#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Kaptan kusura bakma ama kırgınım sana..

Tamam takım rezalet ama sen vasatın bu kadar altına inemezsin,çünkü senin adın Arda Turan!

Sana pas atmayı haketmeyecek 6-7 oyuncu vardı bugün sahada biliyorum,iyi futbolcu için en kötü olay,beceriksiz adamlarla futbol oynamaktır,en azından topu ayağına aldığında sivrilebilseydin..

Neyse canın sağolsun..

hakeme olan haksız zerzenişi bazı şeylerin ipucu.

Arda görüyor saha içinde ne kadar yeteneksiz futbolculardan oluştuğumuzu.

Geçen maç itiraz etmiyor diye saldırıyordunuz, bugün ediyor diye ? Nasıl saldıracağınızı bilmiyorsunuz :asd:

Ayağına top geldiğinde çaresizce pas verecek birilerini arıyor ama yok.Onun dışında sorumluluk almaya çalışan yada alabilecek kapasitesi olan futbolcu da yok.5 oyuncuyu geçip pozisyon üretmesi bekleniyor herhalde.

Beyler Arda hatalı olabilir ama lütfen Arda'yı şimdilik bırakın lütfen Birinci Gündemimiz Adnan Polat olmalı yalvarıyorum size gündemin değişmesine izin vermeyin Arda'yıda eleştirin ama Bu yönetim gitmeden lütfen sarmayın ardaya gündem değişiyor Adnan polat'a iyilik yapıyoruz farkında değiliz.

Ayağına top geldiğinde çaresizce pas verecek birilerini arıyor ama yok.Onun dışında sorumluluk almaya çalışan yada alabilecek kapasitesi olan futbolcu da yok.5 oyuncuyu geçip pozisyon üretmesi bekleniyor herhalde.

O zaman pas vermek için yeteneksiz arkadaşlarını aramasın Kewell Baroş gibi Elano gibi adamlara pas versin

reankarnasyonun ne oldugunu biliyoz ukalalik yapma bildiklerini kendine sakla tmm

Arda neden bu kadar kotu oynuoo bilmiorum ama sahada yurumeye bile hali yok gecen sali gunu kuzenim yesilkoyde cafede gece saat birde karsilasio v foto cektirioo batak oynayip nargile icio aferin bole devam etsin buyuk kaptan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt