#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Arda şu an dünyanın en iyi sol açıklarından biridir hatta onun yerine kimseyi tercih etmem. Rijkaard gibi bir adamla düşünemiyorum bile.. felaket bir şey yaratıcak ondan. sabırsızlanıyorum Arda'yı Rijkaard'la izlemek için.

Emir sana göre lincoln en iyi en zeki oyun kurucu dünyadaki, arda da en iyi sol açık:D Rijaard da geldi. Bu takımın sırtı yere gelmez ha?

Tek başına takım yıkmak Messi dahi yapamıyor bunu Chelsea'yı yıkamadı tek başına herşey takım oyunuyla olur çıkart ordan M.Topal'ı,Arda iyi futbolcu evet ancak abartmanın manası yok bir Avrupalı en başta hızlı ve yorulmayan adamı ister M.Topal gibi Arda orta sahada işine yarayabilir Rijkaard'ın o hızla kanat adamı olması zor

Her maç yıkamaz tabiki..Zaten yıkmaktan kastımı sahaya 1 kişi olarak çıkıp 11 e karşı mücadele etmek olarak anlıyorsanız.. hiç konuşmayalı bu konuyu..!!

Bu kadar eziklik duygusu olmasın içinizde Arda Dünyanın en kaliteli futbolcularından biridir..Bunu zaten kaç defa ispat etti ,tartışmam bile..

Hadi bul bakalım Arda kalitesinde birini kaça alıyoruz(alamıyoruz)..

Bu gece Saba Tümer'e katilacakmis. Haz etmem o kadindan ama Arda icin izlicem artik..

arda manyak esprili biri gerçekten saba tümer gülmekten ölücekti nerdeyse:)

Şuan Saba Tümer'de dir kendileri.

Saba : Hayco Cepkin taklidi yapabilirmisin

Arda : O Kim ( Şaşkın bir surat ifadesi ile )

:D

dünya güzeli bariz ardaya yazıo :D

Süper Program oluyo

Dünya Güzeli hiç 17 yaşındaya benzemiyo ama nyse :D

Başta iyi götürüyodu da, kızı görünce biraz bozdu (lafa bak, kim bozmaz lan öyle bi kız görünce :ç )

Arda da iyi asıldı haa hatuna :D

Koçum benim :D

Tüm dünya güzelleri feda sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tabi canım ne istersiniz diye soruyor saba programın uzamasını dio puahahhaha

Arda'ya rekor zam

Sarı-Kırmızılı yönetim, genç yıldızın sözleşmesini 2014´e kadar uzatıp, yıllık ücretini 1.5 milyon Euro´ya çıkarmayı planlıyor.

Avrupa devlerini peşinden koşturan Arda Turan’ın sözleşmesi yenileniyor. Galatasaray Yönetimi, kulüple 2012 yılına kadar mukavelesi bulunan genç yıldızla önümüzdeki günlerde masaya oturacak. Arda’nın Cim Bom’la olan kontratını 2014’e kadar uzatacağı, 1 milyon Euro’luk yıllık kazancının ise 1.5 milyon Euro’ya yükseltileceği öğrenildi. Frank Rijkaard’ın teknik direktörlüğe getirilmesinden memnuniyet duyan Sarı-Kırmızılı oyuncu, Hollandalı hocanın başarılı olacağına inandığını ve takım halinde hedeflere ulaşabilmek adına ellerinden geleni yapacaklarını söylemişti. Rijkaard da, Arda’yı takımın önemli parçalarından biri olarak görüyor ve Barcelona’da Messi’ye yüklediği görevlerin bazılarını genç yıldıza vermeyi planlıyor.

kaynak : malum :D

Dunya Guzeli Arda sayesinde Galatasaray liyim dedi:D

O kıza çıkışta telefon numarasını vermediyse adam değilim...

Beyler eksisozluk'te Arda Turan'in Bayern Munih'e verildigi, karsiliginda Philip Lahm'in alindigi yaziyor. Bu haber kolpa olabilir yalniz, yazan eleman da guvendigim yazarlardan birisi(guybrush threepwood). Ne derece dogru bilmiyorum. Dalga gecmek icin yazmis olabilir.

DUZELTME: YALAN CIKTI ARKADASLAR OZUR DILERIM, GUYBRUSH'I HASLAYACAGIM SOZLUKTE.

Beyler eksisozluk'te Arda Turan'in Bayern Munih'e verildigi, karsiliginda Philip Lahm'in alindigi yaziyor. Bu haber kolpa olabilir yalniz, yazan eleman da guvendigim yazarlardan birisi(guybrush threepwood). Ne derece dogru bilmiyorum. Dalga gecmek icin yazmis olabilir.

Üste Para almışmıyıs oda yasıyormu ?

DUZELTME: YALAN CIKTI ARKADASLAR OZUR DILERIM, GUYBRUSH'I HASLAYACAGIM SOZLUKTE.

Lahm bana gore dunyanin en iyi sol bekidir. Ama Ardaya degismem. Ayrica Lahm da Gsye gelmez.

Lahmacun bey Galatasaray'a gelecekmis, bunu iddaa edeni tanimam etmem.

Cevap: # 66 Arda Turan | Pazubandı Olmayan Kaptan

Nasıl ayrılacağız Arda seninle,sanki Kayahan o şarkıyı sana yapmış...

Ömrümüz 1000 yıl olsada doyamayacağız sana...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt