#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Takım orta sahayı geçemezken bir pozisyon bulamazken topu alıp 5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını bekliyor taraftar.Böyle birşey olmayacak boşuna beklemeyin.Sorunun takımda olduğu açık milli takımdaki maçlarda neden iyi oynuyor o zaman?

Tamam da bu takım otobüsünden ayrı bir taksiyle gitme hakkı vermez Arda 'ya. Sen takımın kaptanıysan ilk sen bineceksin otobüse ki senin takımın olduğuna önce takım inansın. Bak Arda 'yı savunan biri olarak söylüyorum. Çünkü çok karışıyor bugünlerde her haltı eleştirenle sahip çıkanlar.

Takım orta sahayı geçemezken bir pozisyon bulamazken topu alıp 5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını bekliyor taraftar.Böyle birşey olmayacak boşuna beklemeyin.Sorunun takımda olduğu açık milli takımdaki maçlarda neden iyi oynuyor o zaman?

sizn geceniz sabaha karsiniz benim aksamimda hep forumdaydim kimse ardaya birsey demiyordu genelde

taki kendi mac sonrasi sacmaliklar hatalar yapana dek

onun icin kimse kimseyi suclamasin

Tamam da bu takım otobüsünden ayrı bir taksiyle gitme hakkı vermez Arda 'ya. Sen takımın kaptanıysan ilk sen bineceksin otobüse ki senin takımın olduğuna önce takım inansın. Bak Arda 'yı savunan biri olarak söylüyorum. Çünkü çok karışıyor bugünlerde her haltı eleştirenle sahip çıkanlar.

Ben o olayda haklı demedim zaten.Ancak adama çok yükleniliyor haksız yere.Yaşadıklarını kaldıramaması normal.

Bu ne demek Sertaç Bey ? Anlam veremedim bir türlü

Valla ne bileyim, nasıl anlaşılıyor tabi bilemem. Sürekli bir yerden vurma çabasında olmak çok da iyi bir şey olmasa gerek. Dün kötü oynadı, eleştirilir de kalkıp da adamı yermek için bunca şey söylenirse sanırım bu lafta tam yerinde olur.

sizn geceniz sabaha karsiniz benim aksamimda hep forumdaydim kimse ardaya birsey demiyordu genelde

taki kendi mac sonrasi sacmaliklar hatalar yapana dek

onun icin kimse kimseyi suclamasin

ilk defa takimdan ayri eve gidiyormus gibi konusmuyormusnuz bide

keske searchetmeyi bilsemde forumda gecen sefer bunu yaptigindaki yorumlari bulsam

gec akillaniyoruz gec

sorunlari onlemenin tek yolu prensiplerin o sorunlar buyumeden o sorunlara sqvas acmasidir

prensipler sorunlar buyudukten sonra ezilirler ve prensipleri oturtamayanlar prensipleriyle lagim cukuruna duserler

alyuvar akyuvar aids

herkes futbol bilgini olmuş karşısındakileri suçluyor maç izleme, yorum yapma, takımı destekleme, taraftarım deme oldu canım tamam ;)

Bir de hafızam yetmedi benim, Bülent kaptanken bunlar yapılmış mıydı? Yoksa o Uefa Kupası'nı kaldırdı diye tölerans mı gösteriliyordu? Ya Ayhan kaptanken böyle şeyler söyleniyor muydu? Veya ne bileyim, diğer başka isimler için. Hayır, liderlik vasfı yok kaptan olmaz falan tuhaf geliyor bana. Ayhan'ın ne liderlik vasfı varda kaptan oluyordu? Valla artık eleştirmek için eleştiriyor gibiyiz, bu adam kaptanlığı kaldıramıyorsa bile sorumlusu biziz, kendisi değil,. Adama kalkıp da "niye sinema kapataıyorsun, niye kötü oynuyorsun?" dersek, o da kaldıramaz o kaptanlığı.

Bir de hafızam yetmedi benim, Bülent kaptanken bunlar yapılmış mıydı? Yoksa o Uefa Kupası'nı kaldırdı diye tölerans mı gösteriliyordu? Ya Ayhan kaptanken böyle şeyler söyleniyor muydu? Veya ne bileyim, diğer başka isimler için. Hayır, liderlik vasfı yok kaptan olmaz falan tuhaf geliyor bana. Ayhan'ın ne liderlik vasfı varda kaptan oluyordu? Valla artık eleştirmek için eleştiriyor gibiyiz, bu adam kaptanlığı kaldıramıyorsa bile sorumlusu biziz, kendisi değil,. Adama kalkıp da "niye sinema kapataıyorsun, niye kötü oynuyorsun?" dersek, o da kaldıramaz o kaptanlığı.

onu diyenlerin iq sorunu var diye sen kendi hayatini copemi atacaksin

akilli ol iste

ua denen seyin basindaki komedyenlere yenik dusmek pek onurlu bir hareket olmasa gerek

onu diyenlerin iq sorunu var diye sen kendi hayatini copemi atacaksin

akilli ol iste

ua denen seyin basindaki komedyenlere yenik dusmek pek onurlu bir hareket olmasa gerek

Bu kadar düz bakmayın olaya yahu, Arda uA'yı değil, Galatasaray taraftarını seviyor. Onların, ona tepki göstermesine üzülüyor. uA'ymış falan ayrım yapacak hali yok, onun gözünde herkes bir de niye herkesin gözünde o bir değil? Bunun benzeri Emre Çolak'a da olacaktır, 92'deki taraftar yokki, ne yaparsın.

Valla ne bileyim, nasıl anlaşılıyor tabi bilemem. Sürekli bir yerden vurma çabasında olmak çok da iyi bir şey olmasa gerek. Dün kötü oynadı, eleştirilir de kalkıp da adamı yermek için bunca şey söylenirse sanırım bu lafta tam yerinde olur.

