#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

:mad:sen ne saçmalıyorsun ya isviçre çek cumhuriyeti ve daha niceleri attığı golleri ne çabuk unuttun ardanın bitiriciliği bu takımda çok nadir futbolcuda var futboldan anlamayan konuşmasın :ka10:

Kimsenin Futbol Biligisiyle Veya Kendisiyle ilgili yorum yapma

Ben Gördüğümü yazıyorum Sen kendi işine Bak

Herneyse Ortam Gerginleşmesin Kale Almıyorum.

Arda'da da bugün hırs ve istek yoktu.Bütün takım böyleydi.

Azıcık kendini maça verseydi böyle olmazdı.Çok üzdü beni bu hali...

Arda gol atma becerisi vardır Sivas maçında attığı gol bunun en güzel örneklerinden biridir, ama gol atmaktan daha çok asist yapmak takıma bir şeyler verebilmek adına oynuyor, bir de topa sert vuramaması çok çok büyük bir eksiği dolayısıyla uzak mesafeden şut çekmeyi bile denemiyor, en azından kendini biliyo :)

Ne zaman iyi şut çeker, o zaman orta sahanın ortasına geçer. Bu olay bu kadardır.

Sezon başında 15 mio €- 20 mio € iyi para satalım derken herkes bana bağırıyordu şimdi acı bir şekilde dediklerim anlaşıldı inşallah sezon sonunda gider.Bu takımda oynayacak adam Servet,Mehmet Topal gibi olucak. Helal olsun aldıkları paraya..

Nedir bu çocuğa bu nefret anlamış değilim,niye gitsin? Tamam dediğin paraları kulübe kazandıracaksa ve onun yerine en az onun kadar genç ve yetenekli bir dünya starı getirebileceklerse!!! gitsin Arda.. bu mu sizin desteğiniz veya kösteğiniz ben anlayamıyorum cidden..

Arda bugün antalyaya sırf gitmek için gitmiş sahada sadece gezdi ama Arda'ya da hak vermek lazım kaç haftadır bütün yük onun sırtında İnşallah biran önce toparlanır.

Umarım bordo maçını düşündüğü için bu maçta ortalarda gözükmemiştir.Bordo maçındaki iyi bir sonuçla bu kötü günlerin hepsi geride kalıcaktır.

Ardanin yeri ayri üstüne gitmeyin bu kadar. Medya zaten en ufak biseyde saldiriya geciyo biz bari yapmayalim.

Gecen hafta tribüne cagirmislar gitmemis.. Oda böyle yaparak ona olan sevgiyi suistimal etmesin kendine ceki düzen versin biraz..

Arda dinlenmeye hiç fırsat bulamadı ki!..Yazın Milli Takım'da oynadı..Geçen sezon takımı sırtlayan isimlerden birisiydi..Bu sezon Skibbe ondan hiç vazgeçmedi..Fatih Terim'de her maç oynatıyor..

Özellikle Lincoln ve Kewell'ın yokluğunda topu ileriye taşıyacak yegane isim Arda..Sol kanatta da ileri geri çalışınca haliyle bir müddet sonra kafa istesede,ayaklar topa koşmak istemeyebilir..2 maç üst üste oynamayıp adam akıllı dinlense kendine gelir ama..Şu zor dönemlerde imkansız gibi gözüküyor..İnşallah sakatlık falan yaşamaz..Çünkü o bu takım için çok önemli..

Adam Filistin halkı için yardım maçı düzenlemek istiyor..Ona bile boş bir çarşamba bulamıyor..Varın siz düşünün durumunu..

Teknigi üst düzeyde olan agır bir oyuncu bazen cok iyi bazen tank gibi yinede su takımdaki en güvenilir adamlardan oldugu kesin

Arda'nın sahada olması bile yeter. İster iyi oynasın ister kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt