Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu kafa buluyorum senle işte.Ardada olsa kalın derdin.Malum adamın basenleri bile var dediniz.
Yakında göğüsleri iri felan demenizden korkuyorum![]()
Bu topic tuhaflaşmaya başladı noluyoruz lan Arda'yı tartışın,niye cıbıldak heriflerin resimlerini koyup duruyorsunuz?
Neyse konuyu değiştirelim Arda Tottenham'a gider mi sizce?![]()
messide kas olmasi onun icin kotu derkendemi kafa buluyordun![]()
Hala kaslarda mısınız![]()
Hala söylüyorum Messide benim ölçütlerime göre kaslı değil.O boy kiloda kimi koysan o fizik vardır.
Ha birde Messi kaslı değil hala söylüyorum adamda omuz genişliği felanda yok zayıf olduğu için o kadar olucak heralde.Bana o boy kiloda herhangi bir adam getir Messiyle aynı fiziktedir.
Kaslı derken şunları kastediyoruz
![]()
Hala söylüyorum Messide benim ölçütlerime göre kaslı değil.O boy kiloda kimi koysan o fizik vardır.

Kaslı adamın kafası çalışmaz,oyun zekası düşüktür.
Alın size bombahadi ben kaçtım
![]()
saçmalama onur kaslı işte,senin ölçütlerin nedir
Kaptanlar kesinlikle gemisini terketmez. Boğulursada gemisinde boğulur, amacına ve hedefine ulaşırsa da kendi gemisinde ulaşır. Bu nedenle Arda Turan'ın bırakın gitmesini, gidecek sözlerinin söylenmesi bile çok yanlıştır. Elbette ki Futbol bir Endüstridir. Fakat her Endüstriyel faaliyette, sürekli başarıyı getirecek kişiler kalıcıdır ve kalmalıdır. Çünkü bu kişiler semboldür ve Arda'da bu takımın sembolüdür..
O kiloda o vücutta biri için normal.O zayıflıkta vücüt kasların meydana çıkar zaten.
Kas yapmış demen için vücüdundaki yağın kasa dönüşmesi lazım.Ronaldoya baksanıza vücüdu ne kadar kalın? Messide kaslıysa neden ince?
bak onurum daha toysun bu kas konularında beni dinle,messi zayıf tamamda 1.69 a 67 kilo zayıf değildir,boy kilo orantısı diye bişey var,1.76 67 kilo falan olur o zaman zayıflıktan dersin,ronaldo da çok kalın değil vücudu,ama bol parçalı olduğu için iri duruyor
![]()