#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

sen anlamiyorsun galiba ben ardadan senin ondan beklediginden daha cok sey bekliyorum tamammi?

ama dogru yolda olmadiginida gozumle goruyorum, ve bu benim sahsi fikrim

sen otoriteleri dinlemeye devam et:)

Arda'nın yaptıklarını küçümsemek için ondan daha çok şey beliyorum bahanesini kullanma. O otoritelerin laflarını tek tek taşırdım buraya ama değmez. Sadece şunu bil; senden kat kat iyi bilirler futbolu.

Arda'nın yaptıklarını küçümsemek için ondan daha çok şey beliyorum bahanesini kullanma. O otoritelerin laflarını tek tek taşırdım buraya ama değmez. Sadece şunu bil; senden kat kat iyi bilirler futbolu.

cok etkilendim

ardanin takim kaptani olarak arkadasinin agzini burnunu patlattigini falan biliyorlarmi

yada bir sene icinde nasil eski haline gore hantallastigini?

yada takimin en onemli maclari oncesinde ben avrupaya gidiyorum dedigini?

sen otoriteleri ver bende sana o otoritelerin seninde dogru bulmadigin baska yorumlarini yazayim

istermisin?

Hacı senin nöbet bitmedi mi ? :D

cok etkilendim

ardanin takim kaptani olarak arkadasinin agzini burnunu patlattigini falan biliyorlarmi

sen otoriteleri ver bende sana o otoritelerin seninde dogru bulmadigin baska yorumlarini yazayim

istermisin?

Yaz. Sergen Yalçın Ahmet Çakar'dan falan mı yazacaksın. Yaz bekliyorum.

Ağzını burnunu kırdı evet ama nefessiz kalan adamı ilk yardım bilgisiyle yan çevirdi, dilini dışarı çıkardı. Bacağı delik delik oynadı . Alt yapıdan çıkan adama iyi performans gösterdiği için araba aldı. 4 senede 200 maça çıktı. Bunlara da baksınlar o zaman. Hantallaştığı da yalan.

En iyisi sen git hazırlık maçlarını seyret. Bir maçla yorum yap. Canlı izledin ya:asd: Biz izlemiyoruz ya canlı burada:) Arda'yı k.irlanda maçında sonradan oyuna aldı demek ki kadroda düşünmüyor. Ne dersin?

@Serdar Burak

Otoriteleri istemişsin; Marcelo Lippi, Arsene Wenger, Fabio Capello, Arthur Zico, Mihael Skibbe. Bu doz sana yeter. Bul bunları.

her neyse, ben nefret ediyorum ardadan evet siz buyuksunuz onun icin benim avatarimda ardaini resmi var dimi:)

Allahtan sizin gibi elestirmekten korkan bir insan degilim:)

o soyledigin otoritelerden 2 si turkiyeden kovuldu bir mok beceremeden:) digerlerininde hayatta hata yapmadiklarini dusunmuyorum sahsen:)

tek mac izlemekle ilgili yaptigin yorumda ayrica inanilmaz

sanki ben o maci izledim de sonra adama laf ediyorummus gibi:)

ben bu adam acik ara turkiyenin en iyi futbolcusu diyorum imza alip resmini kullaniyorum

sen kalkmis ne diyorsun

dedigim gibi pisirik bir sekilde elestri yapmaktan korkarak hayatiniza devam edin eminim ardaya cok yardimci oluyorsunuzdur:)

cok etkilendim

istermisin?

Bu düşündüklerinin birazını resim çektirirken soyleseydin yaa, sabahtan akşama kadar Arda ya sallıyosun bide gidip adamla resim çektiriyosun.

Bu düşündüklerinin birazını resim çektirirken soyleseydin yaa, sabahtan akşama kadar Arda ya sallıyosun bide gidip adamla resim çektiriyosun.

evet keske yuzune soyleseydim

kocum bak kas yap

niye vurdun canere:)

niey oyle sacma salak oraya buraya gitcem diyorsun dakka basi:)

oda zaten serdar abimle oturup bir dertlessem diyordu engin bilgilerini alsam diyordu:):eek:

her neyse, ben nefret ediyorum ardadan evet siz buyuksunuz onun icin benim avatarimda ardaini resmi var dimi:)

Allahtan sizin gibi elestirmekten korkan bir insan degilim:)

o soyledigin otoritelerden 2 si turkiyeden kovuldu bir mok beceremeden:) digerlerininde hayatta hata yapmadiklarini dusunmuyorum sahsen:)

tek mac izlemekle ilgili yaptigin yorumda ayrica inanilmaz

sanki ben o maci izledim de sonra adama laf ediyorummus gibi:)

ben bu adam acik ara turkiyenin en iyi futbolcusu diyorum imza alip resmini kullaniyorum

sen kalkmis ne diyorsun

dedigim gibi pisirik bir sekilde elestri yapmaktan korkarak hayatiniza devam edin eminim ardaya cok yardimci oluyorsunuzdur:)

1-Kendi ağzınla söylemedin mi Mehmet Topal'ı canlı izledim emin oldum diye. Kapiş?

2-Evet sen Skibbe'den ve Zico 'dan daha iyi biliyorsun futbolu. Çürüyorsun yahu forumlarda falan. Lafını bil de konuş diyeceğim ama boşver böyle olunca en azından eğleniyoruz:asd:

3-Emin ol Arda'yı görsem eleştiririm. Buradan Arda'yı eleştirmenin ona hiçbir katkısı yok. Yüzüne söylersen belki biraz düzelir. En azından kafasında yer eder. Sen tam tersini yapıyorsun. Klavye delikanlılığıyla eleştiri şövalyesi olunmuyor...

4-Resim koymakla bu iş olmaz.

bu adamin boyle fitil gibi olmasinda surekli olay yaratan medyanin ne kadar parmagi varsa

cocugun ayaklarini yerden kesip gelismesinin gerekliligini kabul etmeyen GS li taraftarlarimizinda etkisi var, kimse ona buna suc atmasin

1-Kendi ağzınla söylemedin mi Mehmet Topal'ı canlı izledim emin oldum diye. Kapiş?

2-Evet sen Skibbe'den ve Zico 'dan daha iyi biliyorsun futbolu. Çürüyorsun yahu forumlşarda falan. Lafını bil de konuş diyeceğim ama boşver böyle olunca en azından eğleniyoruz:asd:

3-Emin ol Arda'yı görsem eleştiririm. Buradan Arda'yı eleştirmenin ona hiçbir katkısı yok. Yüzüne söylersen belki biraz düzelir. En azından kafasında yer eder. Sen tam tersini yapıyorsun. Klavye delikanlılığıyla eleştiri şövalyesi olunmuyor...

4-Resim koymakla bu iş olmaz.

forumuda kapatalim o zmn buradaki binlerce insana ne gerek var:)

bu arda turan adli konuya nasil yazilar yazilmali sence ulu kardesim:):asd: acaba diyorum arabasinin ozelliklerinden mi bahsetsek daha anlamli olur:)

sen bu forumda hic kimseyi elestirmediginimi iddia ediyorsun demekki

beraber bakalim mesajlarina:)

topal icin 2 senedir futbolcu degil diyorummmm bu mac yuzunden degil

bu macta gozleri perdelenmis arkadaslarimizin gozune soktu ben on libero oynayamiyorum selcuk inan bana bin basar die:)

3 senede futbolu 1 gr ileri gitmedi sen farkli dusunuyorsan buyur yaz:)

forumuda kapatalim o zmn buradaki binlerce insana ne gerek var:)

bu arda turan adli konuya nasil yazilar yazilmali sence ulu kardesim:):asd: acaba diyorum arabasinin ozelliklerinden mi bahsetsek daha anlamli olur:)

sen bu forumda hic kimseyi elestirmediginimi iddia ediyorsun demekki

beraber bakalim mesajlarina:)

topal icin 2 senedir futbolcu degil diyorummmm bu mac yuzunden degil

bu macta gozleri perdelenmis arkadaslarimizin gozune soktu ben on libero oynayamiyorum selcuk inan bana bin basar die:)

3 senede futbolu 1 gr ileri gitmedi sen farkli dusunuyorsan buyur yaz:)

Ben onu bilmem. Topal'ın hazırlık maçında kötü oynadığını ve dolayısıyla haklı çıktığını söyledin(söylüyorsun). Ben de git diğerlerini de seyret bir iki futbolcu yorumu daha yap diyorum:asd:

Harbi çürüyorsun yahu; Valencia, Zico, Skibbe bunlar bir halt bilmiyorlar. Seni futbol şubesinin başına getirelim...

Eleştirmenin dozu vardır. Saçma sapan, yalan yanlış şeyleri kimsenin yazmasına izin vermem. Lincoln'ü hiç sevmem ama birisi onun hakkında yalan yazarsa ona da karşı çıkarım. Örneğin dün Caner'i pas mevzuunda eleştiriyordum. Bazı arkadaşlar tutup bilerek Gio'ya pas atmadığını söylediler. Ben dönüp Caner'i savundum.

Eleştri üstadısın yapıcı eleştiriyle boş eleştiri arasındaki farkı bilirsin. Diye umuyorum...

Ben onu bilmem. Topal'ın hazırlık maçında kötü oynadığını ve dolayısıyla haklı çıktığını söyledin(söylüyorsun). Ben de git diğerlerini de seyret bir iki futbolcu yorumu daha yap diyorum:asd:

Harbi çürüyorsun yahu; Valencia, Zico, Skibbe bunlar bir halt bilmiyorlar. Seni futbol şubesinin başına getirelim...

Eleştirmenin dozu vardır. Saçma sapan, yalan yanlış şeyleri kimsenin yazmasına izin vermem. Lincoln'ü hiç sevmem ama birisi onun hakkında yalan yazarsa ona da karşı çıkarım. Örneğin dün Caner'i pas mevzuunda eleştiriyordum. Bazı arkadaşlar tutup bilerek Gio'ya pas atmadığını söylediler. Ben dönüp Caner'i savundum.

Eleştri üstadısın yapıcı eleştiriyle boş eleştiri arasındaki farkı bilirsin. Diye umuyorum...

bu lafina gulmek istiyorum katila katila ama ne yazikki mesai satindeyiz burada hala, uygunsuz olur

simdilik ikoncanla idare edeyim:):asd:

2 kisisiniz burada olumune ardayi savundugunu zanneden:) elbet akli basinda GS li kardeslerimde var bu forumda neyin ne oldugunu bilen:)

sadece sizle olumune tartismaya girmekten haz etmiyorlar sanirim:)

bu lafina gulmek istiyorum katila katila ama ne yazikki mesai satindeyiz burada hala, uygunsuz olur

2 kisisiniz burada olumune ardayi savundugunu zanneden:) elbet akli basinda GS li kardeslerimde var bu forumda neyin ne oldugunu bilen:)

Daha önce girdim giriyordum da ama artık vazgeçtim, adamın sinirleri oynuyor...

?

Neyse ben sana bir eleştri örneği vereyim daha dün yazdım;

Canerle ilgili;

Caner maçlarda Keita ve Arda ile beraber en çok top kaybeden adamdı. Bu bir gerçek. Ama Arda-Keita'nın konumları itibariyle top kayıpları normal. Canerinkiler değil.

2-3 pas değil. %60-70 lerle isabetsiz oynadığı maçlar var.

maçlarda dikkat ettim Giovanni yanına gelince pas atmak yerine topu şişiriyo Keita yada Arda gelince pas atıyo korkuyo mu bilmem ama şundan eminim kıskanıyo.

Yok genel oyun karakteri bu olmuş artık Caner'in. Sol açıkla oynamıyor adam. Forvete uzun ya da diğer kanada ters oynamaya çalışıyor. İçeri katediyor. Sol kanattaki adama vermek dışında herşeyi yapıyor. Kanadı öldürüyor diye bu yüzden diyorum. Niyet sol kanatta oynatmaksa tamam. Sürekli rakibi zorlayan, hızlı, çevik bir açık adamı olarak çok iş yapar. Ama bek olarak resmen zararlı.

Gio ile ilgili;

Arda satılmadan Gio alınmaz. Çağatay'ın dediği gibi bu kadar para verip Gio'yu yedekte oturtabilecek bir takım değiliz. Daha doğrusu önceliklerimiz farklı. Gio'ya o parayı vereceğimize orta sahaya daha kaliteli adamlar alabiliriz. Ayrıca iki sezon önce 6 milyon euroya aldığı adamı iki yıl oraya buraya kiralamış tottenham. Şimdi ya tutarsa deyip istedikleri parayı veremeyiz.

Hep somut şeyler, rakamlar.

elbet akli basinda GS li kardeslerimde var bu forumda neyin ne oldugunu bilen:)

Haddini bil.

Sen sadece smile koy Serdar bundan sonra. Yazma harbi. Herkes için daha hayırlı olur. Yeni yeni, güzel simgeler bulmuşlar bak...

?

Neyse ben sana bir eleştri örneği vereyim daha dün yazdım;

Canerle ilgili;

Gio ile ilgili;

Hep somut şeyler, rakamlar.

Haddini bil.

Sen sadece smile koy Serdar bundan sonra. Yazma harbi. Herkes için daha hayırlı olur. Yeni yeni, güzel simgeler bulmuşlar bak...

hadi izin vermeyecektin oyle elestriler yapmama:) bekliyorum:)

nedirki bu koruma bir anlasak:)

karsinda arda buyuk futbolcu ama hatalari cok diyen bir adam var ama cekemiyorsun:)

Ardanin yuzune soylesem senden daha olgun davranir be:) (diye umuyorum ama belki Caner gibi yumrugu yeriz:) bilmem anlatabildimmi:sad007::animation::akansular::coffee::melek::yenieek::D:SS::eek::cool::rolleyes::o

karsinda arda buyuk futbolcu ama hatalari cok diyen bir adam var ama cekemiyorsun:)

Ardanin yuzune soylesem senden daha olgun davranir be:) (diye umuyorum ama belki Caner gibi yumrugu yeriz:) bilmem anlatabildimmi:sad007::animation::akansular::coffee::melek::yenieek::D:SS::eek::cool::rolleyes::o

Seni mi çekemiyorum?(?) Evet, iyice enteresanlaştı olay. Keşke Arda'nın suratına söyleyebilecek bir adam olsaydın;) Bu kadar boş konuşmazdık o zaman.

Vermiyorum işte. Tek tek çıkarıyorum foyalarını, zırvaları. Ne yapacağım gelip dövecek miyim?

Smile önerimi dinlemen sevindirici...

Vatana millete hayırlı olmasını diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt