- 22 Kasım 2008
- 13.281
- 2
- 1.363
Cevap: #66 Arda Turan
Ligin 2. yarısında çoşacak
Ligin 2. yarısında çoşacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda 15 milyon mu? E YOK ARTIK YUH diyorum başkada bişey demiyorum... İngiltere'nin sıradan takımlarında oynayan sıradan defanslar o para ederken ayıptır.. Arda'yı alacak adam öyle böyle €35m gözden çıkaracak... Arsenal'de o para ne gezer.. Ayrıca altyapımızda niceleri falan olsada Arda gibi yok.. Arda 10 senede bir tane çıktı... UEFA hedeflenirken böyle bir oyuncu satılmaz.. En az 3 yıl daha bizde kalmalı.. Gideceksede Real Madrid ve Bayern yada Man Unitedi Juventus'a falan gitmeli Arsenal'e diğil...
Türk olması degerini çok azaltıryor bu bir gerçek
Nihatında dedigi gibi benim attıgım golleri ispanya liginde bir brezilyalı atsa degeri 2'ye katlanırdı
Ben Nihat'ı hiç beğenmiyorum ve fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum Barca macında da öyle bir gol kacırdı ki..
Ayrıca bizim camiamızın bütün Türk futbolcuları Nihat'tan 5 gömlek üstündür bizim 11'den kimi koysan villarealde rahat oynar evet Türk olmasa belki daha üstün görülebilirdi o da ayrı bir mesele.
Evet evet Nihat çok abartılıyor la Liga'da sadece 76 gol attı,Euro 2008 de attı gol çok cirkindi, üst üste iki sakatlık geçirdi ama yine bir posisiyon kaçırdı için onu eleştiriyorsun.Neyse burası Arda'nın konusu geçiniz...
Madem o kadar beğeniyorsan aç villareal macı izle arkadaşım istedigi kadar gol atabilir oyun tarzını begenmiyorum hem mecburmuyum ben beğenmeye? Sevdiğim tipte golcü değil belki ben Drogba,Nistelrooy tipi adamları seviyorum ne seviyosunuz ya birini abartmayı.
Arkadaşlar şu anda Arsenal formuna bakınıyordum adamlardan bazıları
Çok iyi oyuncu very good player gibi şeyler yazarken bazıları ise
Özür dilerim ama Türk medyasına güvenilmez yazarken bazıları ise
15 milyon cok fazla quaresma alınırdı giovinco alınır o paraya yazmıslar yani bize fazla gelen ve begenmedigimiz 15 milyon o adamlara fazla bile geliyor
Very good player, but he plays on the left and Nasri has already made that position his own
I don't trust the Turkish media. Sorry, turks.
would like another wide player i doubt this'll happen for £15mil, we are though being linked with Giovinco again
Türk medyasına güvenilmez konusunda haklılar ama yanlış yönde düşünüyorlar onlarda Arda gibi oyuncu olsa onların medyası 50 milyon €'dan aşagı yazma ama bizim medya sağ olsun 10-15 milyon € yazıyorlar,zaten onların Ardayı izleme fırsatları yok sadece lig özetleri ve avrupadaki maçlarını izleyebilirler, böyle bir durumdada hemen Türk medyasına bakarlar 15 milyon € diyolarsa abartıyorlar diye düşünüp 5-10 milyon € oyuncu derler ve Giovinco gibi adamlarla kıyaslarlar.
Yazıklar olsun medyamıza hiç bir hükümleri yok anca g...lerinden transfer habereri uydursalar![]()
Ben Nihat'ı hiç beğenmiyorum ve fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum Barca macında da öyle bir gol kacırdı ki..
Ayrıca bizim camiamızın bütün Türk futbolcuları Nihat'tan 5 gömlek üstündür bizim 11'den kimi koysan villarealde rahat oynar evet Türk olmasa belki daha üstün görülebilirdi o da ayrı bir mesele.
Evet Sivas ı koysan İspanya da şampiyonluğa oynar öyle dandik bi lig.Villereal desen köy takımı malum 60 bin nüfuslu kasaba.
Topa Türkiye de Nihat dan toplara daha iyi vuran ve onun kadar teknik olan bir Türk forvet göremiyorum.Nihat ın abartıldığı falan yok adam gerçekten çok kaliteli bunu real soci... da kanıtladı Villereal de taçlandırdı Euro 2008 de zirveye çıktı.
Euro 2008'de eğer çeklere o golleri atmasa adını bile anan yoktu euro 2008'e damga vuran adamlar
1-Hamit
2-Arda
3-Semih
dır benim fikrim bu![]()
Euro 2008'de eğer çeklere o golleri atmasa adını bile anan yoktu euro 2008'e damga vuran adamlar
1-Hamit
2-Arda
3-Semih
dır benim fikrim bu![]()
Allahtan yoktu geçen yıl Villerieal da ondan banko oynuyodu demi??
Ya villareal dediğin köy takımı![]()
Oynasında barca madrid gibi kulüpte bizde bakakalalım ama hiçbir türk futbolcusu o takımlara gidemez gidersede
Bizim cıkardıgımız birisi gider
sizler elin işe yaramaz bjklisini övmeye devam edin![]()
Orda ona Turko Nihat diyorlar Bjkli Nihat mı diyorlar...!!!
Ama Nihat ben bjkliyim diyorher neyse emin olun bizim bi futbolcumuz gitse onlar sitelerinde geri döner vs gibilerinden şeyler yazarlar siz sanki messiymis gibi övün nihatı ben nihat rezil işe yaramaz futbolcu demiyorum ama sizin övdügünüzün onda biri kadardır neyse uzatmayalım konu arda herkese iyi forumlar
![]()