- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
İşin sadece gol ve asist yönüne bakacak kadar kör değilim.
Arda Turan'ın sağ açıkta oynadığının farkındayız şükürler olsun ki.. Benim eleştirim en basitinden, bu maçta eğer Barış daha hırslı ve pozistif oynadıysa Arda'dan, Arda ilk baş kendisini sorgulamalı. Bunun da sağ açık sol açık göbek falan alakası yok. Eğer bu adam sol açık oynamadığı zaman oyundan düşücekse kafaca bıraksın gitsin zahmet olmazsa.
Takımın bir çok transfere ihtiyacı var ama onlardan önce, Hakan Şükür gibi bir ağabeye, Bülent Korkmaz gibi bir kaptana, Metin Oktay gibi bir Galatasaray aşığına ihtiyacı var. Üçü birden değil bunlardan sadece bir tanesi bile Galatasaray'ı bu halinden kurtarır.
Tamam anladım. Arda bir maçta 5 asist 5 gol ile de oynasa birşey bulacaksın![]()
Sağ kanatta oynadı adam. Galatasaray'da profosyonel olarak başladığı sol taraftan geçtiğimiz sene ortaya geçti. Oralarda oynayıp da kötü oynasa derim haklısın fakat adam sağ kanatta oynadı. Sağ kanatta oynamasına rağmen aldığı topları direk Baros ile buluşturmaya çalıştı. Baros ise Bursa defansının arasında etkisiz kaldı. Arda napsın anlamadım ki. Sizde haklısınız alıştınız Arda'nın asistlerine![]()
İşin sadece gol ve asist yönüne bakacak kadar kör değilim.
Arda Turan'ın sağ açıkta oynadığının farkındayız şükürler olsun ki.. Benim eleştirim en basitinden, bu maçta eğer Barış daha hırslı ve pozistif oynadıysa Arda'dan, Arda ilk baş kendisini sorgulamalı. Bunun da sağ açık sol açık göbek falan alakası yok. Eğer bu adam sol açık oynamadığı zaman oyundan düşücekse kafaca bıraksın gitsin zahmet olmazsa.
Takımın bir çok transfere ihtiyacı var ama onlardan önce, Hakan Şükür gibi bir ağabeye, Bülent Korkmaz gibi bir kaptana, Metin Oktay gibi bir Galatasaray aşığına ihtiyacı var. Üçü birden değil bunlardan sadece bir tanesi bile Galatasaray'ı bu halinden kurtarır.