#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

gelmis gecmis diyemeyiz ama suan en iyi Türk futbolcusudur.

Arda Bence Gelecek Sezon Kaptanımız oLmalıdır Diye düşünüyorum..

Arda'nın bu yıl takımda kalması sürpriz olur bence.

Pazubandı için gereksiz açıklama yapıp yine kulubü karştırsın, Ronaldinho'ya rest çeken, Guardiola'ya yollayın onu diyen Rijkaard sanmıyorum ki affetsin.

Arda için büyük şans Rijkaard,kullanırsa.

Pazubandı için gereksiz açıklama yapıp yine kulubü karştırsın, Ronaldinho'ya rest çeken, Guardiola'ya yollayın onu diyen Rijkaard sanmıyorum ki affetsin.

Arda için büyük şans Rijkaard,kullanırsa.

Sevgili Mustafa Oktay bu arda ve pazuband mevzuunu daha fazla uzatarak yıpratmayalım kimseyi bence. Heryere mütamadiyen yazıyorsunuz zira

Sevgili Mustafa Oktay bu arda ve pazuband mevzuunu daha fazla uzatarak yıpratmayalım kimseyi bence. Heryere mütamadiyen yazıyorsunuz zira

Saygısızlık mı yaptım? Olmayan birşeyi mi yazdım? Bu sene Lincoln ne kadar suçluysa Arda'da okadar suçlu.

Ama bu Arda'nın bizim canımız olduğunu değiştirmez.Umarım hedefi Türkiye'nin en büyük yıldızı olmak değildir, zira bence rakipleri Ronaldo,Messi gibi oyuncular olmalıdır.

Saygısızlık mı yaptım? Olmayan birşeyi mi yazdım? Bu sene Lincoln ne kadar suçluysa Arda'da okadar suçlu.

Ama bu Arda'nın bizim canımız olduğunu değiştirmez.Umarım hedefi Türkiye'nin en büyük yıldızı olmak değildir, zira bence rakipleri Ronaldo,Messi gibi oyuncular olmalıdır.

Yok,kesinlikle saygısızlık demedim. Sadece bu mevzuu kapansın istiyorum. Hem arda hem lincoln açısından. İkisini ayrmıyorum...

Rjkaard Arda icin en buyuk sanstir....

Ahmet Bey;

Yapıcı davranmanızı anlıyorum.Ve kapatıyorum.Bir daha söylemeyeceğim bu cümleyi.

Saygılar.

Anlayışınıza teşekkür ederim. Umarım bir daha bu tarz şeyleri konuşmak zorunda kalmayız. Tek temennimiz bu. Yine en büyük derdimiz ardanın sakalı lincoln ün saçı olsun istiyorum:)

Saygılar.

Rijkaard Arda'nın futboluna çok şey katacaktır, tabi Arda takımda kalırsa.

Messi'nin futbolunu olgunlaştırmasında inanılmaz katkısı var Rijkaard'ın,umarım Arda için de aynı katkıyı sağlar.

aslinda orta sahanin ortasina Ardayida düsünebiliriz oyunu cift yönlü oynayabiliyor, ara paslarinida cözmüs birkac mac oynatirlarsa iyi olur.

Rijkaard'ın geldiğini düşünürsek,artık Arda'nın satılmayacağı konusunda rahatladım diyebilirim..

--------------Leo------------

Ugur---Servet--Emre G.---Balta

-----------Topal--------------

------Baris----------Arda-----

---???--------------Kewell---

-----------Baros-------------

Rijkard ardaya cok yarayacaktir . Arda'dan 2. Messi Lincolnden 2. Ronaldinho cikaracakmi belirsiz ama umutluyum.

Arda messiden çok iniesta xavi tarzı adamlara daha yakın. İniesta gibi oynatabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt