- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.352
- 5.998
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Edit...
Edit...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen anlamiyorsun galiba ben ardadan senin ondan beklediginden daha cok sey bekliyorum tamammi?
ama dogru yolda olmadiginida gozumle goruyorum, ve bu benim sahsi fikrim
sen otoriteleri dinlemeye devam et![]()
Arda'nın yaptıklarını küçümsemek için ondan daha çok şey beliyorum bahanesini kullanma. O otoritelerin laflarını tek tek taşırdım buraya ama değmez. Sadece şunu bil; senden kat kat iyi bilirler futbolu.
cok etkilendim
ardanin takim kaptani olarak arkadasinin agzini burnunu patlattigini falan biliyorlarmi
yada bir sene icinde nasil eski haline gore hantallastigini?
yada takimin en onemli maclari oncesinde ben avrupaya gidiyorum dedigini?
sen otoriteleri ver bende sana o otoritelerin seninde dogru bulmadigin baska yorumlarini yazayim
istermisin?
Biz izlemiyoruz ya canlı buradacok etkilendim
ardanin takim kaptani olarak arkadasinin agzini burnunu patlattigini falan biliyorlarmi
yada bir sene icinde nasil eski haline gore hantallastigini?
yada takimin en onemli maclari oncesinde ben avrupaya gidiyorum dedigini?
sen otoriteleri ver bende sana o otoritelerin seninde dogru bulmadigin baska yorumlarini yazayim
istermisin?
Bu düşündüklerinin birazını resim çektirirken soyleseydin yaa, sabahtan akşama kadar Arda ya sallıyosun bide gidip adamla resim çektiriyosun.
her neyse, ben nefret ediyorum ardadan evet siz buyuksunuz onun icin benim avatarimda ardaini resmi var dimi
Allahtan sizin gibi elestirmekten korkan bir insan degilim
o soyledigin otoritelerden 2 si turkiyeden kovuldu bir mok beceremedendigerlerininde hayatta hata yapmadiklarini dusunmuyorum sahsen
tek mac izlemekle ilgili yaptigin yorumda ayrica inanilmaz
sanki ben o maci izledim de sonra adama laf ediyorummus gibi
ben bu adam acik ara turkiyenin en iyi futbolcusu diyorum imza alip resmini kullaniyorum
sen kalkmis ne diyorsun
dedigim gibi pisirik bir sekilde elestri yapmaktan korkarak hayatiniza devam edin eminim ardaya cok yardimci oluyorsunuzdur![]()

1-Kendi ağzınla söylemedin mi Mehmet Topal'ı canlı izledim emin oldum diye. Kapiş?
2-Evet sen Skibbe'den ve Zico 'dan daha iyi biliyorsun futbolu. Çürüyorsun yahu forumlşarda falan. Lafını bil de konuş diyeceğim ama boşver böyle olunca en azından eğleniyoruz
3-Emin ol Arda'yı görsem eleştiririm. Buradan Arda'yı eleştirmenin ona hiçbir katkısı yok. Yüzüne söylersen belki biraz düzelir. En azından kafasında yer eder. Sen tam tersini yapıyorsun. Klavye delikanlılığıyla eleştiri şövalyesi olunmuyor...
4-Resim koymakla bu iş olmaz.
acaba diyorum arabasinin ozelliklerinden mi bahsetsek daha anlamli olurforumuda kapatalim o zmn buradaki binlerce insana ne gerek var
bu arda turan adli konuya nasil yazilar yazilmali sence ulu kardesimacaba diyorum arabasinin ozelliklerinden mi bahsetsek daha anlamli olur
sen bu forumda hic kimseyi elestirmediginimi iddia ediyorsun demekki
beraber bakalim mesajlarina
topal icin 2 senedir futbolcu degil diyorummmm bu mac yuzunden degil
bu macta gozleri perdelenmis arkadaslarimizin gozune soktu ben on libero oynayamiyorum selcuk inan bana bin basar die
3 senede futbolu 1 gr ileri gitmedi sen farkli dusunuyorsan buyur yaz![]()

Hantallaştığı da yalan.
Hantallaşmak az kalır...
Ben onu bilmem. Topal'ın hazırlık maçında kötü oynadığını ve dolayısıyla haklı çıktığını söyledin(söylüyorsun). Ben de git diğerlerini de seyret bir iki futbolcu yorumu daha yap diyorum
Harbi çürüyorsun yahu; Valencia, Zico, Skibbe bunlar bir halt bilmiyorlar. Seni futbol şubesinin başına getirelim...
Eleştirmenin dozu vardır. Saçma sapan, yalan yanlış şeyleri kimsenin yazmasına izin vermem. Lincoln'ü hiç sevmem ama birisi onun hakkında yalan yazarsa ona da karşı çıkarım. Örneğin dün Caner'i pas mevzuunda eleştiriyordum. Bazı arkadaşlar tutup bilerek Gio'ya pas atmadığını söylediler. Ben dönüp Caner'i savundum.
Eleştri üstadısın yapıcı eleştiriyle boş eleştiri arasındaki farkı bilirsin. Diye umuyorum...

bu lafina gulmek istiyorum katila katila ama ne yazikki mesai satindeyiz burada hala, uygunsuz olur
simdilik ikoncanla idare edeyim
2 kisisiniz burada olumune ardayi savundugunu zannedenelbet akli basinda GS li kardeslerimde var bu forumda neyin ne oldugunu bilen
sadece sizle olumune tartismaya girmekten haz etmiyorlar sanirim![]()
bu lafina gulmek istiyorum katila katila ama ne yazikki mesai satindeyiz burada hala, uygunsuz olur
simdilik ikoncanla idare edeyim
2 kisisiniz burada olumune ardayi savundugunu zannedenelbet akli basinda GS li kardeslerimde var bu forumda neyin ne oldugunu bilen
sadece sizle olumune tartismaya girmekten haz etmiyorlar sanirim![]()
Caner maçlarda Keita ve Arda ile beraber en çok top kaybeden adamdı. Bu bir gerçek. Ama Arda-Keita'nın konumları itibariyle top kayıpları normal. Canerinkiler değil.
2-3 pas değil. %60-70 lerle isabetsiz oynadığı maçlar var.
maçlarda dikkat ettim Giovanni yanına gelince pas atmak yerine topu şişiriyo Keita yada Arda gelince pas atıyo korkuyo mu bilmem ama şundan eminim kıskanıyo.
Yok genel oyun karakteri bu olmuş artık Caner'in. Sol açıkla oynamıyor adam. Forvete uzun ya da diğer kanada ters oynamaya çalışıyor. İçeri katediyor. Sol kanattaki adama vermek dışında herşeyi yapıyor. Kanadı öldürüyor diye bu yüzden diyorum. Niyet sol kanatta oynatmaksa tamam. Sürekli rakibi zorlayan, hızlı, çevik bir açık adamı olarak çok iş yapar. Ama bek olarak resmen zararlı.
Arda satılmadan Gio alınmaz. Çağatay'ın dediği gibi bu kadar para verip Gio'yu yedekte oturtabilecek bir takım değiliz. Daha doğrusu önceliklerimiz farklı. Gio'ya o parayı vereceğimize orta sahaya daha kaliteli adamlar alabiliriz. Ayrıca iki sezon önce 6 milyon euroya aldığı adamı iki yıl oraya buraya kiralamış tottenham. Şimdi ya tutarsa deyip istedikleri parayı veremeyiz.
elbet akli basinda GS li kardeslerimde var bu forumda neyin ne oldugunu bilen![]()
?
Neyse ben sana bir eleştri örneği vereyim daha dün yazdım;
Canerle ilgili;
Gio ile ilgili;
Hep somut şeyler, rakamlar.
Haddini bil.
Sen sadece smile koy Serdar bundan sonra. Yazma harbi. Herkes için daha hayırlı olur. Yeni yeni, güzel simgeler bulmuşlar bak...
hadi izin vermeyecektin oyle elestriler yapmamabekliyorum
nedirki bu koruma bir anlasak
karsinda arda buyuk futbolcu ama hatalari cok diyen bir adam var ama cekemiyorsun
Ardanin yuzune soylesem senden daha olgun davranir be(diye umuyorum ama belki Caner gibi yumrugu yeriz
bilmem anlatabildimmi:sad007::animation::akansular:
:melek::yenieek:
:SS:
:cool:
![]()
hadi izin vermeyecektin oyle elestriler yapmamabekliyorum
nedirki bu koruma bir anlasak![]()