#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Taraftar bu kadar izin verir de medya yüklenmez mi? :o

şu taraftarla olan olayı bir türlü anlayamıyorum ... bence suç taraftarda sonuçta genç bir oyuncu elbetteki sevgilisi olucak onunla vakit geçirecek ronaldo yapmıyor mu messinin bile görüntüleri çıktı bunlar gayet normal ... bunlar ardanın oyununuda etkilemiyor yani hiç bir sorun yok takım kaybedince ardaya yükleniyorlar aslında takımda tek iyi oynayan herşeyi deneyen arda gerçekten büyük haksızlık yapıyoruz ardaya

Arda çok fazla artisleşmiş.. kendine çeki düzen vermeli!

Naptı yahu adam :o Artistlik aşırtma gol attı ondan mı ?

Takımda iletişimi sağlamıyor. Burnu havalarda. Herşeyi geçtim Pino sana çok güzel bir asist yapmış gidip teşekkür etmek gerekmez mi? Hiç umursamadı bile. Bence bahssettiğin o aşırtma gol'ün %70i Pino'ya ait..

Takımda iletişimi sağlamıyor. Burnu havalarda. Herşeyi geçtim Pino sana çok güzel bir asist yapmış gidip teşekkür etmek gerekmez mi? Hiç umursamadı bile. Bence bahssettiğin o aşırtma gol'ün %70i Pino'ya ait..

Erken başladı Anti Arda cılar:D

Umdugumdan hizli giris yaptiniz renkdas:coffee:

Gol dışında çok kötüydü. Özellikle zemine ve rakibin kasaplığına yoruyorum bunu. Geçen maçta da aynıydı. Goller dışında çok top kaybetti.

Umarım Sivas maçında normale döner.

Çok ilginç adamlarsınız her maç iyi mi oynayacak?Sizin gibiler Messi,Ronaldo gibi adamlarıda her maç mükemmel oynayıp 4-5 gol atıyor sanıyorsunuz.Hem takım olalım diyorsunuz hemde her maçı arda alsın diyorsunuz.Bugun Arda alır yarın kewell öbür gün M.sarp. :D Böyle olay.

Arda fena değildi, biraz fazla top ezdi o kadar lig başlayınca çok daha iyi olacak inş.

Arda bugun biraz guçsuzdu , ama yinede fena oynamadi. Yanilmiyorsam golden sonrada parmak isaretiyle pino'ya , "bu gol senin sayende" der gibiydi.

Onemli bir maçi atlatip guzel bir sonuç aldik. Kewell superdi ve Pino kaliteli oyuncu oldugunun sinyalini verdi. Mustafayi gayet beyendim , iyi savasti.

Tebrikler GALATASARAY.

Havadan kaynaklanan bir mayışıklık vardı üzerinde.

Golden sonra kulübeye Pino'yu gösterdi,Pino diye bağırdı.Pino uzaktaydı.Artık bu kadar da olmaz.Bari biz vurmayalım medya zaten vurmak için bekliyor.

Yahu sonra der veya demez.Burdan bile pay çıkartıyorsunuz kaldı ki ''Galatasaraylısınız''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt