#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu çocuklara ortaokul egitimleriyle birlikte milyonlar falan fazla geliyor. Ne oldum delisi oluyorlar özellikle geldikleri yer düşünülürse. Kaptanlıgı elinden alınmalı ve yol verilmeli diye düşünüyorum. Kaptan dediğin takımını asla yalnız bırakmaz ve asıl böyle zamanlarda ağırlığını koyar, koymaya çalışır. Arda artık çocuk değil 23 yaş olgunlaşmak için yeterli bir süre eğer şimdiye kadar adam olamadıysa bundan sonra da olmaz.

:tiphat:

B_7735_b.jpg

Gülmüyor diyenlere :)

Kaliteli bir orta sahayla, aslında kalitelide değil normal bir orta sahayla Arda'nın neler yapabileceği açık.Milli takımda da bu yüzden maçların %80 ninde iyi oynuyor.Kaldıki milli takımda öyle pas uzmanı bir takım değil sadece Emre belozoğlu bile yetiyor.Maçları dikkatli izlerseniz Emre ile Ardanın uyumunu birbirlerini boşa çıkarmasını paslaşmalarını görebilirsiniz.Bunları bizim takımda yapması mümkün değil.Önceden Lincoln vardı en azından 2 senedir oda yok.

Bugunkü maçta Ayhan belki bir kaç pas atarsa etkili olabilir, ya da orta alana geçerse topla buluşması daha rahat olur.Aksi halde Akbabalar toplanacaktır maç sonunda yine.

Uzun süre girmiyordum bu konuya,3-4 sayfa yorum okudum - okumaz olaydım - bu kadar komik,bu kadar futboldan anlamayan insanlar olamaz.

En güzeli Barış'ın,M.Sarp'ın olması Arda'nın performansını kötü yönde etkilemeyişiniydi :asd: :D

B_7735_b.jpg

Gülmüyor diyenlere :)

Takım çok iyi ya mutlu tabi halinden. öff Arda, haketmiyorsun hiçbirşeyi.

Şaka lan şaka, gelmeyin üstüme. :D

Tamer anlamak istediğin gibi anlama gülmeme muhabbetini. Maçta sende görüyorsun işte mutsuz, eskisine göre daha somurtkan, ben bundan bahsediyorum sadece.

Holley Arda yok! Bu maç kesin barcelona gibi oynar 6 tane takarız. Bantı da Kewell taktı mı... Değmeyin keyfimize, herkes sorumluluklarının farkına varacak, total futbol bizim olacak.

Yok hacı. Kaptan Ayhan olacak. O gülüyor çünkü

:D:D

Haklısın yahu.

Kademeli defansın ne olduğunu bilmeyip, dalga geçen insanlara laf anlamaya çalışıyoruz. Çalışıyorduk ama böylesi daha güzelmiş. Neden salladıklarını anladım. Daha zevkli:D

İşte sitem ettiğim konu ne performansı ne asisti, ne golü. Adam her yerde gitmek istiyorum diyor. Bunu diyen de takım kaptanı. Evet, sorun tam olarak bu.

Onu kalkan olarak kullanan Adnan Polat mı suçlu yoksa Arda kendi gitmek istediği için mi suçlu ? Keşke şu 2 gün içinde alıcısı çıksa da satsak hemen. Fenere gitsin hep birlikte sallarız arkasından.

Adnan Polat ve ekibi zaten her konuda en büyük suçludur. Fakat bu takımın kaptanı, en fazla şey beklediği adam her mikrofon uzatıldığında ''Liverpool'u istiyorum'' gibi bir açıklama yapmamalı. Bunu kendisi diyor yani, Polat dedirtmiyor sonuçta. Gitmek istediğin belli. 1 kere dedin, anlaşıldı. Pek mutlu da değilsin. Ama her mikrofon uzatıldığında sürekli pot kırmana gerek yok ki. Liverpool falan. Ne biliyim bi blog'da okumuştum gayet mantıklıydı elemanın şu dediği. Her röportajda Fener ile ilgili soru soruluyor, Arda da alet olup inşallah olmaz diyor. Deme işte şunu. Az konuş arada. Bir daha sorduklarında '' bir daha bu soruyla karşılaşmak istemiyorum, bu röp. bitmiştir, gerekli açıklamayı zaten önceden yapmıştım'' dese kimse gelip Fener-Arda falan demez.

Tek istediğim az konuşması benim. Ne gol atması, ne asist yapması. Tekrar diyorum performans açısından benim Ardayla bir sorunum yok, olamaz da. O bu takımın kim ne derse desin herşeyi. Sadece az konuşmayı, Liverpool dememeyi öğrenebilmeli.

Liverpool sadece hedeflerinden birisi. Herhangi bir takım istese bile gidecek zaten ama adamı satmıyorlar. Hasan Şaş gibi olacak sonra biz yine arkasından sallayacağız.

İyi de anlamıyorsun galba Tamer beni. Tamam hedefidir, hatta gitmek istiyordur ama takım kaptanı gitmek istiyorum diye çıldırmalı mı onu diyorum ben? Tabii ki isteyebilir, mutsuz da olabilir Galatasaray'da. Hatta belki Rijkaard'dan bile nefret ediyordur, özünde Fenerlidir falan. Ama ne diye bu açıklamayı hep yapıyor ki? Yani tamam anladık, istiyorsun ama olmuyor işte. Madem olmuyor sende sus azıcık, anı yaşa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt