#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda formsuz Ferdi oynasın yerine :rolleyes: :o

Bordeaux maçında iyi oynayacağına inanıyorum....

Kendini toplaması gerek.

Uzun süredir sorumluluktan kaçıyor.

Umarm Bordeux maçı onun da dönüm maçı oluR.

Bakalım bordoux karşısında ne yapacak ilk çıktığı zaman mahvetmişti bordouxu ama forvetlerin beceriksizliği yüzünden gol atamadık..

Burda düşünülmesi gereken niye Arda'nın alternatifi olarak Ferdi diye bir şahıs var

Aslında Ardayı zorlayıp kesebilecek birine ihtiyacımız var..Carruscayla forma mücadelesi verirken nasıl oynadığını biliyoruz.. :D

Hatta Carusca 'Ardayı değil ben Kily gonzales gelse kezemez' demişti.. :p

Aslında Ardayı zorlayıp kesebilecek birine ihtiyacımız var..Carruscayla forma mücadelesi verirken nasıl oynadığını biliyoruz.. :D

Hatta Carusca 'Ardayı değil ben Kily gonzales gelse kezemez' demişti.. :p

Arda bi iyi bi kötü bence de yerine Ferdi gibi birini degil de daha iyi birini koy bi kaç maç bak bakalım arda messi gibi oluyomu skibbe var ama dogru ya hic formsuz demez bu kötü oynuyo demez kurtarıcı olarak mehmet güveni sokar en başta gitmesi gereken belli bu takımdan aslında :rolleyes:

Her futbolcunun moralsiz ve formsuz dönemleri olur.Arda'da o dönemlerden birini geçiriyor bence.Belki son zamanlarda yaşanan olaylara morali bozulmuştur.Ama gelip geçicidir böyle şeyler.Biter giderler...

Skibbe ajan olarak gönderildi Galatasarayi icten cökertecek:)

İlk defa kötü oynadı neler diyorsunuz ya!

Arda sene başından beri istanilen düzeyde değil..Belki normal bir oyuncu için iyi bir performans..Ama Arda için kabul edilemez..

Arda tek başına maçı kurtarabilecek yeteneklere sahip üsttelik rakip hiç önemli değil..Tabi isterse..

Ardanın yapabileceklerini biliyorum O gelmiş geçmiş en iyi en özgüveni yüksek türk futbolcu..Bu yüzden kızıyorum Ardaya..

Adam formsuzmu evet Milli maçta da hic katkısı yoktu zaten

Her futbolcu formsuz olabilirmi messide ronaldinhoda evet olabilir

Peki onlar formsuzken HOCALARI ne yapar yerlerine başka adamları koyar form tutana kadar

Skibbe ne yapar peki kollarını birleştirip bizlerle kahvede maç izler gibi bakar durur sonra M.Güven'i kurtarıcı olarak oyuna alır

Suda var ki Arda'yı formsuz diye oynatmazsan yerine kim oynayacak sonrada transfere ihtiyac yok deniyor Ferdi mi oynasın Arda'nın yerine :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt