Cevap: # 10 Arda Turan | KAPTAN
hmm bizim burda yokta garip geldi bana
NasIl soru bu ? Olmaz mI![]()
hmm bizim burda yokta garip geldi bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NasIl soru bu ? Olmaz mI![]()
hollanda da cami varmı?
Hollanda çok demokratik ve serbest bir ülke. Orada olmayacak da nerede olacak.
Bu arada Okancığım, çok sevdiğim ve yakın bir arkadaşım bir kaç yıl Hollanda'da yaşamıştı. Bana dediği şey şuydu. Ülkemin, doğasının ve toprağının kokusu ne Hollanda'da ne de İngiltere'de var. Ormanları bile kokusuz. Belki şu cümlesi abartı olabilir ama sürekli bir dışkı kokusu aldığından dem vuruyordu. Ne demek istemişti anlamamıştım.![]()
#10 Captain Tsubasa ’ARDA TURAN’
Hollanda çok demokratik ve serbest bir ülke. Orada olmayacak da nerede olacak.
Bu arada Okancığım, çok sevdiğim ve yakın bir arkadaşım bir kaç yıl Hollanda'da yaşamıştı. Bana dediği şey şuydu. Ülkemin, doğasının ve toprağının kokusu ne Hollanda'da ne de İngiltere'de var. Ormanları bile kokusuz. Belki şu cümlesi abartı olabilir ama sürekli bir dışkı kokusu aldığından dem vuruyordu. Ne demek istemişti anlamamıştım.![]()
Wallaha ben de anlayamadim.. Fakat surasi dogru ki Hollandayi Türkiyeyle kiyasliyamassin abi.. Hollanda çok sakin sıkıcı bi yer, gezilecek fazla yer de yok aslinda büyük sehirler disinda.
Her ülkenin kendine has kokusu vardır. Misal Karadeniz ormanlarına çıktığında mistik kokuyu alırsın, burnun o mis gibi kokuyla dolar. Saf bir doğa kokusu vardır. Ama misal bir arkadaşım 1-2 yıl İngiltere'de yaşadı, kamplara gitti ve ormanların bile kokusuz olduğunu söylerdi. Bu tespit benim dikkatimi çekmişti.
bir dağ muhabbetidir gidiyo anlamadım valla yakışır ardaya Glatasaraya bole alt yapıdan yetişen bir sembol bı kaptan lazımdı Arda tam bu işe göre 10'a başarılar diliyorum

Haldun Üstünel'in kafası nasıl "Canlı" yazısının üstünde..![]()

Ülker
10
Arda Turan
Böyle mi olacak formanın arkası?
Sevgili Burak uyarı alacaksın. Çünkü kaçtır tam sayamadım aynı flood mesajları atıp durmasak?