Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan
"FİNAL KADIKÖY'DE DİYE İNSANLARIN KALBİNE İNECEKTİ. KEŞKE SAMİ YEN'DE FİNAL OLSA, F.BAHÇE OYNASA.. KEŞKE BÖLÜNMESEYDİK.."
Büyük bir özveri ile takımdaki yerini alan, iğne ile sahaya çıkan genç yıldız ARDA TURAN , karşılaşma sonrası gözyaşları içinde ders gibi açıklamalar yaptı.. TÜRK HALKINDAN VE TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ diyen genç yıldız neler söyledi..
iKİ gol attık. Zor zamanlarda karekterli olmak zorundayız. Elimizden gelen bütün mücadeleyi verdik. Kötü goller yedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz. 2-0 dan turu vermenin kelimelerle anlatımı yok. Türk halkına UEFA kupası finalini vermek isterdik. Keşke bölünmeseydik ve herkes bizi destekleseydi. G.Saray, F.Bahçe , Beşiktaş bunları bırakmak lazım. Final Kadıköy de diye insanların kalbine inecekti. Keşte Ali Sami Yen de final olsaydı da Fenerbahçe olsaydı.. Diz arkasında, kalçamı kasığıma bağlayan yerde ağrım vardı. Fedakarlığı her zaman yapardık. Keşke oynamasaydım. Takım turu geçseydi. Yanlış birşey söyleyip yanlış anlaşılmak istemiyorum. İkinci golden sonra yıkıldım. Sıkıntı çektik eksiklerler, defansa destek verelim derken sıkıntı çekiyoruz. Kaybettik çok üzgünüz..