#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda neden bu kadar kotu oynuoo bilmiorum ama sahada yurumeye bile hali yok gecen sali gunu kuzenim yesilkoyde cafede gece saat birde karsilasio v foto cektirioo batak oynayip nargile icio aferin bole devam etsin buyuk kaptan

aman arkadasim arda taraftarlari saldiriya gecer simdi arda yapmaz öyle sey

Arda gider biz kaliriz arkadasim ve persembe avrupa ligi olmasina ragmen bunu yapioo bize yazik degilmi ilk defa kombine aldigim icin pismanim sevdigim stada gidesim gelmioo neyle karsilasicam die

Sus o zaman arkadaşım. Kullanma şu "rusuz" klişesini. "Ruhsuz" kende galip gelioyr bu takım. O zaman niye eleştirmiyorsunuz?

ben skor taraftari degilim foruma fazla yazmiyom ama takip ederim mücadele edip yenilirsin tmm ama bu vurdumduymazlik insani deli ediyo arda sözde kaptan ama sahada vucudu var sadece

ben skor taraftari degilim foruma fazla yazmiyom ama takip ederim mücadele edip yenilirsin tmm ama bu vurdumduymazlik insani deli ediyo arda sözde kaptan ama sahada vucudu var sadece

Ufuk

? - Neill - ? - ?

?

? - ?

?--------------Arda

Baros​

Bu takımda napacak Arda ve Baros?

Arda neden bu kadar kotu oynuoo bilmiorum ama sahada yurumeye bile hali yok gecen sali gunu kuzenim yesilkoyde cafede gece saat birde karsilasio v foto cektirioo batak oynayip nargile icio aferin bole devam etsin buyuk kaptan

Benimde bir arkadaşım birilerinin annesiyle görmüş barda. Elde viski, üstünde meşhur ceket. Barı da kapatmış. Bilardo masası üzerinde birilerinin annelerliyle grup fantezisi yapıyormuş.

Benimde bir arkadaşım birilerinin annesiyle görmüş barda. Elde viski, üstünde meşhur ceket. Barı da kapatmış. Bilardo masası üzerinde birilerinin annelerliyle grup fantezisi yapıyormuş.

Koca kafaya dicek bisey yok gitsin artik ozman zamani gelmis yurt disinda yaptiklari normal bize agir gelioo

Arkadaşlar Arda'nın kötü oynadıgı her mactan sonra sanki Xaviymişçesine (Her macta iyi oynadıgı icin onu örnek verdim) eleştirilmez görmeniz iyice antipatikleştiriyor adamı

[video=youtube;ZC1-6rW1OuI]https://www.youtube.com/watch?v=ZC1-6rW1OuI[/video]

Çok kötü oynadı kabul ama kötü oynadığı maçta bile skora katkı veriyor. 2.13'te o pası ben vermedim sonuçta. Ah be Balta, orada o topu çıkarsan, herşey ne güzel olucaktı.

Arkadaşlar Arda'nın kötü oynadıgı her mactan sonra sanki Xaviymişçesine (Her macta iyi oynadıgı icin onu örnek verdim) eleştirilmez görmeniz iyice antipatikleştiriyor adamı
kötü oynuyana iyimi oynadi desin millet ayrica takimda bir sey beklenen bir kac oyuncudan biri oda kötü oynayinca elestirilcek tabi

[video=youtube;ZC1-6rW1OuI]https://www.youtube.com/watch?v=ZC1-6rW1OuI[/video]

Çok kötü oynadı kabul ama kötü oynadığı maçta bile skora katkı veriyor. 2.13'te o pası ben vermedim sonuçta. Ah be Balta, orada o topu çıkarsan, herşey ne güzel olucaktı.

Tabiki pasi arda verdi haklisin ben sahsen elestiriorum ardayi ama neden oynamio neden bsey yapmio die dokuluoo hakan balta o hatayi yapmasa biz bu gunu atlatir bu takimla bu teknik heyetle bu yonetimle daha fazla gidemezdik uzgunum

hadi yönetim alamıyor senden o kaptanlık bandını malum duygusalsın çok üzülürsün diye, bari sen adamlık yap da geri iade et...

milli takımda aslanlar gibi oyna mücadele et, gel kendi takımına sağa sola bağrın... hiç bir halt oynama...

merak ediyorum gerçekten 15 milyon € gibi paralar teklif edildi mi bu adam için...

bu akşam 18 kişilik kadroda sadece 2 ofans oyuncusu vardı onlarda serdar ile arda... ve bütün sorumluluk ve insiyatif haliyle bu 2 adam üzerinde oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt