#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Arda'da olmasa halimiz ne olurdu.

Ağzına sağlık başlık :)

O ayağındaki delik pazubandı koluna takan şeref yoksunlarına girsin Arda ;)

6610.png

Allah senden razı olsun Arda,iyuiki varsın,iyiki senin gibi bir futbolcumuz var kadromuzda !

Gitme bir yerlere de sene sonunda,yollamaya çalışsalar bile eğer halen bu takımda oynamak istiyorsan kal,bizimle kal..Bu takımın sana daha çook ihtiyacı var..

Dün gece bana onun hakkında yanılmadığımı gösterdi.Gözyaşlarıyla izledim onu..Yürüyebilirsem oynarım demişti,çıktı adam gibi oynadı.Kötü oynadığı zaman ardaya sövebilenler vardı ne yazık..o zaman bile savunmuştum,ve hep haklı çıkardı beni..

Senin maç sonunda ağlamaktan şişen gözlerin'e kurban olsun bütün ezikler..

Ardanin hakki ödenmez. Gözümde degeri kat kat daha artti. Seni cok seviyoruz be oglum :(

Seni seviyoruz Arda, harikasın.

Sana diyecek kelime bulamıyorum.Tek bildiğim daha bu yaşında Efsane oldun.Senin gibi oyuncuya her şey feda olsun.

Bu yaşta efsane olduysa ilerde ne olacak çok merak ediyorum

Herhalde yönetimimiz bu sefer heykel dikmekten kaçamayacak :asd:

Senin için söylenecek söz kalmadı artık.Önünde eğiliyorum.

"FİNAL KADIKÖY'DE DİYE İNSANLARIN KALBİNE İNECEKTİ. KEŞKE SAMİ YEN'DE FİNAL OLSA, F.BAHÇE OYNASA.. KEŞKE BÖLÜNMESEYDİK.."

Büyük bir özveri ile takımdaki yerini alan, iğne ile sahaya çıkan genç yıldız ARDA TURAN , karşılaşma sonrası gözyaşları içinde ders gibi açıklamalar yaptı.. TÜRK HALKINDAN VE TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLERİZ diyen genç yıldız neler söyledi..

iKİ gol attık. Zor zamanlarda karekterli olmak zorundayız. Elimizden gelen bütün mücadeleyi verdik. Kötü goller yedik. Taraftarımızdan özür diliyoruz. 2-0 dan turu vermenin kelimelerle anlatımı yok. Türk halkına UEFA kupası finalini vermek isterdik. Keşke bölünmeseydik ve herkes bizi destekleseydi. G.Saray, F.Bahçe , Beşiktaş bunları bırakmak lazım. Final Kadıköy de diye insanların kalbine inecekti. Keşte Ali Sami Yen de final olsaydı da Fenerbahçe olsaydı.. Diz arkasında, kalçamı kasığıma bağlayan yerde ağrım vardı. Fedakarlığı her zaman yapardık. Keşke oynamasaydım. Takım turu geçseydi. Yanlış birşey söyleyip yanlış anlaşılmak istemiyorum. İkinci golden sonra yıkıldım. Sıkıntı çektik eksiklerler, defansa destek verelim derken sıkıntı çekiyoruz. Kaybettik çok üzgünüz..

Arda dogruyu söylüyor, cok yanlis düsünüyoruz.

Harİka futbolculuĞu yaninda mÜkemmel bİr İnsan olduĞunu gÖsterİyor. Galatasaray takimi kaptanliĞina karİzma katar.

Şu maçtan sonra ağlamadım ama Arda'nın açıklamalarından sonra gözlerim doldu tutamadım kendimi !

Bu takımda bir tek senin için ağlarım be Arda !

Seni kelimelerle ifade edemem harika bir futbolcusun. Bu takımın herşeyisin. Ama daha görevini bitirmedin avrupada kupa kaldırmadan gitme bu takımdan..

Seviyoruz seni Seviyoruz...Keşke herkez senin kadaR GALATASARAYLI oLsa.

ben bu adamı çok seviyorum ya ! ayhana saygısızlık olmasa kaptan olması gerekir diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt