#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Genis bir kitleye hakim olan bu düsünceye katiliyorum; Arda Turan gitmeli.

Aksi taktide bu karmasanin, tüm Galatasaray camiasina serkes olan bu yönetimin eli altinda hicbir degeri kalmayacak...

Yok oynamayız ama gitsin. Kurtarsın kendini bu taraftardan ve bu ülkeden.

2-3 hafta sonra Messi lafları dönmeye başlar burada:D Zaten yabancıları da bu sakatlıyo antrenmanda. Yiyeceklerine birşey katıyormuş geçen gün ortaya çıktı diyorlar. Kaptanlık bandını da eve götürüyormuş, banyo yaparken bile çıkartmıyormuş. Gollum gibi olmuş, bant için kimi tehlike görürse yok ediyormuş.

My preciousssssss...

. Sağda önünde iki tane adam kademeli savunurken içlerinden geçecek bir adam değil. Keita gibi değil. Keita lazım böyle durumlarda. Takımın kötüyse Keita daha iyi oyuncu, farklı özellikleri var.

.

ahmet işte bu çok iyi analiz;),arda kedemeli savunma yapılınca çok etkisiz kalıyor,orta sahadan bi yaratıcılık gelmediği için geçen seneden beri böyle bu durum,kanat oyuncularına hep kademeli savunma yapılıyor,keita delip geçerdi gerçi orası ayrı:o,ama arda bu durmlarda çok pasif,ve ona yardımcı olacak oyuncu lazım,orta sahadan iyi paslarla daha çok demarke vaziyette top almasına olanak sağlanmalı,o zaman çok etkili,herkes keita değil adamım:D

2-3 hafta sonra Messi lafları dönmeye başlar burada:D Zaten yabancıları da bu sakatlıyo antrenmanda. Yiyeceklerine birşey katıyormuş geçen gün ortaya çıktı diyorlar. Kaptanlık bandını da eve götürüyormuş, banyo yaparken bile çıkartmıyormuş. Gollum gibi olmuş, bant için kimi tehlike görürse yok ediyormuş.

My preciousssssss...

:haha:

Yalnız uzun zamandır Sinem üzerinden saldırmıyorlar Ahmet. Farkında mısın :D

ahmet işte bu çok iyi analiz;),arda kedemeli savunma yapılınca çok etkisiz kalıyor,orta sahadan bi yaratıcılık gelmediği için geçen seneden beri böyle bu durum,kanat oyuncularına hep kademeli savunma yapılıyor,keita delip geçerdi gerçi orası ayrı:o,ama arda bu durmlarda çok pasif,ve ona yardımcı olacak oyuncu lazım,orta sahadan iyi paslarla daha çok demarke vaziyette top almasına olanak sağlanmalı,o zaman çok etkili,herkes keita değil adamım:D

İşte büyük yönetim anlayışı o oyuncuyu paraya çevirdi ve onun görevi Arda'ya verildi.3-5 milyon kar için şuan Arda'ya sallanıyor

keita yi sattik ardayi sag kanada aldik hem keita gitti hem arda sagda oynayamiyor iki oyuncu birden kaybetmis oluyoruz olacak is degil

verdik kaptanlığı hagi'nin metin'in formayı şimdi kendi takımı sanıyor galatasaray'ı. yazık yahu. kaptanlığı kaldıramadığı belli. alacaksın elinden. takım atmıyorsun ki, düşünmezler bile. bizim yönetimin kafası neye çalıştı ki zaten..

:haha:

Yalnız uzun zamandır Sinem üzerinden saldırmıyorlar Ahmet. Farkında mısın :D

Sinem'e de şöyle böyle diyorlar ne kadar doğru bilmem. Bu arada yeni bir laf çıktı, takımdaki bazı adamlar Rijkaard'ı gönderip Terim'i getireceklermiş. Bir düşünün bakalım bu kim?

Tabii ki Arda. Skibbe'yi de o gönderdi. O derece sinsi ki adamın bile haberi yok Frakfurtta verdiği röportajda "Arda çalıştığım en yetenekli oyuncu, her takımda oynar" diyor. Korkulur vallahi...

Orası öyle her zaman söyledim bunları. Ama Arda Barca'da Arsenal'de oynar Keita oynayamaz. Keita tek başına maç kurtarır, Arda kurtaramaz. Bazılarına çok karışık geliyor bu denklemler:)

Kaptan olduğundan beri Lugano'dan bile antipatik geliyorsun artık millete. Ya kendine çeki düzen ver takımın içine s.çma, ya da ne cehennem olursan ol.

Bu adama laf edenler var galiba yine.:D Konuyu okuyup sinirlenmek istemiyorum iyice.

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Yeni sezonda çok mağlubiyet de olabilir. Sıkıntılı dönemler de olur yani lig çok zorlu bir maraton, nerede ne olacağı bilinemiyor. Nerede şampiyonluğun geleceğini bilemeyiz, sonuna kadar kovalamak lazım yani biz her kaybettiğimiz maçta bile ayakta durmak zorundayız. Bunu en başta ben yapacağım buradan Galatasaray taraftarına söz veriyorum. Bu sene hiçbir şekilde yüzüm düşmeyecek hep ayakta olacağım. En kötü şartlarda bile, çok üstüme gelindiği zaman bile onlara bunun sözünü veriyorum.

Galatasaray Kaptanı'na yakışır şekilde davranacağım. Onlardan da isteğim en kötü anda bile gerçekten büyük taraftar olduklarını bize göstersinler zaten her zaman gösterdiler. Bu bizim için çok önemli. Eğer birbirimize destek olursak her şey daha iyi olur, çünkü gerçekten Galatasaraylının Galatasaraylıdan başka dostu yok. Çok iyi biliyorum. İçinde, en önlerinde olan biri olarak söylüyorum. Bunu bilsinler buna göre davranalım ve şampiyonluğa hep beraber koşalım. Ben gönülden inanıyorum. Umarım inancım boşa gitmez.

Arda Turan, 24.07.2010

Inanmayi cok istemistim be kaptan. Keske dedigin gibi olsaydi, keske tutsaydin sözünü..

Mağlubiyetin tek sorumlusu Arda değildir.Birileri özellikle de tribüne gelenler anlasın bunu.Bugün yine birşeyler olacaktı ama olmadı.Ayıp bu yapılanlar...

Yeni sezonla ilgili neler söyleyeceksin?

Yeni sezonda çok mağlubiyet de olabilir. Sıkıntılı dönemler de olur yani lig çok zorlu bir maraton, nerede ne olacağı bilinemiyor. Nerede şampiyonluğun geleceğini bilemeyiz, sonuna kadar kovalamak lazım yani biz her kaybettiğimiz maçta bile ayakta durmak zorundayız. Bunu en başta ben yapacağım buradan Galatasaray taraftarına söz veriyorum. Bu sene hiçbir şekilde yüzüm düşmeyecek hep ayakta olacağım. En kötü şartlarda bile, çok üstüme gelindiği zaman bile onlara bunun sözünü veriyorum.

Galatasaray Kaptanı'na yakışır şekilde davranacağım. Onlardan da isteğim en kötü anda bile gerçekten büyük taraftar olduklarını bize göstersinler zaten her zaman gösterdiler. Bu bizim için çok önemli. Eğer birbirimize destek olursak her şey daha iyi olur, çünkü gerçekten Galatasaraylının Galatasaraylıdan başka dostu yok. Çok iyi biliyorum. İçinde, en önlerinde olan biri olarak söylüyorum. Bunu bilsinler buna göre davranalım ve şampiyonluğa hep beraber koşalım. Ben gönülden inanıyorum. Umarım inancım boşa gitmez.

Arda Turan, 24.07.2010

Inanmayi cok istemistim be kaptan. Keske dedigin gibi olsaydi, keske tutsaydin sözünü..

Arda'nın yüzü mü düşük ? Sırıtarak mı koşsun :)

Yeteneklerine diyecek hiçbir söz olmaz olamaz. Takıma da en çok yarar sağlayan oyunculardan birisidir. Ama kaptanlık yakışmıyor bence, zor zamanlarda daha iyi anlaşılıyo bu durum sorumluluk alanlar, takımı ateşleyenler Baros, Kewell. Kaptan dediğin mental yönden kuvvetli olmalı zaten ve Arda'yla Kewell kıyaslanamaz bile bu konuda.

Kaptanlıkta en önemli meselelerden birisi devamlılıktır. Kewell son iki sezonda 70 maça çıktı. Arda 110. Senede 20 maç fazlası var yani. Ki Arda'nın neredeyse hepsi doksan dakika. Kewell'ın sonradan girdiği maçlar da çok. Kaptan olacak oyuncu aşağı yukarı her maç sahada olur. Alt yapıdan çıkmış, başarılı olmuş. Kaptanlığı ona vermek kadar doğal birşey yok.

Arda'nın yerinde olsam hiç düşünmeden Kewell'a verirdim kaptanlığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt