Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Ne yani şimdi, ne dönüyor? Arda'nın bunu bilmesi o taraftara duyduğu güveni ve sevgiyi değiştirsin de takmasın mı hiçbir şeyi? Hiç kimse kusura bakmasın da ben de olsa üzülürüm, formdan düşerim. uA diyleim dünyanın en adi taraftar topluluğu ve ben bunu biliyorum, farketmez. O lafları duymak kolay değildir, her neyse. Zaten sonuç olarak Arda'yı biz ne kadar savunsak da siz onu robot gibi düşünüp, bu tarz şeylere kafa takmadan her maç 90 dakika pres bekliyorsunuz.
"Adi" bir taraftar grubu "uA" öyle mi? Öyle. uA yönetim yalakası. Yönetime bağırmazlar falan filan.
Varan 1: Bursaspor maçı, uA "S...ol git Sezgin, S...ol git!...Oooo Haldun Üstünelll!!, İstifa istifaa Adnan Sezgin istifaaa!, Laaa Laaaa lAaa Abul kader Keita!"
Varan 2: uA yönetim yine yönetim yalakasıdır deyip, niye Polat başkana bağırılmadı. dendi

Ve bu yüzsüzlüğü bir şekilde ortaya koyar oldunuz. uA ne yapsa size yaranamadı.
Arda yuhalandı diye, "Adi" bir taraftar grubu "uA" oldu.
uA niye adi bir taraftar grubu oldu? Bunun tek açıklaması, "Arda'nın yuhalanması" tabikie. Tabii "Adi" denilen kısım kaaleye alınmayacak, azınlıkların oluşturduğu şahsiyetler, onları uA dahil, gerçek armaya gönül verenler kaideye almaz. Kendi Misyonunu şöyle belirlemiş arkadaşlar var; "uA'ya salla, Arda'ya sahip çık" ya da bu misyonları çoğaltabiliriz. "Buna salla, buna sahip" çık gibi. Sadece at gözlükleri. Arda'nın kötü futbolunu eleştirmeyenlerin beyninde, noksanlıklarından son derece kaygılarım var. Burada Arda'yı savunan saygı değer üyelerim bana çıksınlar, Arda'yı savunacaklarına "Arda güzel futbol oynuyor" desinler söyleyecek başka sözüm yoktur. Size yemin ederim. O yorumu sadece buradaki arkadaşlara bırakırım. Ama çıksınlar desinler ki, "Arda güzel futbol oynuyor" Hamaset Edebiyatı yapıp, iç boş cümlelerle Birinin arkasını kollamak son derece yersiz bir durumdur.
Şöyle bir savunma şeklide var, "Arda ne yapsın, etrafında kazmalar dolu"

Karpaty maçında ön plana çıkan isim kimdi? Ayhan..
Her kötü takımın içinde iyi olan biri sivrilir. Bu hep böyledir. Bu maçta Ayhan sivrildi. Arda nerede. Yook! Hatta maçın akışı içinde bir top kaptırdı, kendi fantezisiyle uğraşırken takımına gol yedirtecekti. Gerçi önemi yok ama. 3'e 2 yakalandık. Pas hataları yaptı. Top tutamadı. Adam geçemiyor yavaş olduğundan. Arda kendini geliştirmesi gerekirken, her gün geriye gidiyor. "Ben Arda'yım" tavırları onu yedirdi bitirdi zaten. "Ben oldum" tavırları onun bukadar eleştirilmesine neden oldu zaten.
Arkadaşlar son olarak şunu söyleyeceğim; 30 Milyon Galatasaray taraftarı varsa bunun yarısından çoğu yanılıyor olamaz.. 20 Milyon taraftar yanılıyor olamaz! bunun bir düşünün keza......