyla tüm gün fitness çalıssa ronaldo olamaz.Neyse sıkıldım bu konudan bende spora gidiyorum Ardayı çağırıcam bi dahakine. :o

Kafanı topla Arda seneye bize lazımsın.Ama kapris yapmaya devam edeceksen arkana bakmadan git.

Ntvspor'da şu an. İzlemek isteyenler için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt