Yusuf Tekgül
Parçalı Üye
- 30 Kasım 2008
- 4.135
- 0
- 1.306
Cevap: #66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan
gelmis gecmis diyemeyiz ama suan en iyi Türk futbolcusudur.
gelmis gecmis diyemeyiz ama suan en iyi Türk futbolcusudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda Bence Gelecek Sezon Kaptanımız oLmalıdır Diye düşünüyorum..

Pazubandı için gereksiz açıklama yapıp yine kulubü karştırsın, Ronaldinho'ya rest çeken, Guardiola'ya yollayın onu diyen Rijkaard sanmıyorum ki affetsin.
Arda için büyük şans Rijkaard,kullanırsa.
Sevgili Mustafa Oktay bu arda ve pazuband mevzuunu daha fazla uzatarak yıpratmayalım kimseyi bence. Heryere mütamadiyen yazıyorsunuz zira
Saygısızlık mı yaptım? Olmayan birşeyi mi yazdım? Bu sene Lincoln ne kadar suçluysa Arda'da okadar suçlu.
Ama bu Arda'nın bizim canımız olduğunu değiştirmez.Umarım hedefi Türkiye'nin en büyük yıldızı olmak değildir, zira bence rakipleri Ronaldo,Messi gibi oyuncular olmalıdır.
Yok,kesinlikle saygısızlık demedim. Sadece bu mevzuu kapansın istiyorum. Hem arda hem lincoln açısından. İkisini ayrmıyorum...
Ahmet Bey;
Yapıcı davranmanızı anlıyorum.Ve kapatıyorum.Bir daha söylemeyeceğim bu cümleyi.
Saygılar.
Arda messiden çok iniesta xavi tarzı adamlara daha yakın. İniesta gibi oynatabilir.
Bunu çok isterim Iniesta örneği tamda Arda için içilmiş kaftan gibi.Arda Iniesta olsa, Kewell hayli hayli Henry'nin solda yaptığını yapacaktır diye düşünüyorum.