Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Adnan Polat ve ekibi zaten her konuda en büyük suçludur. Fakat bu takımın kaptanı, en fazla şey beklediği adam her mikrofon uzatıldığında ''Liverpool'u istiyorum'' gibi bir açıklama yapmamalı. Bunu kendisi diyor yani, Polat dedirtmiyor sonuçta. Gitmek istediğin belli. 1 kere dedin, anlaşıldı. Pek mutlu da değilsin. Ama her mikrofon uzatıldığında sürekli pot kırmana gerek yok ki. Liverpool falan. Ne biliyim bi blog'da okumuştum gayet mantıklıydı elemanın şu dediği. Her röportajda Fener ile ilgili soru soruluyor, Arda da alet olup inşallah olmaz diyor. Deme işte şunu. Az konuş arada. Bir daha sorduklarında '' bir daha bu soruyla karşılaşmak istemiyorum, bu röp. bitmiştir, gerekli açıklamayı zaten önceden yapmıştım'' dese kimse gelip Fener-Arda falan demez.
Tek istediğim az konuşması benim. Ne gol atması, ne asist yapması. Tekrar diyorum performans açısından benim Ardayla bir sorunum yok, olamaz da. O bu takımın kim ne derse desin herşeyi. Sadece az konuşmayı, Liverpool dememeyi öğrenebilmeli.