Valla kusuruma bakmayın ama ben de liderlik vasfı olmadığını düşünenlerdenim ve emrinize itaat etmeyerek futbol izlemeye devam edeceğim. Bu arada umurunuz da olur mu bilmiyorum ama (-) rep verdim ilgili yorumunuzdan ötürü.

Valla kusuruma bakmayın ama ben de liderlik vasfı olmadığını düşünenlerdenim ve emrinize itaat etmeyerek futbol izlemeye devam edeceğim. Bu arada umurunuz da olur mu bilmiyorum ama (-) rep verdim ilgili yorumunuzdan ötürü.

Bunun emirlik yanı yok ki. Bunu bir böyle görüş belirterek anlatmak var, bir de sırf eleştirmek için söylemek var. Şimdi şu kötü dönemde en son yapacağımız şey kaptana sürekli bir yerden vurmak olmamalı. Evet, sahada gereken performansı yok ama bu onu sırf eleştirmek için yapılırsa sorun olur zaten.

Bu arada (-) repi kullandığınıza sevindim.:) Ciddi sevindim, ironi değil.:)

Bu kadar düz bakmayın olaya yahu, Arda uA'yı değil, Galatasaray taraftarını seviyor. Onların, ona tepki göstermesine üzülüyor. uA'ymış falan ayrım yapacak hali yok, onun gözünde herkes bir de niye herkesin gözünde o bir değil? Bunun benzeri Emre Çolak'a da olacaktır, 92'deki taraftar yokki, ne yaparsın.

biz donen dolaplari ua yi falan biliyoruz icini disini ama ardami bilmiyor

+Ümit Karan kaptanken bunun yirmide biri eleştri almıyordu. Gece kulübü falan açınca biraz göze battı.

Tüketim toplumuyuz Sertaç'ım. Maalesef.

e hakan sukurle sabride ardanin on kati tepki aldi

nedir buradan cikacak sonuc ben cozemedim

Kaptanlık üzerinden yapılan eleştirlerden bahsediyorum. Sabri kaptan mıydı?

Ayrıca hem Hakan Şükür'ün hem de Sabri'nin performansları çok düştü protestolar yüzünden. Sabri kalitesinin çok çok altında oynadı. Kral da uzun süre gol atamadı sırf o baskı yüzünden. Marifetmiş gibi söylüyorsun bir de.

biz donen dolaplari ua yi falan biliyoruz icini disini ama ardami bilmiyor

Ne yani şimdi, ne dönüyor? Arda'nın bunu bilmesi o taraftara duyduğu güveni ve sevgiyi değiştirsin de takmasın mı hiçbir şeyi? Hiç kimse kusura bakmasın da ben de olsa üzülürüm, formdan düşerim. uA diyleim dünyanın en adi taraftar topluluğu ve ben bunu biliyorum, farketmez. O lafları duymak kolay değildir, her neyse. Zaten sonuç olarak Arda'yı biz ne kadar savunsak da siz onu robot gibi düşünüp, bu tarz şeylere kafa takmadan her maç 90 dakika pres bekliyorsunuz.

Bunun emirlik yanı yok ki. Bunu bir böyle görüş belirterek anlatmak var, bir de sırf eleştirmek için söylemek var. Şimdi şu kötü dönemde en son yapacağımız şey kaptana sürekli bir yerden vurmak olmamalı. Evet, sahada gereken performansı yok ama bu onu sırf eleştirmek için yapılırsa sorun olur zaten.

Bu arada (-) repi kullandığınıza sevindim.:) Ciddi sevindim, ironi değil.:)

Kötü dönemlerde sürekli bir yerden vurmamak önemli haklısınız. Ancak kötü dönemlerde sürekli bir yerden insanların vurmasına sebep olabilecek hareketler yapmamak da önemli. Dünkü sonuçlardan sonra gerek burada gerek Antu'da neredeyse kardeş ilan edilecektik. Anlatmaya çalıştığım kötü günler, birlik beraberlik günü, kenetlenme günüdür. Zaten buradaki olumsuz yorumların çoğu da sabah ki taksi olayından sonra yazıldı. Benim ve arkadaşların büyük bir çoğunluğunun tepkisi de buna. Yoksa düne kadar Arda'nın kaptanlığı konusunda çok da olumsuz yorumlar yoktu. Ya da ben öyle biliyorum.

Rep konusuna gelince ilk defa denedim. Oluyormuş :)

Arda'ya 10 numara ve kaptanlık büyük geldi. Sahada 10 numara olsaydı Karpaty maçında son dakikada saçma sapan bir gol yemezdik. Doğru düzgün gerçek bir 10 numara topu alır ayağında eveler gevelerdi, arkadaşlarıyla yanlamaya yalandan paslaşırdı ama topu kimseye vermezdi. Arda gerçek bir 10 numara değil sadece sırtında 10 numara yazıyor. Tavırları çirkin, özel hayatı çirkin, kendisine geçilen iltimas çirkin bir taraftar olarak rahatsız oluyorum bu halinden. Takım yenilmiş Arda Turan bugün antremanda yok! Neden? İzinli! Oh maşallah sanki 5 attık bu kadar yüz verilirse olacağı bu. Geçen yıldan kalan bir kalıp "Arda izinli" ama bu aralarda duyulmaya başladı aynen devam yani.

Sertaç bana rep versene:D Hiç repim yok sanırım.

insallah su 4 gün icinde arda bi takima satilir bunu cok istiyorum kücük büyük takim farketmez bi takima satilsin kurtulsun cocuk her mactan sonra sallanacak baska biri bulunur nasil olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt