#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hakan Balta 'yla arasında 40 metre vardı sanırım. Hakan hiç ileri çıkıp rahatlatmadı Arda 'yı. Destek gelmezse Arda 'dan çok verim alamayız. Maçın ilk 20 dakikası iyiydi ama etrafında yardıma giden birileri olmalı ve Arda 'yı oynatmalı.

Takımda iletişimi sağlamıyor. Burnu havalarda. Herşeyi geçtim Pino sana çok güzel bir asist yapmış gidip teşekkür etmek gerekmez mi? Hiç umursamadı bile. Bence bahssettiğin o aşırtma gol'ün %70i Pino'ya ait..

Yok yahu görmedin mi sen golü Pino attı, o top falso aldı Arda vurmadı. O yüzden spiker mükemmel mükemmel diye bir tarafını yırttı

golu biraz gölgede kaldı sanki klasını gösterdi golüyle. izle izle doymuyorum golüne

logo.png

Seni de görmek istiyorum bu karede. Yakisir sana Kaptan..

Takımda iletişimi sağlamıyor. Burnu havalarda. Herşeyi geçtim Pino sana çok güzel bir asist yapmış gidip teşekkür etmek gerekmez mi? Hiç umursamadı bile. Bence bahssettiğin o aşırtma gol'ün %70i Pino'ya ait..

Hangi takımlısın?adam dah ne yapsın her maç ya gol atıyor ya gol attırıyor ama senin gibi kendini taraftar sananlar medyadan almış oldukları gazla ardaya laf atıyor

Arda çok fazla artisleşmiş.. kendine çeki düzen vermeli!

ardayı neden hala kötülüyorsunuz valla böyle yorumları zırt pırt yazanların fenerli olduğunu düşünüyorum .. boşa gerginlik yaratıyor sevmiyorsan izleme o adam ilk maçta 2 gol atmasaydın görürdüm dün neler olabilirdi.. türkiyede en iyisi o daha iyisini istiyorsan barcelonayı tut orda messi var. ne kadar çabuk adam harcıyorsunuz ya bravo

Ya NTVSpor kadroyu eksik yazdı.. Ya da Milli takımın aday kadrosuna çağrılmadı..

Kazım'ın çağrıldığı aday kadroya Arda 250 kere girer yahu.. Ne iş acaba?.

Ya NTVSpor kadroyu eksik yazdı.. Ya da Milli takımın aday kadrosuna çağrılmadı..

Kazım'ın çağrıldığı aday kadroya Arda 250 kere girer yahu.. Ne iş acaba?.

Çağırılmasın zaten.

Hazırlık maçında ne yapacak Arda. hem de tam lig başlamadan önce. İyi oldu diyorum ben.

Bu kadar saçma bir zamana da hazırlık maçı konulmaz.

Bu çarpık düzene karşı önce kendini yıldız yaptı şimdide takım kurmayı beceremeyen yönetime karşı bizi şampiyon yapıcak inşallah.. Nazar değmesin mükemmel başladı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt