Yunus Emre Çayırlı
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2009
- 4.042
- 0
- 1.306
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Keşke bunları söylemeseydin hocam. Şimdi üşüşürler başına Arda'nın fan boyları.
Aslında Arda'yı kendimden bile çok severdim ben. %100lük hatasını görsem bile savunurdum Kaan gibi. Ve sadece bu maça yönelik bir sinir de değil bu.
Arda eski Arda değil artık o açık ve net. Takımın onun zamanındaki abilerinin hepsi yollandığında meydanı bol bulup Floryanın abisi olmaya çalışıyor işte.
Trabzon maçında ayağı delik pres yapmıştı. Şimdi yapar mı sizce öyle bir hareket? Ve eminim en ufak bir teklifte direk avrupaya kaçacak.
Ve tekrar ekliyorum o basit duyumculardan bir farkım kalmayacak ama Arda Turanla hiç görüşme/konuşma şansım olmasa da Caner Erkin ile bir yakınımın görüşmüşlüğü vardır. Caner'in açıklamaları sadece şu yönde; Arda'yı takımda da sevmeyen kişiler var. Arda çok şımardı. Sinem Kobal ile olan birlikteliği sadece çıkar amaçlı. Sinem'in onu kullandığını dışardan 2 dk takip etseniz anlarsınız. Arda'ya yazık oluyor bla bla bla.
1. dereceden yakınıma söylenen sözler olduğu için gayet eminim bu açıklamalardan. Ne diyelim Galatasaray'da futbol oynamanın ne kadar büyük bir olay olduğunu bilen Arda'yı, o küçük Ardayı, 66 Arda'yı istiyorum ben.. Çok mu zor?
![]()
Keşke bunları söylemeseydin hocam. Şimdi üşüşürler başına Arda'nın fan boyları.