#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda Turan, hepimiz gibi iyi bir Galatasaray'li. Mac kaybedince biz nasil uzuluyor, kazaninca nasil seviniyorsak, o da en az bizim kadar uzuluyor ve seviniyor.

Kendisi oldukca guler yuzlu, akilli, mutevazi, gerektigi yerde gerektigi tepkisini koyan (Bordeaux maci sonrasi, en iyi genc oyuncusu odulunu vermeyeceklerini soyleyince, 'benim icin en buyuk odul Galatasaray formasidir' diyerek), mahallenin afacan cocugu profilindeydi.

Ancak son 2 yildir, hepimiz gibi o da buyudu.

Maalesef Peter Pan degiliz, Neverland'de yasamiyoruz. Zamani engelleyemiyoruz.

Arda, buyudukce olgunlasti, buyudukce sorumluluklari artti, buyudukce kimi ozellikleri de degisti.

Artik o mahallenin delikanlisi profiline ulasti.

Arda Turan, eger kimi egolarini bir yana birakir, buyudukce, sorumluluklari arttikca degismek zorunda olmadiginin farkina varir, iste o zaman, yine eski haline doner. Bunu performans olarak degil, mental olur soyluyorum.

Arda Turan, hepimiz gibi iyi bir Galatasaray'li. Mac kaybedince biz nasil uzuluyor, kazaninca nasil seviniyorsak, o da en az bizim kadar uzuluyor ve seviniyor.

Kendisi oldukca guler yuzlu, akilli, mutevazi, gerektigi yerde gerektigi tepkisini koyan (Bordeaux maci sonrasi, en iyi genc oyuncusu odulunu vermeyeceklerini soyleyince, 'benim icin en buyuk odul Galatasaray formasidir' diyerek), mahallenin afacan cocugu profilindeydi.

Ancak son 2 yildir, hepimiz gibi o da buyudu.

Maalesef Peter Pan degiliz, Neverland'de yasamiyoruz. Zamani engelleyemiyoruz.

Arda, buyudukce olgunlasti, buyudukce sorumluluklari artti, buyudukce kimi ozellikleri de degisti.

Artik o mahallenin delikanlisi profiline ulasti.

Arda Turan, eger kimi egolarini bir yana birakir, buyudukce, sorumluluklari arttikca degismek zorunda olmadiginin farkina varir, iste o zaman, yine eski haline doner. Bunu performans olarak degil, mental olur soyluyorum.

cok dogru bir yazı ozellikle de son kısmı

Eline saglık

Arda topiğine yazanların azımsanmayacak bir kısmı taraftar falan değil

Hadi büyük kaptan al bu maçı bize.Eziklerin diline düşürme kendini ve bizi.

Güveniyorum bu akşam Arda'ya.

Hadi delioğlan, Karpaty nin beline dolan, çalım atamayacağın adam yok bunu biliyoruz.

Hakaret eden, küfür eden herkes şu dakikadan itibaren en az 2 hafta MYC alacaktır. Yorumlarınızı sakin bir şekilde yapın lütfen.

Orta sahada 3 önlibero olunca kanatta iyice sıkışıp top alamadı.Ortaya geçince daha çok topu alıp faydalı oldu.Golün asistinide yaptı ancak Baltaya engel olamadı yazıklar olsun sana. :)

İyisin hoşsun ama kaptan değilsin Arda. Hadi yönetim alamıyor senden kaptanlığı moralin bozulmasın diye, ama senin bırakman lazım. Bir takımın kaptanı bu kadar sinirli olmaz, sahada suratı asık asık gezmez, takım geriye düştüğünde her şey bitmiş gibi oynamaz. Kewell, Neill hatta Ayhan senden daha fazla hakediyor kaptanlığı.

İlk yarıda dedim bu adam 60 dakika sahada kalamaz. Amatör futbolcu gibiydi. O fizik gücü dayanıklılığı falan yok gibiydi yine de ikinci yarı iyi toparladı. Beklediğimiz gibi değil ama yine de iyiydi.

tek başına ne yapmasını bekliyosunuz? adam gibi pas aldığı tek kişi stoper neil...arkasında balta! iyi oynamadı ama ardaya gelene kadar bi sürü kişi var ipi çekilmesi gereken.

Çok merak ediyorum ne zaman Tottenham, Arsenal veya Liverpool'a gidecek diye. Bu futbolla gideceği yer ancak küme düşen asansör takımlar olur ama Avrupa'da.

4 sene önce Anfield'da oynayan Ardayla şimdiki arasında ilerlemeyi bırakın gerileme var çok açık söylüyorum.

Volkan Şen'i de göreceğiz Manchester, Valencia maçlarında.

Liverpool değil Wolverde oynayamazsın taraftar büyüttüde büyüttü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt