#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Arda helal olsun baroş gitmezken lincoln gitmezken gidiyorsun karada çamurada aslında sen hepsinden daha değerlisin ama yinede gidiyorsun o cok begendiginiz yönetim ve o sümsük skibbe takımı bu hale getirdi

Bu antu forumu cidden gerizekalı dolu, Arda ya balon diyorlar.

Ulan sen önce kendi Uğur Boral ve Vedersonuna bak, en büyük balon Güizana bak ondan sonra konuş Arda ya.

Ben mesela fenerden özellikle Semih i beğenirim, bu kadar mı zor birinin hakkını teslim etmek.

Ulan sen önce kendi Uğur Boral ve Vedersonuna bak, en büyük balon Güizana bak ondan sonra konuş Arda ya.

Ben mesela fenerden özellikle Semih i beğenirim, bu kadar mı zor birinin hakkını teslim etmek.

Eziklik kompleksi içinde oldukları için diyemiyorlar

Sen büyük külübün taraftarısın sende onlara karşı bir eziklik kompleks yok ama onlarda bizi karşı var ;)

Acı bilir misiniz?Bu insanların canını Arda biraz fazla acıtmış.Sorunları bu.

Saçma saçma yazılar yazıp duruyolar.Bırakın eziklikleriyle kalsınlar.Allahın ezikleri.

Arda'nın Bordeaux'la güzel anıları var :) bu maç kesin döktürecek

bu maçta en çok arda'ya güveniyorum takımda yıldız olmayınca bütün baskı onun üzerine yöneliyor ve zorlanıyordu bu akşam lincoln oynarsa ona yapılan savunmanın sertliği azalıcaktır...haydi be arda yüzümü kara çıkarma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt