#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan

Sert şut yeteneği yok. Acaba hiç çalıştırmıyorlar mı ya?

Kendini sıradanlaştırmamalı son zamanlarda bireysel yeteneklerini hiç kullanmıyor, isterse feriştahını koysunlar karşısına savunmacı o bir yolunu bulur geçer ama daha risk alarak oynamasını istiyorum!

euro 2008'de birine çarpsada güzel bir şut ve gol atmıştı ceza alanı dışından.

bence arda'nın kaleye şut çekmesi lazım ben onun kolay kolay şut vuracağını zannetmiyorum.zaten kendiside belirtmişti ilk olarak pası düşünüyorum önüm çok boşsa şut çekiyorum diye.

euro 2008'de birine çarpsada güzel bir şut ve gol atmıştı ceza alanı dışından.

bence arda'nın kaleye şut çekmesi lazım ben onun kolay kolay şut vuracağını zannetmiyorum.zaten kendiside belirtmişti ilk olarak pası düşünüyorum önüm çok boşsa şut çekiyorum diye.

Topu istediğin kadar taşı istediğin kadar rakip eksilt takımın bunu gol olarak avataja çevirmiyorsa ne önemi kalır ki sen tespih tanesi gibi rakipleri diziyorsun Arda vurmuyorsun ve top kaybı oluyor vur ya kaleyi gördüğün yerde,Allah sana harika bir yetenek vermiş kullan bunları daha fazla!

Çok daha basit oynaması lazım bence. Sürati için elinden ne geliyorsa yapmalı. Şut çalışmaları artık farz olmuş durumda. Ayrıca dediğim gibi basit oynaması lazım. Yavaşlatıyo biraz oyunu.

Benim okudugum bazı yerlerde 22 isinden sonra teknik gelisim ve gerikalanı gelismiyormus.Ama mental degerler her zaman gelisime acıkmıs.

Arda takımını 1 saat bekletti..

Bordeaux maçının ardından doping testi kurasında Arda Turan’ın ismi çıktı. Genç yıldız, çok uğraşmasına rağmen idrar örneği veremeyince, normalde ‘ağzına içki sürmemesine’ rağmen 3 şişe bira içmek zorunda kaldı. Yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından UEFA yetkililerine numune veren genç oyuncu kafileye yetişti ve geciktiği için yöneticilerden, antrenörlerden ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Kaynak: Fanatik

Şerefli(!) basın..Adam içki içmiyorum dedikçe neredeyse alkolik yapacaklar adamı..Yazıklar olsun..

Bordeaux maçının ardından doping testi kurasında Arda Turan’ın ismi çıktı. Genç yıldız, çok uğraşmasına rağmen idrar örneği veremeyince, normalde ‘ağzına içki sürmemesine’ rağmen 3 şişe bira içmek zorunda kaldı. Yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından UEFA yetkililerine numune veren genç oyuncu kafileye yetişti ve geciktiği için yöneticilerden, antrenörlerden ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Şerefli(!) basın..Adam içki içmiyorum dedikçe neredeyse alkolik yapacaklar adamı..Yazıklar olsun..

bencede yaziklar olsun

Bu kadarıda haber olamaz ya yazıklar olsun!

Eminim Arda bunları okuyup gülünücek heryeriyle gülüyordur!

Çok şerefli insanlarsınız.

YORGUN SAVAŞÇI!!!!!!!

Tüm kulvarlarda neredeyse firesiz oynayan Arda, sezonun en uzun süre forma giyen oyuncusu unvanını Gökhan Gönül´ün elinden aldı.

3 bin 219 dakika

FANATİK'in haberine göre son yıllarda futbolumuzun yetiştirdiği yıldızlardan biri olan Arda Turan, aynı zamanda sezonun en uzun süre forma giyen futbolcusu unvanını da ele geçirdi. Fenerbahçeli Gökhan Gönül, cezası nedeniyle son lig maçında oynayamadı. Buna karşın Arda hem lig maçında, hem de Bordeaux ile oynanan UEFA Kupası karşılaşmasında takımdaki yerini aldı. Bu gelişme sonrasında Sarı-Kırmızılı futbolcunun bu sezon aldığı süre 3 bin 219 dakikaya ulaştı. Gökhan Gönül ise 3 bin 131 dakikada kaldı.

‘Bordeaux’yu eleriz’

Yoğun maç trafiği nedeniyle bazen inişler ve çıkışların yaşanmasının çok doğal olduğnu belirten Arda Turan, “Takımımızda çok sayıda milli oyuncu var. Bu da, omuzlarımıza aşırı bir yük binmesine neden oluyor. Elimizden geldiğince mücadele ediyoruz ve hocalarımızın verdiği görevleri yerine getiriyoruz. Şu anda takım olarak da bir süreçten geçiyoruz. Bir bocalama dönemi diyebiliriz. Ama bunu atlatıp, önce Kocaeli’ni yeneceğiz, ardından da Bordeaux’yu eleyeceğiz” dedi.

Benim okudugum bazı yerlerde 22 isinden sonra teknik gelisim ve gerikalanı gelismiyormus.Ama mental degerler her zaman gelisime acıkmıs.

ben çok doğru bulmuyorum bu tür yorumları, ayhanın futbolu 30umdan sonra öğrendim açıklamaları çok taze, tugayında futbolu ingilterede anladım gibi demeçleri var, insan kendini geliştirmek istesin, öğrenmeye açık olsun hertürlü üstüne katar gibime geliyor ki inş arda içinde öyle olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt