#10 Arda Turan | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN

hollanda da cami varmı?

hahahaha olmaz mi abi.. Her sehirde mutlaka vardir küçük olsada..

bu bizim camimiz iste ortadaki :

518533308_5_he-0.jpeg

ok iyi namazlar neyse konu dagılmasın

Hollanda çok demokratik ve serbest bir ülke. Orada olmayacak da nerede olacak. :)

Bu arada Okancığım, çok sevdiğim ve yakın bir arkadaşım bir kaç yıl Hollanda'da yaşamıştı. Bana dediği şey şuydu. Ülkemin, doğasının ve toprağının kokusu ne Hollanda'da ne de İngiltere'de var. Ormanları bile kokusuz. Belki şu cümlesi abartı olabilir ama sürekli bir dışkı kokusu aldığından dem vuruyordu. Ne demek istemişti anlamamıştım. :)

Hollanda çok demokratik ve serbest bir ülke. Orada olmayacak da nerede olacak. :)

Bu arada Okancığım, çok sevdiğim ve yakın bir arkadaşım bir kaç yıl Hollanda'da yaşamıştı. Bana dediği şey şuydu. Ülkemin, doğasının ve toprağının kokusu ne Hollanda'da ne de İngiltere'de var. Ormanları bile kokusuz. Belki şu cümlesi abartı olabilir ama sürekli bir dışkı kokusu aldığından dem vuruyordu. Ne demek istemişti anlamamıştım. :)

Wallaha ben de anlayamadim.. Fakat surasi dogru ki Hollandayi Türkiyeyle kiyasliyamassin abi.. Hollanda çok sakin sıkıcı bi yer, gezilecek fazla yer de yok aslinda büyük sehirler disinda.

#10 Captain Tsubasa ’ARDA TURAN’

Sevgili Burak uyarı alacaksın. Çünkü kaçtır tam sayamadım aynı flood mesajları atıp durmasak?

Kendi memleketimiz gibi bir memleket yok. Yaz, kis, herseyi güzel. Hollanda'da resmen mevsim yok. Yaz mi kis mi belli degil. Mesela su anda buralar 14-15 derece, ve yagmurlu. Gecen hafta 30 dereceydi..

on topic:

Ardamiza yakisir 10 numara. Gercekten cok sevindim bu habere. Türkiye modern futboluylan gercek kaptan görsün.

Wallaha ben de anlayamadim.. Fakat surasi dogru ki Hollandayi Türkiyeyle kiyasliyamassin abi.. Hollanda çok sakin sıkıcı bi yer, gezilecek fazla yer de yok aslinda büyük sehirler disinda.

Her ülkenin kendine has kokusu vardır. Misal Karadeniz ormanlarına çıktığında mistik kokuyu alırsın, burnun o mis gibi kokuyla dolar. Saf bir doğa kokusu vardır. Ama misal bir arkadaşım 1-2 yıl İngiltere'de yaşadı, kamplara gitti ve ormanların bile kokusuz olduğunu söylerdi. Bu tespit benim dikkatimi çekmişti.

Her ülkenin kendine has kokusu vardır. Misal Karadeniz ormanlarına çıktığında mistik kokuyu alırsın, burnun o mis gibi kokuyla dolar. Saf bir doğa kokusu vardır. Ama misal bir arkadaşım 1-2 yıl İngiltere'de yaşadı, kamplara gitti ve ormanların bile kokusuz olduğunu söylerdi. Bu tespit benim dikkatimi çekmişti.

Slovenyaya yada norvece gitde gor orman kokusu nasılmıs:D

bizimkiler hep abartıyor mesala ben alpes daglarını cok severım mıs gıbı dag dagdır sonucta burda neden kokmasın?:D

bir dağ muhabbetidir gidiyo anlamadım valla yakışır ardaya Glatasaraya bole alt yapıdan yetişen bir sembol bı kaptan lazımdı Arda tam bu işe göre 10'a başarılar diliyorum

Haldun baba adamdır.

CA kalmış ama NLI'yı ucuz fiyata kapamış.

CA'yı da taksitli alıcakmış klübünden.

:asd:

Bu da demek oluyor ki Haldun, Lincoln'ün Galatasaray'la ilişiğinin kesildiğinin sinyalini verdi.

Bugünde amma forma numarası değişikliği var. :)

Arda 10'u, Yattara 61'i aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt